2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 15. - Csak óvatosan!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 15. – Csak óvatosan!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap nagyon figyelned kell arra, hogy kinek és mit mondasz. Idegenek előtt is elejthetsz olyan szavakat, mondatokat, amiket nagyon nem kéne. Ma tegyél le a közösségi oldalak nézegetéséről, nehogy rosszat írj vagy valami felkerüljön rólad a világhálóra. Vonulj vissza és töltsd lustálkodással a napot, akkor semmi baj nem lehet.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap nem feltétlenül úgy történnek a dolgok, ahogy azt elképzelted. Egy váratlan tényező, eset jól megkeverheti a történéseket, de te ne ess pánikba, ha úgy érzed, kelepcébe kerültél. A cselekedeteidnek ára van, ne dönts elhamarkodottan!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét utolsó napján egy olyan helyzetbe kerülsz, amiről korábban azt hitted, nem okozhat gondot neked. Ám az élet nem ilyen egyszerű, a sors rácáfol erre a feltevésedre. A valóság teljesen más, mint az elképzelés, de ez benne az izgalmas. A magad bőrén tanulod meg ezt az újabb leckét.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap túl sok lehet a félreértés, ezért rendkívül fontos, milyen szavak hagyják el a szádat. Az álhírekkel nagyon kell vigyázni, néhány elkapott szóra nem lehet alapozni. Légy körültekintő és fogalmazz finoman, nem biztos, hogy valós információk kerülnek a birtokodba.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap egy számodra fontos személy gázolhat bele a lelki világodba. Érzelmes típus vagy, nehezen teszed túl magad az ilyeneken. Gondold végig az illető szavait, akkor rájössz, hogy nem kötözködni akar, hanem építő kritikát fogalmaz meg. Minden éremnek két oldala van, jól nézd meg ezeket!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma valaki igyekszik megakadályozni, hogy azt tedd, amit a kedved tart. Minél inkább beleállsz a vitába, annál nagyobb ellenállásba fogsz ütközni. Ne konfrontálódj, csak hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Ne foglalkozz senkivel, csak magaddal, így elkerülhetsz minden problémát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vannak olyan napok, amikor nem viseled el az embereket még akkor sem, ha a családtagjaidról vagy a barátaidról van szó. Ma nagy türelemre van szükséged hozzájuk, szóval inkább menj el valahova egyedül vagy zárkózz be. Nem lesznek mérgesek rád, hisz tudják, mindenkinek szüksége van énidőre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma vigyáznod kell a szádra, nem kotyoghatsz minden titkot, amit rád bíztak. Egyébként sem helyes dolog ez, de vasárnap nem hibázhatsz. Hallgatni arany… Ugye ismered a mondást? Nos, ehhez tartsd magad, akkor nem lesz semmi baj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap nem tudod, hogy a kötelességnek vagy vágyaidnak engedj. Jobban teszed, ha utóbbit választod, mert egy ilyen kimerítő hét után semmi másra nincs szükséged, mint nyugalomra. A pihenés neked is megjár, ezt mindenki meg fogja érteni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Az, hogy előre eltervezel mindent, nem jelenti automatikusan azt, hogy úgy is lesz. Bár zökkenőmentesen haladnak a dolgaid, a célt még nem érted el. Ezen a hétvégén viszont ne gondolj erre, pihenéssel készülhetsz fel a legjobban az újabb kihívásokra. Engedd el magad, hagyd, hogy ezt a napot a sors alakítsa.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap úgy érzed, túl lassan haladsz és egy perced sem lesz magadra. Ne ess azonnal kétségbe, mindenre lesz elég időd, csak kérj segítséget! Így is elégedett leszel, nem kell minden terhet a nyakadba venned.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap úgy érzed, képtelen vagy irányítani az életed, minden darabjaira esik szét. Ez pedig azt jelenti, eljött a pihenés ideje. Ha nem lazítasz, hamar kiégsz és használhatatlan leszel. Tűnj el a világ szeme elől, kell egy kis énidő.

Ezek is érdekelhetnek