2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 16. - Engedd szabadjára a fantáziád!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 16. – Engedd szabadjára a fantáziád!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csak rajtad múlik, milyen gyorsan rendeződnek körülötted a dolgok. Céljaid egyre közelebb érnek a megvalósuláshoz, már csak a kitartásodon van a hangsúly, hogy ez így is maradjon és elérd, amire vágysz. Valaki tanácsot kérned, te pedig megmutathatod neki a helyes irányt, hogy ő is sikeres legyen.

Bika (04.21. – 05.21)

Ez a nap nem lesz a tiéd, valaki egy kisebb kárt, anyagi veszteséget okozhat neked. Nehéz ezt higgadtan kezelni főleg akkor, ha az illető nem vállalja a felelősséget. Ebben az esetben határozottnak kell lenned, mert ezúttal a kedvesség nem működik. Ne ess át a ló túloldalára, mert azzal sem mész semmire.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kellő motivációval bármit megvalósíthatsz, még azt is, amit mások lehetetlennek tartanak. Ma újra kivívhatod magadnak környezeted elismerését, csodálatát. Valakit inspirálsz is ezzel arra, hogy kövessen téged a siker útján. Pozitív energiáiddal motiválod az embereket és kisugárzásoddal bárkit az ujjad köré csavarsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn kellően motivált vagy, ám valaki keresztbe húzza a számításaidat, ugyanis problémáival fordul hozzád. Az időpont egyáltalán nem megfelelő, mert felborítja az egész napod. Türelmesnek kell lenned, mert később megbánod, ha elutasító leszel. Az illető nagyon hálás lesz neked és kedvességed nem lesz elfelejtve.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn nagy szükséged lesz a kreativitásodra, ugyanis ezen múlik, hogy milyen gyorsan tudod megoldani a felmerülő problémákat. Persze ehhez a többiek együttműködése is kell, a kompromisszum készségről már nem is beszélve. Nem lesz könnyű dolgod, de minden egyes küzdelemmel töltött perc közelebb visz a sikerhez.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn egy közeli ismerősödet, talán kollégádat kell jó útra terelned, főleg akkor, ha az illető önromboló életet él. Ám a siker korántsem garantált, nagy a valószínűsége, hogy süket fülekre találsz. Van, akin nem lehet segíteni, ezt kénytelen leszel elfogadni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A hét első napján egy olyan lehetőséget kapsz, amit érdemes megfontolnod. Bár nagy kockázatot érzel, enélkül siker sem létezik. Jó alaposan járj utána minden feltételnek, mert az ördög a részletekben rejlik. Kevés szabadidőd lesz, ha belevágsz, az eredmény önmagáért beszél majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn kreativitásod szárnyalni fog, olyan ötletek hagyják el a szádat, amik másokat is elgondolkodtatnak. Nem is érdemes sokáig rágódnod rajtuk, inkább azonnal vágj bele a megvalósításba. Egyik ötlet hozza a másikat, most igazán átjár téged az optimizmus és az energia. Már érzed is a siker ízét.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Elindultál a siker útján, a bevételed egyre csak nő és ez még inkább arra ösztönöz, hogy több energiát ölj bele ebbe a tevékenységbe. Ám van egy határ, amin túl már nem érdemes minden szabadidődet feláldozni. Csak mértékkel dolgozz, mert a rengeteg túlóra kimerüléshez vezet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn összefuthatsz egy régi ismerősöddel, aki kicsit el is szomorít téged, mikor elmeséli, mi történt vele az elmúlt időszakban. Az illetőnek segítségre van szüksége és bár nem kéri, neked nem szabad hátat fordítanod. Nyilvánvalóan mindent megteszel, ami tőled telik, hiszen te egy igazi barát vagy.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn egy számodra idegen dologgal kell foglalkoznod és ezt bizonytalanságot kelthet benned. Nem tudod, helyesen cselekszel-e, ezért jobban tennéd, ha tanácsot kérnél egy kollégádtól. Ezt követően már magabiztosan láthatod el a munkád, nem kell azon aggódnod, hogy kudarcot vallasz-e vagy sem.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét első napján megérzéseiden múlik a siker. Általában nem hagynak téged cserben, ma mégis úgy érzed, nem tudod, mit tegyél. Egy ismerősöd szavai jelentik majd a megoldást, ráadásul úgy, hogy te segítesz neki. Minden rosszban van valami jó és ma ezt te is megtapasztalod.

Ezek is érdekelhetnek