2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 18. - Szabadulj meg a stressztől!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 18. – Szabadulj meg a stressztől!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán egyszerűen ragyogsz és ez másoknak is feltűnik. A reggeli készülődésnél emeld ki az előnyeid, mert ezzel még inkább lenyűgözhetsz másokat. Azért csak légy óvatos, mert olyan valakiben is vágyat ébreszthet, akiben egyáltalán nem szeretnél. Talán nem is kedveled az illetőt, szóval félreértés lehet kihívó öltözékedből.

Bika (04.21. – 05.21)

A szerda rendkívül élménydús napnak ígérkezik, de ezúttal nem te leszel a középpontban. Persze csak akkor, ha dolgozol. Ha éppen szabadságodat töltöd, akkor nem kérdés, hogy megtehetsz bármit, amihez csak kedved van. Töltődj fel és használd ki a nap minden percét!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán nem lesz egyszerű dolgod, a versenytársad az idő lesz. Túl sokat akarsz egyszerre és erre nem lenne elég huszonnégy óra sem. Állíts fel egy rendszert, mert nem végezhetsz el mások helyett is mindent. Segítő kezet nyújthatsz, de mára legyen elég ennyi.

Rák (06.22. – 07.22.)

Bármilyen terveid is voltak mára, amiknek pénzügyi vonatkozása volt, sürgősen felejtsd el! Ez nem az a nap, amikor vásárolnod kell, amit csak lehet halaszd holnapra. Persze a csekkek befizetése nem várhat, de már legyen elég ennyi. Ez a saját érdeked.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán végre helyezd előtérbe magad. Ha teheted, ne dolgozz, menj vásárolni, étterembe vagy strandra, masszázsra! Ideje lazítanod és kényeztetned magad, túl sokat dolgoztál mostanában. Barátaid vagy párod is szívesen csatlakoznak hozzád, ha csak nem akarod egyedül tölteni a napot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ezen a napon túlságosan ragadós lehetsz, ami párod vagy egy barátod számára kissé kellemetlen lehet, főleg, ha az illetőnek dolgoznia kell. Hiába pörögsz, ha másokra nem vagy ezzel hatással. Fektesd az energiáidat a munkába vagy sportba, így senki nem fogja majd menekülőre.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán nagy kísértést érzel arra, hogy te legyél a középpontban. Szeretnéd, ha a világ körülötted forogna, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem lehetséged. De ettől függetlenül okozhatsz magadnak örömöt azzal, ha kedvenc hobbidnak, sportodnak hódolsz, mert ezzel levezetheted fölös energiáidat is és nem akasztasz ki másokat sem.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán, sőt egyetlen hétköznapon sem szeretsz menni sehova, főleg egy kimerítő munkanap után. Hétköznap van, számodra a buli pénteken kezdődik. Néha azonban tehetnél kivételt, ugyanis egy grillparti, esti strandolás vagy egyéb sportos tevékenység feltölthet energiával a hét hátralévő napjaira. Ragadd meg a lehetőséget, nem fogod megbánni!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán valaki ajándékkal lephet meg téged, amitől a lélegzeted is eláll. Nem kell nagy dologra gondolnod, elég néhány kedves szó, egy csésze kávé az ágyba és így tovább. Az illető nem akar semmit kedvességéért cserébe, csak szeretné, ha jó napod lenne. Légy hálás, mert ritkák az ilyen emberek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pörgős napod lesz szerdán, egy pillanatra sem állhatsz meg. Sok ötlet kavarog a fejedben, de a megvalósítással még várnod kell, ma fontosabb feladatokkal látnak el. Jegyezz le mindent, nehogy elvesszen a süllyesztőben, mert hamarosan szükséged lesz rájuk.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán nagy lesz az információáramlás és az sem biztos, hogy mindent egyszerre fel is tudsz dolgozni. Az lesz a legjobb, ha mindent leírsz, így semmit sem felejtesz el és később, a megfelelő pillanatban elő is kapod azt. Kissé feledékeny vagy, így mindig legyen nálad toll és papír.

Halak (02.20. – 03.20.)

Bármilyen programokat is terveztél mára, ne akarj mindenben maximumot nyújtani, mert ez lehetetlen küldetés. Senki nem teljesít állandóan száz százalékon, de ebben nincs semmi szégyellni való. Szelektálj és csakis a fontos dolgokra koncentrálj, a többi holnap is megoldható.

Ezek is érdekelhetnek