2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 19. - Változatos csütörtök

Napi horoszkóp 2021. augusztus 19. – Változatos csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hajlamos vagy bonyolultan kezelni a dolgokat, ugyanis úgy véled, sokan hátsó szándékkal közelednek feléd. Ne akarj többet belelátni a dolgokba, mint ami van bennük. Van, ami első látásra is pont ugyanaz, mint sokadszorra. Örülj az őszinte embereknek és ne légy ennyire bizalmatlan.

Bika (04.21. – 05.21)

Sok mindenre képes vagy, olyan dolgokra is, amit korábban nem is gondoltál volna. Ahhoz azonban, hogy meg is valósíts mindent, amit szeretnél, ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Nem elég képesnek lenni rá, meg is kell mozdulni a cél elérése érdekében.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön kissé kaotikus napnak nézel elébe. Egy pillanatra sem tudsz majd megállni, de ennek ellenére is úgy érzed, egy helyben toporogsz és nem halad a munka. Persze ez nem így van, holnap már tisztán látni fogod, mennyit is dolgoztál valójában.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vannak olyan napok, amikor az ember nem halad semmivel, de nálad ez napok óta tarthat, ami egyáltalán nem jó. Ideje megvizsgálnod, mik a gátló tényezők, de enélkül csak magad ellen dolgozol. Szabadulj meg a hátráltató tényezőktől. Nehéz lesz, de nagy megkönnyebbülést érzel majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha igazán hiszel valamiben, akkor nem szabad feladnod. Ne egy jelre várj, hanem vágj bele. Elég elhivatott és határozott vagy ahhoz, hogy megvalósítsd, amire vágysz. Lépj rá végre a kijelölt utadra, hiszen mindig is azon szerettél volna járni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön olyan dolgokra is képes leszel, amiről nem is gondoltad volna. Nem is ismersz magadra, pedig ez is te vagy. Számodra nincs lehetetlen, pusztán a látókörödet kell tágítanod. Felejtsd el a szokásos normákat, most valami egészen kreatív ötletre van szükséged.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön nagy szükséged lesz a kreativitásodra és a fantáziádra. El kell felejtened a jól megszokott, bevált megoldásokat, mert ezúttal ezek nem működnek. Használd az eszed, meglátod olyasmit vihetsz véghez, amivel mindenkit meglephetsz, beleértve magadat is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A helyzet az, hogy nem vagy elszánt. Így pedig képtelen vagy megvalósítani azt, amire vágysz. Tedd fel magadnak a kérdést, miért nem merek tovább lépni? Mi az oka, hogy csak tervezgetek, de nem teszek semmit? Ha valamit igazán akarsz, meg tudod csinálni, csak koncentrálj!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma szembesülsz azzal, hogy a valóság nem tükrözi álmaidat. Persze ezt nem katasztrófaként megélned, hanem éppen ellenkezőleg. Több határozottságra és elszántságra van szükséged. Tervezd át a dolgokat, egy kis változtatás is nagyot lendíthet előre.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön sugárzol, kevesen tudnak ellenállni neked, egyszerűen mindenkit leveszel a lábáról. Határozottságot ne csússzon át agresszivitásba, mert az nem a te világod. Békésen is eléred céljaidat és még támogatókat is szerezhetsz magadnak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön egy méterrel a föld felett jársz, talán egoistább is vagy a szokásosnál. Vannak, akiknek ez nem tetszik, de neked ügyet sem kell vetned ezekre az emberekre. Legyen ez az ő problémájuk. Bár nagy rajtad a nyomás, énidőre szükséged van, amit meg is kezdhetsz a hosszú hétvége első napján.

Halak (02.20. – 03.20.)

Rendkívül elkötelezett vagy, mindig igyekszel megvalósítani, amit elterveztél és nem hátrálsz meg semmitől. Bár nem mindenki díjazza lelkesedésed és módszereid, de te ne törődj ezzel, mert ők csak féltékenyek. Ma minden úgy lesz, ahogy szeretnéd, ők viszont egyhelyben toporognak, valószínűleg még nagyon sokáig.

Ezek is érdekelhetnek