2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 20. - Ünnepi hangulat

Napi horoszkóp 2021. augusztus 20. – Ünnepi hangulat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken előtör belőled a szenvedély, de furcsa módon nem az iránt, akiről gondolnád. Elgondolkodtató a dolog, bár néha fellobban az emberben olyan tűz is, ami gyorsan ki is alszik. Akkor is érdekes a dolog, ha szingli vagy, bár egy kicsit egyszerűbb. Mást nem tehetsz, mint a szívedre hallgatsz, abból ezúttal nem lehet baj.

Bika (04.21. – 05.21)

Nem minden az, aminek elsőre látszik. Ne ítélj elhamarkodottan! Ma egy olyan valakiről változik meg a véleményed, akit már rossz embernek könyveltél el. Ha leültök beszélgetni, többet megtudhatsz róla és az első benyomás tova száll. Sokat tanulhatsz ebből és magadról is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Kinél előbb, kinél utóbb, de feladni soha nem szabad. Ettől függetlenül ma ünnep van és neked is megjár a pihenés. Kapcsolódj ki úgy, ahogy neked tetszik és tegyél félre minden mást mára. Legyen ez a te napod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Az ünnep nem mindenkinek telik jól, ma te is ráébredsz, hogy egy múltbéli döntés nem volt életed legjobb húzása. Ilyesmi mindenkivel előfordul, ez nem akadályozhatja meg jövőbeli terveid megvalósítását. Rendezd el az ügyet még ma, akkor tovább léphetsz és elmúlik lelkiismeret-furdalásod is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken nagy társaság és nyüzsgés vár rád és ez nem is baj, élvezed, hogy újra emberek között lehetsz. Szórakozz, lazíts, strandolj és fogadd el barátaid meghívását, akinek hála új emberekkel is megismerkedhetsz. Ha szingli vagy, talán az igazi is köztük van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rendeződni látszik anyagi helyzeted, így egy kis pénzt is félre tudsz tenni. Mindig jó, ha van egy kis tartalék, hiszen nem lehet tudni, mit hoz a jövő. Nyugodtabban alszol, ha van mihez nyúlni, de ha egy kis felesleg is adódik, akkor azt költsd el egy rövid utazásra. Megérdemled a kényeztetést és a pihenést, hiszen nehéz időszak áll mögötted.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Alapvetően egy művész veszett el benned, ugyanis mindig odavoltál a művészetért és érdekel a történelem. Könnyen csatlakozhatsz olyan csoportokhoz a világhálón, amik érdeklődési körödnek megfelelőek. Az ember soha nem áll le a tanulással, csak már nem az iskolapadban teszi, hanem a való világban.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken szükség van egy kis kreativitásra. Ünnep van, így igazán kiélheted fantáziád, tehetsz, amit csak szeretnél. Engedd szabadjára a képzeleted, de a határt ne lépd át! Nem engedheted, hogy a dolgok visszájára süljenek el. Részesülnöd kell a kényeztetésből, de ne ess át a ló túloldalára, főleg, ha holnap dolgozni kell menned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken egy hatalmas buli hozhat össze egy rég nem látott ismerősöddel, talán volt baráttal. Az illető sokat változott és meglepő módon jól megértitek egymást. Jó esély van rá, hogy rendeződnek a dolgaitok, de ehhez meg kell beszélnetek a múltban történteket. Új fejezetet nyithattok, ha mindketten valóban így akarjátok.

Bak (12.22. – 01.20.)

Az ünnep olyan dolgokat mozgat meg benned, ami kreativitásra ösztönöz. Előfordulhat, hogy egy művész veszett el benned, ráadásul olyan mélyen, hogy eddig képtelen volt előtörni. Ma azonban felszínre jön és új hobbival ajándékoz meg téged. Nem tudhatod, mit hoz a jövő, engedj neki és alkoss!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Időnként szükség van az újratervezésre, mert minden villámgyorsan változik és alkalmazkodni kell a körülményekhez. Más szemszögből kell megközelítened a jövőt és terveidet, így nem érhet váratlanul még egy komoly baj sem. Ha előre tervezel, nem fáj majd a fejed sem.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jó, ha az embernek sok barátja van, de ennyi kapcsolatot nehéz fenntartani. Ritkíthatod a találkozókat, ha nem érzel magadban elég erőt hozzájuk. A változás először furcsa lesz, de később megkönnyebbülést érzel majd. A mai napot töltsd azokkal, akik tényleg fontosak számodra, minden más programot mondj le!

Ezek is érdekelhetnek