2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 21. - Koncentrálj!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 21. – Koncentrálj!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton nehéz helyzetbe kerülhetsz, de mivel már benne vagy, valahogy ki kell másznod belőle. Nagy áldozatok nélkül megoldható a dolog, de ez a tény csak ma áll fenn. Utólag már esélyed sem lesz rendbe hozni a történteket és el kell számolnod a lelkiismereteddel is. Ugye, ezt nem akarod?

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton nem minden úgy sül el, ahogy azt te szeretnéd, ezért nagyon csalódott lehetsz. Ám pozitív hozzáállásod kihúzhat a bajból, mert ez a dolog nem eleve elrendeltetett. Fontos, hogy levond a tanulságokat, így legközelebb elkerülheted a hasonló szituációkat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nehéz napok állnak mögötted, így nem meglepő, ha szombaton magányra és nyugalomra vágysz. Ne idegesítsd magad a héten történteken, inkább próbálj ellazulni és pihend ki magad. Azonnal tisztábban látod majd a világot és megoldás is rád talál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Túl nagy hajtás és már kezdesz fáradni. Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne az életedben, amivel nincs is semmi baj, de ez rengeteg energiádba kerül. Fogd vissza magad és koncentrálj a pihenésre, mert ha nem így teszel, teljesen ki fogsz merülni. Ha teheted, utazz el, jót fog tenni a környezetváltozás.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nem kell, hogy elégedetlen legyél az életeddel, éppen ott vagy, ahol lenned kell. Kitűzött céljaid elérése érdekében azonban még áldozatokat kell hoznod, nem fog minden az öledbe hullani. Büszke lehetsz magadra, mert mindenért keményen megdolgoztál, amid van. Most azonban eljött a lazítás ideje, használd ki a hétvége nyújtotta lehetőségeket!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon nem tetszik, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt szeretnéd. De kénytelen vagy elfogadni azt, hogy az élet nem mindig igazságos. Bár nem csillogsz mindennap, nem vagy kevesebb a többieknél. A hétvégén pihenj, amennyit csak lehet, te is belátod majd, hogy nincs miért aggódnod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ösztönzőleg hat rád, hogy a céljaid már csak egy karnyújtásnyira vannak. Most van a legnagyobb esélyed a győzelemre, de előtte erőt kell gyűjtened és fel kell töltődnöd. A hétvége lesz a legalkalmasabb erre, hiszen a végső harc előtt fel kell készülni. Ezúttal lazítással, szórakozással, hogy kiengedd a stresszt és a fáradt gőzt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton olyan váratlan dolog történik veled, amire egyáltalán nem lehet felkészülni. Hirtelen felelősség zúdul a nyakadba és pánikba eshetsz a bizonytalanságtól. Nyugodj meg és vedd elő kreativitásodat, ami soha nem hagy cserben. Most mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes valójában.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton egy barátoddal kerülhetsz összetűzésbe, aki átlépi a tűréshatárodat. Képtelen leszel szó nélkül a dolgokat, mégis nyugodtan kellene kezelned a hallottakat. Ha az illető nem ért gesztusaidból, akkor egyértelműen a tudtára kell adnod, hol a helye. Csak ezzel vethetsz véget fölényeskedésének.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton frusztrált leszel, mert nem tudod hogyan dönts egy számodra fontos kérdésben. Félsz, hogy valami elkerüli a figyelmedet és rosszul határozol. Bizonytalansággal azonban nem haladsz előre, tedd azt félre és dönts! A végszó a tiéd és nem most nem fogsz mellé.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton olyan feladat vár rád, amivel korábban nem találkoztál. Először megijedhetsz, aztán rájössz, egy új kaland elé nézel. Bánnád, ha nem próbálnád ki magad, úgyhogy ne hezitálj, vágj bele és koncentrálj. Nem okozol csalódást senkinek, ha kellően határozott leszel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton kemény fába vágod a fejszédet. Olyan feladatod van, amibe más bele sem vágna, de te soha nem adod fel. Feszegeted a határaidat, de nem kérdés, hogy nem tennéd, ha nem lennél biztos magadban. Megfelelő koncentrációval és határozottsággal nem lehetetlen elérni a sikert. Tarts ki!

Ezek is érdekelhetnek