2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 22. - Bolondos vasárnap

Napi horoszkóp 2021. augusztus 22. – Bolondos vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Folyamatosan változol, fejlődsz, mindennap tanulsz valami újat. Nem kell újra beülnöd az iskolapadba, valójában te tanítod a környezeted. Vasárnap egy régi kapcsolatod megújulni látszik, de ne hozz elhamarkodott döntést. Korántsem biztos, hogy újra kell éleszteni egy már elhalt viszont.

Bika (04.21. – 05.21)

Imádsz flörtölni, ezért nem is hagysz ki egyetlen lehetőséget sem. Ha van párkapcsolatod, sosem léped át a határt. Azonban ez a játék veszélyes is lehet, ha mégis átesel a ló túloldalára. Jót tenne neked egy baráti beszélgetés, hogy valaki helyre tegyen egy kicsit.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A párkapcsolatok hajlamosak unalmassá válni egy idő után. Ha színt vinnél bele, akkor ne habozz tovább, hozd vissza az izgalmat életetekbe! Partnered nem utasítja vissza ötleteidet, szóval engedd szabadjára a képzeleted. Ha még szingli vagy, a vasárnap kiváló lehetőségeket nyújt arra, hogy megtaláld életed párját.

Rák (06.22. – 07.22.)

Házinyúlra nem lövünk, de ma mégis olyan helyzetbe kerülsz, hogy ez a szabály meginogni látszik. Ha szingli vagy, akkor valószínűleg hivatásod hozza el számodra a szerelmet. Ha van párod, az izgalmas érzés kapcsolatodat fogja ismét feldobni. Ha még nem nyaraltál az idén, tervezd meg, most jönnek a legjobb ötletek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kivételesen te is élvezed a vasárnapot, mert nem kell dolgoznod vagy a ház körül tevékenykedned. Megérdemled a kényeztetést, így ma válassz olyan szórakozást, ami számodra a legmegfelelőbb. Barátaid vagy párod is csatlakozhat hozzád, hogy igazán teljes legyen a hét utolsó napja.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem éppen kezdődik jól a vasárnap, kissé nyűgös és morgós vagy. Éppen ezért ideje társaság után nézned. Ha szingli vagy, olyat helyet keress, ahol ismerkedhetsz. Minden mást tegyél félre, ma csakis az a fontos, hogy szórakozz és élvezd a nyár utolsó napjait.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehéz helyzetbe kerülhetsz ma, főleg ha van párod, ugyanis valaki megdobogtatja a szíved. Ha partnered az, akkor semmi baj, de ha nem, érdemes elgondolkodnod. Újra vissza kell hozni a tüzet a kapcsolatba, ha viszont ez nem sikerül, ideje továbblépni. Szingliként pedig kedvedre szemezgethetsz, de ne akarj mindenkit magadba bolondítani.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha éppen a nyaralást tervezed, nagy kalandok várnak rád. Kis összegből is lehet nagyszerű kikapcsolódást tervezni, amit nagyon is megérdemelsz. Ülj össze a barátokkal vagy a családdal, együtt mindent kitalálhattok, méghozzá költséghatékonyan.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap egy nagy vita megoldódni látszik, ami felszabadító érzés lesz számodra. Végre nyugodtan pihenhetsz és mehetsz a munkahelyedre dolgozni. Ma kedvesed nagy meglepetésben részesít, hagyd, hogy ezúttal ő irányítson. Nem fogod megbánni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap sok minden megváltozik, újabb területek nyílnak meg előtted. Ha szingli vagy, végre becserkészheted azt, akire régóta vágysz. Nyíltan felvállalod érzéseid és ez jelenti számodra a győzelmet. Ne félj kezdeményezni, a mai világban már nem kell ettől félni. Ha nem vállalsz kockázatot, nem is nyerhetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap a szerencse a nyomodban jár, érdemes lottót is kitöltened, mert sosem lehet tudni. A gyorsan jött pénz azonban gyorsan el is megy, ha csak nem vigyázol rá. Bármennyi pénzt el lehet költeni, ne hidd, hogy pénztárcád feneketlen. Ha nagy terveid vannak, akkor légy tudatos, ellenkező esetben nem lesz belőlük semmiz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap semmi nem állíthat meg, egy rendszernek hála mindennel elkészülsz, amit mára elterveztél. Ha csak lazításra szánod a napot, akkor vágj bele, mert a nyár hamarosan véget ér, ki kell használni minden egyes pillanatát. Hívd fel barátaid, családod és szórakozzatok, ahogy nektek tetszik. Ma semmi nem szabhat határt képzeletednek.

Ezek is érdekelhetnek