2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 23. - Előtted nincs akadály

Napi horoszkóp 2021. augusztus 23. – Előtted nincs akadály

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vannak olyan helyzetek, amiket kénytelen vagy elfogadni. Van, hogy nem lehet mit tenni, ha beleszakadsz se. Ez egy ilyen hétfő, így jobb, ha elfogadod a sorsod, békélj meg a helyzettel. Ez a megvilágosodás időszaka lesz, most még csiszolhatsz a terveiden, hogy igazán tökéletesek legyenek.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn valaki pozitív csalódást okoz neked. Azt hitted, ez az ember felszínes, kétszínű, ezért esélyt sem adtál annak, hogy megismerd. Ne ítélj első látásra! Ez a mondás most is beigazolódni látszik. Nyiss az illető felé, igaz barátra találhatsz benne.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn egy barátod kerülhet bajba, aki a segítségedet kérheti. Kicsit dühös és szomorú lehet, ezért közelíts felé lassan. Most türelmesnek kell lenned, mert lelkiállapota elég ingatag. Megértésed lesz számára a legjobb bizonyíték arra, hogy csakis jót akarsz neki.

Rák (06.22. – 07.22.)

Van egy kollégád, aki mindenben igyekszik hátráltatni téged, figyeli minden mozdulatod és nem is biztos, hogy ez neked feltűnt. Ma azonban minden világossá válik, amikor minden lépésedet nyíltan kritizálja. Légy határozott és tedd helyre az illetőt, mert a szép szóból nem fog érteni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nehéz időszakon vagy túl, semmi nem úgy alakult, ahogy eltervezted. Mostanra viszont belerázódtál a dologba, jól boldogulsz minden új helyzettel. Lassan a helyére kerül minden, jól gazdálkodsz az idővel és a pénzzel, ráléptél a siker útjára. Csak így tovább!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem szabad visszafognod magad, ha valami frusztrál, ne tartsd magadban! Beszéld meg a pároddal vagy baráttal, esetleg, ha munka ügyről van szó, egy megbízható kollégával. Jobban érzed majd magad utána és együtt a megoldást is megtalálhatjátok.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn nem tudsz úgy helytállni, mint máskor vagy ahogy szeretnél. Talán nem kellene annyira ragaszkodnod az elveidhez és rugalmasabb lennél, más színben látnád a dolgokat. Ne agyalj túl sokat, inkább cselekedj, azzal előre léphetsz egy nagyot.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Van, amire nagyon régóta vágysz, de eddig nem sikerült elérned. A képességeid ugyan megvannak hozzá, de nem vagy elég határozott. Eljött az idő, hogy változtass ezen és a sarkadra állj, különben csak egy helyben toporogsz. Nincs lehetetlen, csak higgy magadban!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn rossz előérzeted támadhat, de még nem tudod, mi történik. Megérzéseid általában nem hagynak cserben, ma viszont nem szabad bedőlnöd nekik. Járj utána a dolgoknak, különben egész nap nyomaszt majd a rossz érzés. Meglátod, nincs baj, egy kis akadály pedig hamar eltűnik majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Túl sok munkád volt mostanában és energiáid elfogytak, kezdesz kimerülni. A nyár mindig húzósabb, mint az év többi időszaka. Végre jutalmazd magad! Vásárolj, menj szabadságra és pihenj. Utazz el vagy programozz barátaiddal, szükséged van a társaságukra, ami képes kizökkenteni a szürke hétköznapokból.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn valaki nagyon idegesíteni fog, már az illető jelenléte is felkavar. Talán furcsa érzéseid támadnak, de az is lehet, hogy ez a valaki irritál téged. Mivel egy helyen dolgoztok vagy laktok, nehéz őt elkerülni, de nézd levegőnek, ha találkoztok. Mást úgysem tehetsz ellene, de ez bőven elég ahhoz, hogy nyugodt napod legyen.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn lehetőséged nyílik arra, hogy valakit közelebbről is megismerj. Lehet, hogy régóta dolgozol az illetővel vagy laksz a szomszédságában, eddig mégis kerültétek egymást. A sors kifürkészhetetlen, semmi nem történik véletlenül. Hagyd, hogy sodorjon az ár, ez az illető nagy hatással lesz rád a jövőben.

Ezek is érdekelhetnek