2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 24. - Változatos kedd

Napi horoszkóp 2021. augusztus 24. – Változatos kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Azt az egyet nem lehet mondani a mai napra, hogy felhőtlen lesz. A nyár végének közeledtével bizony nem lógathatod a lábad, pedig legszívesebben ezt tennéd. Nemcsak a munkanap nem lesz könnyű, de a családodban is kialakulhat konfliktus. Szedd össze magad, mert a szeptember újabb kihívásokat hoz majd.

Bika (04.21. – 05.21)

Fontos lesz számodra a mai nap, mert, ha ma nem kerülsz vitás helyzetekbe, akkor az egész heted kifogástalanul alakul. Ha mégsem tudod megúszni, akkor a párodat valahogy ki kell engesztelned, különben egész héten fasírtban lesztek. Ne ragaszkodj most a saját véleményedhez, engedj a másik félnek, nem fogod megbánni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden rendkívül érzelmes leszel, valószínűleg azért, mert érzed és tudod, a nyárnak vége, kezdődik az ősz, amit te kevésbé szeretsz. Ne engedd, hogy az irányítás kicsússzon a kezedből, mert nehéz döntés előtt állsz, ami meghatározza további életedet. Más nem dönthet helyetted, állj a sarkadra, mert, ha most nem teszed, már késő lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez a hét nem is kezdődhetett volna jobban, nem is meglepő, ha kedden is jó hangulatban vagy, szinte nem is a földön jársz. Egész hétre elegendő energiád van, a kisugárzásod pedig mindenkire pozitív hatással lesz. Boldog vagy és ezt más is észre veszi.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mindjárt véget ér a nyár, talán ez okozza, hogy ma érzékeny vagy. Nagyon figyelj a megérzéseidre és a belső hangokra, mert üzenetet közvetítenek feléd. Sosem csalódtál a megérzéseidben, ezúttal sem fogsz. Meglepő felfedezéseket tehetsz, csak járj nyitott szemmel.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hamarosan vége a nyárnak, de a mai nap különleges számodra, ugyanis találkozni fogsz valakivel, akivel jó kapcsolatot alakítasz ki, sőt, a jövőben előnyöd is származik majd ebből az ismeretségből. Légy kedves és nyitott, hiszen valójában is ilyen vagy, csak néha kijön belőled a kisördög. Ma azonban utóbbival csak ellenségeket szereznél.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Augusztus utolsó napjai nyugodtan zajlanak majd, ami kifejezetten jól esik neked, hiszen mostanában egy békés pillanatod sem volt. Nem bánod, ha a mai nap egyedül és csendben telik. Sok feladatod van mára, de azért magadra is szánj időt, hogy neked is jár a pihenés, a kényeztetés és persze a szórakozás, kikapcsolódás.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hónap utolsó napjai jól indulnak majd számodra, így végre harmóniába kerülsz, eluralkodik rajta a béke. A mai nap ajándéka, hogy minden a terveid szerint alakul. Megérdemled, hogy mindenki téged ünnepeljen, hiszen kinek nem esnek jól az elismerő szavak, nem igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az augusztus vége nem a tiéd lesz. Úgy érzed, valami húz lefelé, lassú és nehézkes vagy. Azonban valahogy fel kellene töltened magad energiával, mert még van néhány nap a nyárból és a munka nem várhat. Lassan, de biztosan haladj, mert különben nagyot hibázhatsz és kezdhetsz mindent elölről.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egyáltalán nem bánod, ha végre minden a régi kerékvágásban megy. Néhány nap múlva itt a szeptember, beköszönt az ősz és te már ezt a hónapot tervezgeted. Bármit kihozhatsz belőle, amit csak szeretnél, de azért élj a jelenben is. Ne szaladj nagyon előre, tudod, mindent csak a maga idejében.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Augusztus 20 után még gyorsabban repül az idő, a nyárnak néhány napon belül vége. Ma úgy érezheted, minden a helyére kerül, végre egyenesben vagy. A megérzéseid, mint mindig, most sem csalnak, így biztos lehetsz benne, hogy jó irányba tartasz.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét második napja egyszerűen csodálatosan indul számodra. Jól érzed magad, motivált vagy, sőt, a feladataidat is örömmel végzed. Ha dolgozol, gyorsan elrepül a mai nap, ha szabadságon vagy, akkor felejthetetlen élményekkel gazdagodsz.

Ezek is érdekelhetnek