2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 26. - A hét legnehezebb napja

Napi horoszkóp 2021. augusztus 26. – A hét legnehezebb napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A csütörtök nem lesz éppen a hét legkönnyebb napja. Mindenre fel kell készülnöd és meg kell őrizned a nyugalmad. Nem szabad elveszítened a hitedet, a jövődet most már nincs okod megkérdőjelezni. Átgondolhatsz ugyan mindent újra, de most már biztos lehetsz benne, hogy a legjobb úton haladsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön a sors óvatosságra int. Légy figyelmes a közlekedésben, mert történhet olyan szituáció, amit nem biztos, hogy a helyén tudsz kezelni. Légy tudatos és megfontolt, akkor nem lehet baj. És, ami a legfontosabb, ne agyald túl a dolgokat, mert komoly felfájást is okozhatsz magadnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Valaki egész nap panaszaival áraszt el téged. Nem is tudsz ezzel mit kezdeni, sőt, igazából nem is akarsz. Ne adj tanácsot sem, mert nem látod át e helyzetet és nem neked kell megoldani az ő problémáját. Hallgasd meg és ennyi. A megoldást ő magának kell megtalálni, ehhez neked semmi közöd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön problémás napod lehet, hiszen egy közeli ismerősöd vagy párod bajba keveredhet. Neked viszont, bármi történik, higgadtnak kell maradnod, a pánik most nem segít. A támogatásodra van szüksége, nem arra, hogy még te is rátégy egy lapáttal a gondjaira.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha szabadságon vagy, ha nem, ma nagyon vigyázz a napozással, mert könnyen leéghetsz vagy napszúrást kaphatsz. Bár a nyár utolsó napjait éljük, de ez nem zárja ki azt, hogy beteg légy. Mindent csak mértékkel, felelőtlenségeddel ne rontsd el a hétvégédet is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Viszonylag jó napod lesz ma, a többiekkel ellentétben. Te vagy az, akinek támogatni és biztatni kell őket, mert különben nem haladtok előre. Mindenkinek van ilyen napja, neked is volt már és még biztosan lesz is. Ha figyelmes leszel, akkor mindenkinek tudsz segíteni és időben haza is mehetsz a munkahelyedről.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön a párodat érheti egy kis kellemetlenség, ami rád is sokkolóan hat. De csak akkor segíthetsz rajta, ha higgadt maradsz. Ne hagyd figyelmen kívül a dolgot, mert az csak olaj lesz a tűzre. A helyzet enélkül is eléggé kínos lesz, ne tegyél rá még egy lapáttal.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön könnyen elveszítheted a türelmed és lobbanékony leszel. Időben indulj el mindenhova, mert késésben akár baleset érhet. A kapkodás sosem sül el jól. Ma nagyon kell vigyáznod magadra, így elkerülheted a kisebb sérüléseket is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön fontos, hogy óvatos és körültekintő légy. Ellenkező esetben nagy anyagi veszteség érhet. Ma csak annyit költs, amennyit muszáj, a többi pénzt pedig tedd biztos helyre. A vásárlást tedd egy másik napra, mert a leárazások még csak kezdetlegesek, lesznek a termékek még sokkal olcsóbbak is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön könnyen meggyűlhet a bajod egy indulatos emberrel. Ne hagyd, hogy provokáljon, engedd el a füled mellett szavait. Persze nem lesz egyszerű, de a te érdeked, hogy ellenállj a kísértésnek. Ma egy vita csak felesleges időpazarlás lenne. A hallgatás arany és ma ez be is bizonyosodik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma könnyen megfázhatsz, ha nem bánsz megfelelően a klímával. Egy betegség pedig most egyáltalán nem jönne jól. Igyál sok folyadékot és csak annyira hűtsd a helyiséget, amennyire nagyon muszáj. Az autóban is vigyázz, hiszen ott sem más a helyzet, a megfázás veszélye ugyanúgy is fennáll.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma elcsábíthatnak az üzleti ajánlatok és leértékelések. Azonban, jobban teszed, ha vársz ezekkel, mert a leárazások eltartanak egy darabig, nem érdemes most azonnal rohannod. Csak így kímélheted meg a pénztárcádat egy nagyobb és persze felesleges kiadástól.

Ezek is érdekelhetnek