2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 27. - Fordulatos péntek

Napi horoszkóp 2021. augusztus 27. – Fordulatos péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csendes és nyugodt napra számíthatsz pénteken. Végre a saját tempódban haladhatsz, ami most lassabb az átlagnál, de annál hatékonyabb, hiszen így biztosan nem hibázol. Lehet, hogy egy kicsit rá kell húznod a mai napra, de megéri, mert nem rontja el a hétvégédet az a gondolat, hogy vajon mit felejtettél el vagy mivel kell kezdened hétfő reggel.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken sokkal jobb a hangulatod, mint a hét többi napján, ami valószínűleg a közelgő hétvége miatt van. Odafigyelsz a feladataidra, így sokkal gördülékenyebben és hatékonyabban haladsz, ami azt jelenti, hogy nem kell túlóráznod. Ez pénteken a legjobb hír, amit kaphatsz. Ha valamivel el voltál maradva, ma azt is bepótolhatod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az elmúlt hetek egyáltalán nem voltak unalmasak számodra, mindennap történt valami. Most már érdemes lenne lassítanod és magadra koncentrálnod. Ne hajtsd túl magad ma, csak annyit dolgozz, amennyit feltétlen muszáj. Tervezd meg a hétvégi programot, de összpontosíts a pihenésre. Ne fárasztó, aktív hétvégén járjon az eszed, ugyanis most nem erre van szükséged.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken újra tisztábban látod majd a világot, végre tudatosulnak benned céljaid, így ráléphetsz a megvalósítás mezejére. Minden lépés legyen óvatos, semmit nem szabad elkapkodni, mert azzal csak elrontanál mindent. Az apró részletek rejtik az ördögöt, ezt ne feledd!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rendkívül nehéz héten vagy túl, így teljesen érthető, hogy alig várod a hétvégét. Jól tennéd, ha a munkáddal lennél elfoglalva, ugyanis ha nem fejezed be a rád bízott feladatokat, akkor egész hétvégén ezeken fogsz rágódni. Szedd össze magad, menni fog ez!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken már teljesen másként látod a dolgokat, mint a hét elején. Tegnap még minden homályos volt, mára viszont teljesen világosak a dolgok és rájössz, hogy nem olyan nagy a baj, mint azt gondoltad. Szóval lazíts végre egy kicsit, úgyis jön a hétvége.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken nagyon figyelmesnek kell lenned, mert nem mindegy, hogy kivel osztasz meg bizonyos dolgokat. Kerüld azokat, akik hasznot akarnak húzni belőled, mert egy jó kolléga vagy egy igaz barát sosem tenne ilyet veled. Tudni fogod, kik azok, ha jól körbenézel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken a pároddal való kapcsolatod gondolkodtat el. Talán eljött az ideje, hogy egy magasabb szintre emeljétek a kapcsolatotokat vagy felfrissítsétek házasságotokat. Lepd meg szerelmed valamilyen ajándékkal, amivel még sosem. Ez lehet egy romantikus hétvége kezdete.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken nyugodtnak kell maradnod, de ez korántsem lesz egyszerű. Nem azért, mert fáradt vagy, hanem azért, mert rettenetesen pörögsz. Nagyon oda kell figyelned a munkádra, mert a sietség nagy galibát okozhat. Igyekezz normálisan reagálni az eseményekre és mások közeledésére.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken előfordulhat, hogy többen is megkeresnek ötleteikkel. Ne mondj azonnal nemet a javaslatokra, mert nagy segítséget jelenthetnek számodra a közeljövőben. Nagyon jó úton haladsz céljaid elérésben, de az ötletek akár el is bizonytalaníthatnak, úgyhogy légy óvatos, mit használsz fel ezek közül és mit nem.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken tele vagy energiával és van miért bizakodónak lenned. Visszajelzést kapsz, hogy jó úton jársz, de azért ne bízd el magad, mert még nem érted el a végső célt. Ez a pozitív hír feldobja a mai napod, továbbá tökéletessé teszi majd a hétvégédet is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken jól tennéd, ha figyelnél értékeidre, mert könnyen veszteség érhet. Ha teheted, ne vidd magaddal a pénztárcád, ha nem, akkor tedd biztos helyre. Ugyanakkor a közlekedésben is összpontosítanod kell, mert az autódat is nagy kár érheti, ha figyelmetlen leszel. Jobb, ha minél előbb hazamész és házon belüli programmal foglalod le magad.

Ezek is érdekelhetnek