2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 28. - Használd ki a nyár utolsó napjait!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 28. – Használd ki a nyár utolsó napjait!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton egyáltalán nem zavar, hogy dolgoznod kell. Mindegy, hogy otthon szeded rendbe a lakást vagy a munkahelyeden kell helytállnod, nincsenek előtted akadályok. Ne is lógasd ma a lábad, mert most kihozhatod magadból a legtöbbet. Az este viszont legyen a buliké, elvégre vége a nyárnak és el kell búcsúztatni azt. Nem igaz?

Bika (04.21. – 05.21)

Ne bosszankodj azon, ha ma is dolgoznod kell, mert kihozhatod magadból a legtöbbet. Ha szabadságon vagy, akkor tényleg a tiéd lehet a mai nap, mert azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Szedd össze a barátaidat és menjetek el bulizni, hiszen ez a nyár utolsó hétvégéje, amit teljes mértékben ki kell használni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton sem hagynak cserben a megérzéseid. Egész héten érezted, hogy valami készülődik, de emiatt nem kellene túl feszültnek lenned, mert mindenkit azzá teszel körülötted. Nyugodj meg és várj türelmesen, már nem kell sokáig kétségek között lenned.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha ma is dolgoznod kell, akkor egyáltalán nem vagy feldobva, ami teljesen érthető. Ennek ellenére termékeny nap elé nézel és éppen itt az ideje, hogy élj a kínálkozó lehetőségekkel. Bármilyen céljaid vannak, ma nagyot léphetsz előre a megvalósítás felé. Ezt nem hagyhatod ki…

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ez a szombat a tervezés napja lesz számodra. Érdemes átgondolnod a dolgaidat, hiszen már mindjárt itt a szeptember. Tervek, pénzügyek, ma mindent számba kell venned, hogy a kínálkozó lehetőségeket ki tudd majd használni. Persze ne ezzel töltsd az egész napot, hisz nehéz héten vagy túl, pihenned vagy éppen szórakoznod is kell.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton még mások munkáját is képes leszel elvégezni, de ezt nem jelenti azt, hogy így is kell tenned. Csak a saját feladataiddal légy elfoglalva, akkor időben hazamehetsz. A többiek megoldják majd maguk, te pedig készülj az esti szórakozásra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma rólad mintázták a nyugalom szobrát, vidám, elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Még az sem zavar, ha ma is dolgoznod kell. Mindegy, hogy a munkahelyeden vagy otthon tevékenykedsz, hatékonyan fogsz haladni. Este azonban legyen egy ereszd el a hajam buli, amivel méltón búcsúzhatsz az idei nyártól.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem feltétlenül bánod, ha ma dolgoznod kell, mert van mit befejezned. Gördülékenyen megy majd a munka, így ideje korán otthon lehetsz, ami feldobja a hangulatod. Délután nyugodtan pihenhetsz, kirándulhatsz vagy éppen felkészülhetsz az esti bulira. Lehet ennél jobban lezárni a nyarat?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton nagyon nyugtalan leszel, főleg akkor, ha számodra ez a nap szintén munkanap. Az idő sürget, mert úgy érzed még ma is túlóráznod kell annak érdekében, hogy hétfőn ne lemaradással kezd a napot. Koncentrálj, akkor mindennel időben végezni fogsz és megkezdheted a hétvégi lazítást, például egy nyárzáró bulival.

Bak (12.22. – 01.20.)

Amennyiben neked ma is munkanap van, egyáltalán nem örülsz ennek. Többek között azért, mert csak a vasárnap marad pihenőnapnak, másrészt pedig azért, mert úgy érzed, ma sosem végzel. Ez persze nem így lesz, de ha van lehetőséged segítséget kérni, akkor tedd meg! Így időben otthon lehetsz és kikapcsolódhatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha a szombat számodra munkanap, akkor nem lesz okod aggodalomra, mert mindennel gördülékenyen fogsz haladni. Az elmúlt napokban felhalmozott lemaradást is könnyedén behozhatod, megkönnyítve ezzel a hétfői munkanapodat. Este meg is jutalmazhatod magad, megérdemled a kényeztetést egy ilyen húzós hét után.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jól tennéd, ha szombaton megterveznéd a jövő hetet. Az iskola hamarosan kezdődik, így ha van gyermeked, akkor egy jó napirenddel sokkal könnyebben veheted majd az akadályokat. Az elkövetkezendő napokban még nem lesz túl rossz idő, ezt érdemes kihasználni, ha van rá lehetőséged.

Ezek is érdekelhetnek