2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 29. - Az utolsó vasárnap

Napi horoszkóp 2021. augusztus 29. – Az utolsó vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma van a nyár utolsó vasárnapja, így ne bujkálj a négy fal között, hanem használd ki a lehetőségeket! Barátokkal, családdal kirándulni, sütögetni vagy strandolni mindig jó program. Ennél jobb módon nem is köszönhetnél el az idei nyártól.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap egy kicsit figyelj az egészségedre. Mozogj és csak természetes, egészséges ételeket, italokat fogyassz. A szervezetednek jót fog tenni a méregtelenítés. A nyár utolsó vasárnapját érdemes kihasználnod a pihenésre, legyen az aktív vagy passzív.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét utolsó napján, ami egyben a nyár utolsó vasárnapja is talán egy kis nyugalomra vágysz. Ez nem is csoda, főleg, ha tegnap sem lógattad a lábad. Azonban még kihasználhatnád a jó időt, hiszen már itt a szeptember és az időjárás is gyorsan változik. Vegyél búcsút a nyártól, télen még bőven bujkálhatsz a négy fal között.

Rák (06.22. – 07.22.)

A vasárnap jól alakul számodra, lelkes és optimista vagy. Nemcsak a mai napod lesz szuper, hanem a következő hetek is, sőt, több szerencsére számíthatsz, mint eddig bármikor. Ha lottózol, akkor semmiképp ne felejtsd el feladni szelvényeidet, hiszen sosem lehet tudni, mikor ütöd meg a főnyereményt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap van, de egy cseppet sem fogsz unatkozni. A társasági életed felpörög, így még a szerelem is rád találhat. A nyár utolsó napjait ki kell használnod, mert nyakadon a szeptember, ami sok változást hoz majd az életedbe. Ezekre pedig nem lehet felkészülni…

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap kissé türelmetlen és lobbanékony leszel, hiszen érzed, hogy egy időszak lezárult. A nyárnak vége, de egyébként nincs semmi baj. Használd ki ezt az utolsó vasárnapot, így méltó búcsút mondhatsz az idei nyárnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap kifejezetten jól érzed magad, jó kedvű és kiegyensúlyozott vagy. Találkozhatsz a barátaiddal, ami teljesen feldob, hiszen régen volt már együtt az egész társaság. Ennél jobb lezárása nem is lehetne a hétnek és persze az idei nyárnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap már érzed a változást, amire annyira vágytál. Pozitív lehetőségek várnak rád anyagiak terén is, de ez csak a jövő hét zenéje. Ma viszont koncentrálj arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt, hiszen a nyárnak ezen a hétvégén vége és három nap múlva beköszönt az ősz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnaptól újra magabiztosnak és elégedettnek érzed magad, sőt, a vonzerőd is megnő. Pozitív hozzáállásodnak köszönhetően a következő napokban sokkal könnyebb dolgod lesz, mint eddig bármikor. Használj ki minden lehetőséget, most bőven válogathatsz közülük.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnapra minden bizonytalanságod elillan, de még így sem érzed magad teljesen határozottnak. Ebből az állapotból ki kell zökkenned, amihez a barátaid a legalkalmasabb partnerek. Menjetek és használjátok ki a nyár utolsó vasárnapját, most semmi nem lehet akadály.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap szembe jöhet a szerelem, meglepő módon még akkor is, ha van párod. Utóbbi esetben nem lesz könnyű dolgod, mert sok mindent át kell gondolnod, de a hirtelen lángra lobbanás még nem szerelem, ezt nem szabad elfeledned. Szingliként viszont a nyár utolsó vasárnapja hozza el neked azt az érzést, amire régóta vágysz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap szerencsés nap vár rád, így mindenre nyitottnak kell lenned, mert így nem maradsz ki semmiből. Sok örömteli pillanatban lesz részed a nyár utolsó vasárnapján, tehát ne légy semmi jó elrontója. Az élet tele van ajándékokkal, amiket el kell fogadnod.

Ezek is érdekelhetnek