2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 3. - Gondolkodj, aztán cselekedj!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 3. – Gondolkodj, aztán cselekedj!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon fontos, hogy mielőtt döntést hozol, mérlegeld a lehetőségeidet és adj időt magadnak. Utólag biztosan megbánod, ha hirtelen határozod el magad, amúgy sem vagy egy ilyen ember. A megérzésed megsúgja, mi a helyes, csak várd ki a megfelelő pillanatot.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden a magánéleted kerül előtérbe, a munkád teljesen háttérbe szorul. Egy őszinte beszélgetés részese leszel valakivel, aki nagyon fontos számodra. Nyitottnak kell lenned, ugyanakkor kíméletesnek, hogy ne bántsd meg a másik felet. Ez a kapcsolat sokáig tarthat, ha nem meggondolatlanul cselekszel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden alakítsd úgy a napod, hogy minél előbb eleget tegyél kötelességeidnek és maradjon időd magadra. A körülmények gyorsan megváltozhatnak, de ezeket könnyedén kezeled majd. Nem fogsz elmaradni semmivel, ha tervet készítesz és be is tartod azt.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét második napján alkalmad nyílik megosztani véleményedet, gondolataidat egy számodra fontos személlyel. A kendőzetlen valóság kimondása azonban vitához vezethet, így lassan, kíméletesen adagold be az új információkat. Biztosan megértésre találsz és könnyebb lesz a döntéshozatal is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden egy lépéssel újra közelebb kerülsz ahhoz, hogy életed az elképzelésednek megfelelően folytatódjon. Sokan irigylik sikered, pedig fogalmuk sincs a bejárt utadról. Nem volt könnyű dolgod, de te nem adtad fel és most már csak egy döntéshozatalra van a cél elérése.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden egész nap ellentétes érzelmek kavarognak benned, ugyanis vannak dolgok, amiket siettetnél és vannak, amiket minél tovább halogatnál. Ám van, ami óvatosságra int, hiszen nem szabad elkapkodnod semmit, de ha sokáig vacilálsz, lemaradhatsz életed nagy lehetőségéről. Kérd ki egy hozzád közel álló személy véleményét, ő majd segít meghozni a helyes döntést.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A kedden minél előbb szeretnél túlesni, jó lenne, ha ez a nap kimaradna a hétből. Ám sajnos ez nem így megy, eredeti terveid teljesen felborulhatnak. Hosszabb időt kell majd töltened egy olyan ügy elintézésével, amiről azt hitted, hamar túl leszel rajta. Maradj higgadt és türelmes, mindenki életében vannak ilyen napok.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden úgy érezheted semmi nem passzol és talán azt sem sejted, mi lehet a probléma. A megérzéseid soha nem csapnak be, ezért érdemes lenne elgondolkodnod a dolgokon, amíg megérkezik az ihlet. Bár a helyzet kilátástalannak tűnhet, végül minden a helyére kerül.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét második napján nagyon sok múlik rajtad, a siker elérése érdekében találkoznod kell néhány emberrel. Lehet, hogy elsőre nem tűnnek majd szimpatikusnak, de ez most nem számít. Minden információt jegyezz le, mert most a legapróbb részletek jelentik majd a megoldást számodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bár az eszed azt súgja, ma is ki kell hoznod magadból a legtöbbet, a szíved mégis ennek ellenkezőjére sarkall. Ideje lenne egy kicsit elengedned magad és reálisan gondolkodni. Neked is kell egy kis szusszanásnyi idő, különben minden borulhat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem kell, hogy kétségeid legyenek, hiszen nagyon keményen dolgoztál azért, hogy elérd a céljaidat. Azonban ma egy kicsit pihenned kell, mert a megfeszített tempó miatt meg is betegedhetsz. Állj meg és élvezd a nyarat, mert túlságosan hamar el fog repülni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden sokkal nehezebben hozol meg egy döntést, mert rengeteg kétséged támad. Vajon a helyes irányba tartasz? Nem rontottál el mindent? Megéri tovább harcolni? Állj meg egy pillanatra és szellőztesd ki a fejed, meglátod ezt követően tisztán látsz majd és minden kétséged elszáll.

Ezek is érdekelhetnek