2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 4. - Hallgass a megérzéseidre!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 4. – Hallgass a megérzéseidre!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem lenne meglepő, ha nem bíznál meg az emberekben és már elvesztetted volna a hitedet. Nehéz másfél év van a hátad mögött, de most van az életedben valaki, aki visszahoz a valóságba és új reményt ad neked. Újra jobb fényben látod majd a világot és erőt meríthetsz ebből a személyből.

Bika (04.21. – 05.21)

Célod elérése érdekében nagy önfegyelemre és kitartásra van szükséged. Nehéz időszak előtt állsz, de megkönnyítheted magadnak a harcot. Kemény fából faragtak és ezt most bebizonyíthatod másoknak is. Egy pontos tervvel semmi állhat az utadba, csak őrizd meg a hidegvéred.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor úgy érezzük, nem vagyunk képesek megfelelni magunknak és a környezetünknek sem. Nehéz döntés előtt állsz, de ezt csakúgy hozhatod meg, ha magadat helyezed előtérbe. Ezúttal ne mások javát nézd, hanem a magadét, mert csak így juthatsz előre.

Rák (06.22. – 07.22.)

Könnyen előfordulhat, hogy ma egy kisebb csalódás ér, mert úgy érzed, oda tetted teljes mértékben, mégsem érted el a sikert. Ne kudarcként éld meg ezt, ez az, ami megerősít és segít folytatni. A remény hal meg utoljára, egy apró kudarc még nem jelenti a világ végét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Általában rendkívül kontrollált vagy, ám ma nem ez lesz a jellemző rád. Haszontalan dolgokra költheted a pénzed, esetleg beteget jelentesz a munkahelyeden és így tovább. Ám ezt nem engedheted meg magadnak, ugyanis a siker eléréshez tudatosnak kell lenned. Ne engedj a kísértésnek, mert gyorsan megbánod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán arra lehet szükséged, hogy ne gondolkodj, hanem a megérzéseid alapján határozd el magad. Bár kockázatosnak tűnik, mégsem kételkedsz és ez lesz a te szerencséd. A szíved sosem vezet félre, minden lehetőséget meg kell ragadni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Könnyen lehet, hogy utóbbi időben elengedted magad, de mindez érthető, hiszen rengeteget dolgozol. Ennek ellenére ma szánj egy kis időt magadra és a testedre. Az egészséged is meghálálja, ha mozogsz egy kicsit még akkor is, ha csak egy hosszabb sétáról van szó. Fogyassz egészséges vacsorát, ne terheld a gyomrod valami zsíros gyorskajával.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán kellemes élményben lehet részed, ugyanis kedves emberekkel ismerkedhetsz meg. Egyikük pedig nagy hatást gyakorol rád. Bár vonzó számodra az illető, reális és racionális döntéseket kell hoznod, mert, ha elveszíted a fejed, abból semmi jó nem származik.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Úgy érezheted, nagyok az elvárásaid és folyton csak kudarcot vallasz. Ám ma éppen ennek ellenkezője történik, sokkal közelebb kerülsz álmaid megvalósításához. Megérdemled, hogy szeretteiddel és barátaiddal ünnepeld meg a sikered. Ha nem ma, akkor tervezz a hétvégére közös programot, bármilyen legyen is az időjárás.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán egy váratlan eseménynek köszönhetően lelki fejlődésen mész keresztül. Érzéseid úrrá lesznek rajtad és ezzel nem maradsz egyedül. Csak hallgass a megérzéseidre, mint máskor is tetted, mert azok soha nem hagynak cserben.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem szeretsz egyedül lenni? Utálod a magányos estéket? Csak azért ne légy valakivel, hogy ne maradj magányos. Az ilyen kapcsolat halálra van ítélve, nem mentheted meg. Barátság, szerelem, akármit is érzel az illető iránt, lehet, hogy érzéseid nem valódiak. Gondold végig jól, mit is akarsz tőle, ugyanis jobb egyedül lenni, mint olyannal, aki nem érdemel meg téged.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán alkalmad nyílik segíteni valakinek, támogatásodról biztosítani az illetőt és viszonozni az érzéseit. Hallgass némán, majd adj tanácsot, de a végső döntés nem a tiéd. Igazi barátként ő is melletted áll majd, ha szükséged lesz rá, efelől ne legyenek kétségeid.

Ezek is érdekelhetnek