2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 5. - Légy résen!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 5. – Légy résen!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napon időt szeretnél nyerni, ám nem biztos, hogy ennek elérése érdekében a legjobb módszert választod. Legbelül tudod, hogy te nem vagy ilyen ember, ezért inkább az egyenes utat választod. Az persze sokkal nehezebb, de jóval biztonságosabb és stabilabb. Van, amikor nem érdemes kockáztatni, jobb a biztosra menni. Ez a nap épp ilyen.

Bika (04.21. – 05.21)

Nagy küzdelem vár rád a mai napon, ugyanis veszélyben érezheted pozíciódat. A szabályokat sem tartod szem előtt, de ez nem a legjobb ötlet. A könnyebbik út mindig vonzó, de korántsem előnyös. A célod csak akkor érheted el, ha a kezed tiszta marad és ezáltal a lelkiismereted is. Így később valóban büszke lehetsz magadra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ez a nap különleges és egyben félelmetes is lesz számodra. A múltad egy darabja újra feltűnik és te nem örülsz ennek. Visszatér a feszültség, a kétségbeesés, amiről azt hitted, már megszabadultál tőle. Az illetőt saját érdeke fűzi ahhoz, hogy felkeresett, ne ess bele a csapdába.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma könnyedén a saját magad áldozata lehetsz, ha nem vagy elég körültekintő. Ugyan szép dolog áldozatot hozni másokért, de nem mindenáron. Magadat nem adhatod fel teljesen és eljött az idő, hogy ne másokkal törődj. Légy végre önmagad és azt tedd, ami a te érdekeidet szolgálja.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai nap nem lesz egy leányálom, több kisebb probléma is megkeserítheti az életed. Eltérítenek téged a céljaidtól, egyszerűen kibillensz az egyensúlyból, nem tudod, mihez kezdj. Kellő akarattal és elszántsággal azonban tovább léphetsz és sikereket érhetsz el még ma. Bízz magadban!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az a baj veled, hogy túl sokat agyalsz azon, mit gondolnak rólad mások. Most végre ne nekik akarj megfelelni, hanem magadnak. Nem kell, hogy mások mondják meg, mit tegyél és mikor, tudod te azt pontosan. Csak te szabhatsz határt a fantáziádnak, nem más, ezt ne feledd!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma kissé pánikba eshetsz, ugyanis egy váratlan esemény forgatja fel a napod. Eljött az idő, hogy változtass, hiszen egyre nehezedik a helyzet, de emiatt nem kell feladnod. Bármi is történik, tudni fogod a megoldást, csak az a fontos, hogy ne veszítsd el a fejed.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai napon nyugtalannak érezheted magad, de nem érted, hogy miért. Valami van levegőben és ez tesz feszültté. Jó lenne, ha elfelejtenéd mára a munkád és inkább kirándulni mennél vagy megterveznéd a nyaralást. Kalandvágyad hatalmas, amit hamarosan csillapítani kell. Ne várj vele sokat!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nagy szükséged lesz a humorérzékedre ahhoz, hogy túléld ezt a napot. Néhány dolog komoly bosszúságot okoz majd, amire azonnal orvosságot kell találni. Ha nem veszed véresen komolyan a fennálló helyzetet, akkor szórakoztató lesz majd megoldani azt. Vedd könnyedén a helyzetet, nem éri meg egész nap idegeskedni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagyon figyelned kell arra, milyen szavak hagyják el a szádat még akkor is, ha azok pozitívak. Gyorsan az illető fülébe juthat, bármit is mondasz, szóval beszélj mindenkiről úgy, mintha veled szemben állna, akkor nem keveredhetsz bajba. Légy óvatos, mert minden szót felhasználhatnak ellened, pont akkor, amikor nem is számítasz rá.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az élet választás elé kényszerít és nem tudod, mit tegyél. Ám jól meg kell gondolnod, melyik utat választod. Akár a rövidebb, könnyebb utat választod, akár a hosszabb, nehezebbet, jól döntesz. Ha bízol magadban, nincs, aki megállítson.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az események nem feltétlenül alakulnak a terveid szerint, de ez nem ok nélkül történik. A sors kijelölt számodra egy utat és ha letérsz róla, segít, hogy visszatalálj. Van, amit nem tudsz befolyásolni, ezért fogadd az élet kínálta lehetőségeket, mert ez vezet majd a sikerhez.

Ezek is érdekelhetnek