2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 6. - Nehéz nap a mai

Napi horoszkóp 2021. augusztus 6. – Nehéz nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken felelősségteljesen kell viselkedned, mert a környezeted igényt tart a segítségedre és kíváncsi a véleményedre. Fogalmazz érthetően és világosan, ne beszélj rébuszokban! Továbbra is megőrizheted ezt a szerepet, ha ma nem okozol nekik csalódást. A hála mellett kölcsönös segítségnyújtásra számíthatsz, ami a mai világban felbecsülhetetlen.

Bika (04.21. – 05.21)

Rendkívül segítőkész ember vagy, de mások csatáit nem vívhatod meg. Mindenki maga oldja meg a problémáit, te maximum tanácsot adhatsz és nézheted, mi sül ki belőle. Mindenki a maga bőrén tapasztalja meg, milyen is valójában az élet, hagyd, hogy mások is kibontakozhassanak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egyre nehezebben tartod ma kordában a dolgokat, amikbe rengeteg energiát fektetsz. Céljaid elérése nem könnyű feladat, éppen ezért nem kell még jobban megnehezítened. Hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogy az megvan írva, nem kell mindig mindent irányítanod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Olyan ember vagy, aki nagyon nehezen rejti el a valódi érzelmeidet. Örömöd és bánatod is azonnal lerí rólad, ezért ne állj ellent azoknak, akik támogatni szeretnének vagy osztoznának sikeredben. Ez a nap a boldogságról és a sikerről szól, ünnepeld meg azokkal, akiket igazán szeretsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rengeteg időt és energiát fektetsz bizonyos dolgokba, mégis úgy érzed, ez nem éri meg, mert haladsz előre. Sok feladat vár még rád, de ne szégyellj segítséget kérni, mert van, ami egyedül nem megy. Addig azonban, amíg ezt nem látod be, senki sem segíthet rajtad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Előfordulhat, hogy ma valaki kihozza belőled azt a bizonyos állatot. Bár valószínűleg csak te veszed túl komolyan a dolgokat és az illető csak a humorérzékedet teszi próbára. Koncentrálj inkább a feladataidra, az illető hamar megunja majd a bosszantásodat, ha rájön, nem éri el a célját.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pontosan tudod, keményen megharcoltál az életben mindenért, amid van. Ugyanakkor az is feltűnik, hogy másoknak az ölébe hullnak ugyanezek és nem tesznek érte semmit. Ne törődj a többiekkel, mert az a lényeg, te mit teszel le az asztalra és az nem kevés.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken már mindenki feszült körülötted, éppen ezért neked nyugodtnak kell maradnod. Nehéz erre rávenni a többieket, de nem lehetetlen. Csapatban egyszerűen verhetetlenek vagytok és ezt ma ismét be is bizonyíthatjátok. Soha ne add fel, téged nem abból a fából faragtak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Úgy érzed, nem hozhatsz jó döntést. Mindenki életében vannak ilyen helyzetek, de valójában csak rajtad múlik, hogyan éled meg ezeket. Jobb, ha a kisebbik rosszat választod, mert így könnyen átlendülhetsz a problémákon. Maradj nyitott és őszinte, ez ilyenkor a legjobb döntés.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma valamiért nyugtalanabb lehetsz a szokásosnál, ami nem meglepő, hiszen már péntek van és elfáradtál. Mindig hosszúnak tűnik ez a nap, főleg, ha hétvégén nem kell dolgoznod. Azonban fontos, hogy topon légy, mert a te munkád nélkül a csapat sem működik megfelelően. A kemény munkáért pedig hamarosan nagy jutalom vár rád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Általában azonnal szóvá teszed, ha valamilyen igazságtalanságot érzékelsz a környezetedben. Mindig kiállsz azok mellett, akiket sérelem ért, ami nemcsak jó fényt vet rád, hanem sok barátot is szerezhetsz ezáltal. Az ember társas lény és te biztosan nem maradsz egyedül, hiszen sokan felnéznek még akkor is, ha te ezt nem így látod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vannak dolgok, amikről le kell mondanod annak érdekében, hogy megvalósítsd céljaidat. Persze nem kell feladnod önmagad és nem kell átgázolnod másokon, ez amúgy sem te vagy. Ne lovald bele magad előre a dolgokba, csak nyugtával dicsérd a napot.

Ezek is érdekelhetnek