2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 7. - Addig üsd a vasat, amíg meleg

Napi horoszkóp 2021. augusztus 7. – Addig üsd a vasat, amíg meleg

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagy mértékben változott az életed az elmúlt időszakban. Ezáltal pedig személyiséged is jelentős fejlődésen ment keresztül. Nyugodtabb és összeszedettebb vagy, ami mások is észre vesznek. Nehezen ismerkedsz, de ha félreteszed a félelmed, akkor sokkal előrébb juthatsz, mint azt valaha is gondoltad volna.

Bika (04.21. – 05.21)

Ahhoz, hogy elérd a céljaidat ragaszkodnod kell az elhatározásaidhoz. Ez azonban még nem elég, a pénzt is meg kell fognod. Ha folyamatosan fel akarsz vágni mások előtt, biztos lehetsz benne, hogy búcsút inthetsz az álmaidnak. A hétvégén lesz időd gondolkodni ezen, de az lenne a legjobb, ha mindezt egyedül tennéd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mindenki tudja rólad, hogy az első helyen nálad mindig a munka és a siker elérése áll. Ám ez a párodnak egyáltalán nem tetszik és te ezt észre sem veszed. Bár néha szóvá teszi, talán már épp készül feladni. Vedd észre, hogy nem körülötted forog a világ és azon is dolgoznod kell, hogy életed szerelme ne hagyjon el. Szereted őt annyira, hogy változtass a helyzeten, de nem halogathatod tovább, most kell lépned.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton jó a hangulatod, főleg akkor, ha még dolgoznod sem kell. Előtted nincs akadály és ezt jól tudod. Ha feljebb akarsz lépni vagy párkapcsolatot szeretnél, azért mindent megteszel. Ma te leszel az, aki az ujjai köré csavar mindenkit és nem esik nehezére. Ez a hétvége a tiéd, ne szalaszd el!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rendkívül határozott és stabil ember vagy, de néha engedned kellene a másik félnek is. Nem kényszerítheted rá mindenkire az akaratodat, bár szívesen kezdeményezel minden helyzetben. Szombaton viszont szervezz baráti programot, nem fogod megbánni, ha a hétvégét azokkal töltöd, akik valóban fontosak számodra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Társasági ember vagy, egyetlen buli sem múlhat el nélküled. Te tényleg egy igazi parti arc vagy és imádod a kalandokat. Azonban van egy határ, amit nem léphetsz át, főleg, ha van párod. Amúgy sem szabad elhamarkodni a dolgokat, mert később megbánod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma mértéktartónak kell lenned, ugyanis nem szabad beleugranod a vásárlásba. Nagy veszély leselkedik a pénztárcádra, ha nem állsz ellen a kísértésnek. Képes vagy rá, tereld el a figyelmedet mással vagy válassz társas programot a pihenéshez, ami kevés pénzből is szórakoztató.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagy eredményeket érhetsz el, ha addig ütöd a vasat, amíg meleg. Vezetőnek születtél és végre elérheted a célod, amire oly régóta vágysz. Tiéd lesz a pozíció, de azzal, hogy kezedbe kerül a hatalom, nem kell, hogy megváltozz. Maradj olyan, mint eddig, akkor nem okozol csalódást senkinek és ami a legfontosabb, magadnak sem.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem meglepő, ha álmosan indul a szombat, hiszen rendkívül elfáradtál a héten. Az események azonban gyorsan felpörögnek, nem lesz időd azon elmélkedni, hogy lassan telik a nap. Lesznek problémák, nehézségek, de könnyedén megoldasz mindent, még a magánéletedben is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton nehéz helyzetbe kerülsz és szükséged lesz minden erődre ahhoz, hogy rendbe tedd a dolgokat. A sors próbára tesz téged, de ezt az akadályt meg kell ugranod. Állod a sarat, ha határozott maradsz és bárkit leveszel a lábáról. Csak így tovább!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha tegnap este buliban voltál, akkor kicsit elszaladt veled a ló, most pedig ennek ihatod a levét. Talán egy apró flört is nyomja a lelkiismeretedet vagy esetleg az udvarlód nem ismer rád. Van mit kijavítani, de előbb hozd magad formába, mert máshogy nem fog menni.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szombat alkalmas a pihenésre vagy arra, hogy megcsillogtasd tehetségedet. Most megmutathatod, mit tudsz, mire vagy képes. Sokan fel is figyelnek rád és talán elindulsz a siker útján a hobbid által. Ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztanod, mert soha többé nem tér vissza.

Ezek is érdekelhetnek