2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 8. - Felkavarodik az állóvíz

Napi horoszkóp 2021. augusztus 8. – Felkavarodik az állóvíz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap semmilyen extra feladat megoldására nem készültél, mégis egy nagy erőfeszítést igénylő kihívással kell szembenézned. A probléma megoldása teljesen kimerít majd, de az eredmény láttán büszke lehetsz magadra. Jutalmad egy pohár bor és finom vacsora lehet attól az embertől, aki nagyon hálás lesz neked a segítségért.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap nem a heti fáradtság uralkodik rajtad, hanem a tettvágy. Ma képes vagy mindenkit az ujjad köré csavarni, egyszerűen sugárzol. Lesznek, akik irigykedve tekintenek rád, de te ne foglalkozz a riválisokkal, csak élvezd a hét utolsó napját úgy, ahogy azt te szeretnéd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap mérlegre kell tenned az életed, ugyanis a sorban állva sosem jutsz előrébb. Gondolkodj el azon, mire vágysz, mi a legfontosabb az életedben és lépj, mert különben a siker messziről elkerül. Veszíteni valód nincs, viszont annál többet nyerhetsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap váratlan vendég érkezhet hozzád, aki talán egy rég nem látott barát vagy egy olyan ember, akit régóta szeretnél közelebb tudni magadhoz. Az illető teljesen felkavarja az érzelmeidet és nem tudod, hogyan tovább. Mivel nehezen viseled a csalódást, igyekezz megfontoltan cselekedni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hosszú idő után végre sikerült elhatároznod magad és ezt ma szeretteiddel is megoszthatod. Döntésednek ugyan nem mindenki örül maradéktalanul, de most saját magadat kell előtérbe helyezned. Ezzel a kihívással mindenképpen szembe kell nézned, akár akarod, akár nem. Minél előbb túl vagy rajta, annál korábban léphetsz tovább.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagy szükséged van a kikapcsolódásra, ám most nem éppen vagy oda az emberekért, a tömegről már nem is beszélve. Ám ennek ellenére, amennyiben az idő engedi, menj vízpartra, mert bár sokan vannak, mégis ezt élvezed a legjobban. Nem kell buliznod ahhoz, hogy igazán pihenni tudj, neked a nyugalom sokkal többet ér.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Egyáltalán nem vagy felkészülve arra, ami ma történni fog. Előre eltervezett programot nem hiúsul meg teljesen, de rengeteg időt veszítesz a pihenésből. Nincs miért halogatnod a dolgot, cselekedj minél hamarabb. Amint végeztél vele, máris élvezheted a szabadidődet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Van valaki a közvetlen közeledben, akivel úgy érzed, nem jössz ki jól és csak eszköz vagy a kezében ahhoz, hogy elérje saját céljait. A megérzéseid általában nem csalnak, éppen ezért nem ér meglepetésként az illető következő lépése. Gondolkodhatsz ezen ma is, de ne rontsd el az egész napot, elvégre ma még pihenhetsz. Használd ki a nyarat, ami hamarosan véget ér és akkor bánni fogod, hogy a négy fal rabja voltál.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Már érzed, hogy közel vagy a célodhoz, mégis nem várt akadályba ütközöl. Úgy érzed, tehetetlen vagy, pedig csak le kell higgadnod és tiszta fejjel gondolkodni. Bízz végre magadban, hiszen tudásod és tapasztalod bőven van a probléma megoldásához.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap egy hozzád közel álló személy kérheti segítséged, de te nem vagy biztos abban, hogy helyesen cselekszel-e, ha segítő kezet nyújtasz. Néha jobb is nem belefolyni mások dolgaiba, mert abból csak rosszul jöhetünk ki. Próbálj tanácsot adni, de ennél többet ne tégy, ezzel sem hagyod bajban az illetőt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Rendkívül udvarias és higgadt ember vagy, de néha előtör belőled az alvó oroszlán. Soha nem hagyod magad befolyásolni, ezt ma se tedd, mert valaki megpróbálkozik ezzel. Olyan eszközöket válassz, amivel nem bántasz meg másokat, így később sem kell bocsánatot kérned senkitől.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha valakit szeretsz, hajlamos vagy görcsösen ragaszkodni hozzá, ami nem jó dolog, hiszen az illető úgy érezheti, hogy megfojtod. Ne telepedj rá a másik félre, hagyj neki teret. Töltsétek külön a mai napot, így mindketten kibontakozhattok és szabadnak érezhetitek magatokat. Este ugyanúgy együtt lehettek, de jót tesz majd néhány óra különlét.

Ezek is érdekelhetnek