2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 9. - Anyagias hétfő

Napi horoszkóp 2021. augusztus 9. – Anyagias hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn bizony minden helyzetben megállod a helyed, ha érthetően és világosan kommunikálsz. Még magad is meglepődsz azon, mennyire kedves vagy mindenkivel, senki nem tud kihozni a sodrodból. Az anyagiak viszont egy kicsit nyomasztóan hatnak rád, de aggodalomra semmi ok, több pénzed van, mint gondolnád.

Bika (04.21. – 05.21)

Szenvedélyes napnak ígérkezik a hétfő, ugyanis egy titkos hódoló borzolhatja fel a kedélyeket. Jól érzed magad a bőrödben és ezt mások is észreveszik. Azonban, ha van párod, féken kell tartanod az érzéseidet és ellenállni a kísértésnek. Nehéz dolog ez, de menni fog. Szingliként viszont nincs mit veszítened, engedd, hogy sodorjon az ár.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénzügyeidbe még szíved választottja sem láthat bele, szereted megtartani magadnak, hogy mennyi áll a házhoz. Te irányítod az ügyeidet, ám néha úgy érezheted, sokat titkolózol. Találd meg a kiskaput, amivel mindketten jól jártok, így elkerülheted a jövőbeli pénzügyi vitákat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Az ember társas lény és bár legyen épp egyedül, akkor is a változatosságot és kalandot keresi, mint ahogy akkor is, amikor párban él. A hét első napján sok érzelmet élsz át, hangulatod percről percre változik, te mégsem bánod, mert most érzed, hogy élsz, zajlik az élet körülötted.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn beszédes kedvedben leszel, ezért folyamatosan a társaságot keresed. Párod pedig kezdeményező kedvében van, ezért extrém kalandok várnak rád a hálószobában és azon kívül is. Ma még a legegyszerűbb dolog is hatalmasnak számít, most minden olyan, amilyennek mindig is szeretted volna.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn környezeted képtelen levenni rólad a szemét, csak úgy vonzod a tekinteteket és ehhez még kiöltöznöd sem kell. Kacérkodhatsz bárkivel még akkor is, ha van párod, persze csak addig mehetsz el, amíg a határok megengedik. Sok emberrel megismerkedhetsz ma, de ne add ki magad azonnal, maradj titokzatos.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Komoly munkában leszel a hét első napján, de szánj időt a barátaidra is. Az életedben lévő űr most csak ők tudják betölteni, addig sem gondolsz a pénzügyeidre, amíg velük vagy. Lehet, hogy egy időre keresned kellene egy másodállást, amíg egyenesbe kerülsz. Nem tart sokáig, de most ez az egyetlen megoldás.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn végre megvilágosodsz, többé nem akarsz mások megmentője lenni. Mindig a jótevő szerepében tetszelegsz, de most vissza kell utasítanod a segélykérést. Csak úgy bontakozhatsz ki és mutathatod meg önmagad, ha nem koncentrálsz másra. Nyitott kapukat döngetsz, csak be kell lépned rajta!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn nagy önbizalommal vághatsz bele a munkádba, bár pénzügyeid árnyékot vetnek jó hangulatodra. Kedvesed vagy legjobb barátod lehet a támaszod, akivel mindent megbeszélhetsz. Munka után üljetek be valahova, ahol nyugodtan, zavartalanul és hosszan beszélgethettek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nem indul túl jó hangulatban a hét első napja, kissé morcos lehetsz, de fogalmad sincs róla, hogy miért. Pénzügyi nehézségeid egyre nyomasztóbbak, de ha beszélnél róluk valakivel, akiben megbízol, a megoldást is megtalálnátok a problémára. Este fuss össze legjobb barátoddal, rá mindig számíthatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szerencse hétfőn is melletted áll, de te egyáltalán nem érzel így. Kellemes napod lehet, ha nem rontod el azzal, hogy az anyagi problémákon agyalsz. Egy hosszú beszélgetés a legjobb barátoddal világossá tehet mindent és tálcán kínálja a megoldást. Lépj a tettek mezejére, ne pánikolj, cselekedj!

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénzügyeid hétfőn száznyolcvan fokos fordulatot vesznek, ha jól határozol. Anyagi kérdésekben kell döntened, éppen ezért nem riadhatsz vissza a leghajmeresztőbb megoldásoktól sem, mert ezek jelentik számodra a jövőt. Kockázat nélkül nem nyerhetsz és ezt végre beláttad, már egyenesben vagy.

Ezek is érdekelhetnek