2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 1. - Ismerd meg önmagad!

Napi horoszkóp 2021. december 1. – Ismerd meg önmagad!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz. Megértő és együttérző leszel, ezáltal pedig rájössz, hogy mennyit jelentenek számodra a kapcsolataid, legyen szó a családodról, a barátaidról vagy éppen a kollégáidról. Eljött a cselekvés ideje, az álmodozásnak ezennel hivatalosan is vége.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán rendkívüli élményben és találkozásban lehet részed. Ezek által szélesedik az önismereted és kapcsolataid is szorosabbá válhatnak. Most egyáltalán nem vagy kíváncsi a felszínes dolgokra, csakis a valódi érzelmek és a lelki megújulás érdekel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai napod rendkívül sikeres lehet, főleg a barátságok területén. Most azonban neked kell keresni őket, mert ők nem találnak meg téged. Ösztöneid nagyon jól működnek, barátaid pedig a segítségedre lesznek a a legjobb döntés meghozatalában. Tőlük most megkaphatod az iránymutatást, ami eddig hiányzott.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán túlzottan optimista, laza és nemtörődöm leszel. Bár azt hinnéd, ez nem vezet semmi jóra, de éppen ellenkezőleg. Hamarosan tisztán látod majd a céljaidat és az azokhoz vezető utat is, amire már csak rá kell lépned. Hamarosan az anyagi gondok is megszűnnek, csak hagyd magad sodródni az árral.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napon kifejezetten lazán veszel mindent, ami kicsit furcsa lehet, hiszen rendkívül megfontolt vagy. A változás azonban egyáltalán nem baj, hiszen így sokkal eredményesebb lehetsz. Engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled, mert ez az, ami valóra váltja majd álmaidat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Terveiden, ötleteid megvalósításán képes vagy a végsőkig dolgozni, ez azonban nem elég a győzelemhez. Lehet, hogy el kellene rugaszkodnod az elképzeléseidtől, mert ez az, ami ma segít rajtad. Céljaid teljesen egyértelműek, épp itt az ideje, hogy kijelöld a hozzájuk vezető utat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kreativitásod és az önkifejezésed nem ismer határokat. Éppen ezért nem érdemes vesztegetned az időt és ezzel elszalasztani az alkalmat. Most végre megteremtheted magadnak a saját és az anyagi biztonságot is, valamint nagyobb önismeretre tehetsz szert, mint eddig bármikor.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagy nyertese lehetsz egy korábbi befektetéseknek, de csakis akkor, ha tudod, hol a határ. A túlköltekezés lehet most a veszted, ezért nagyon óvatosan és megfontoltan kell cselekedned. A szerencse melletted áll, neked már csak ki kell használni a kínálkozó lehetőséget.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Eltökélten haladsz a céljaid elérése felé, ezért azonban sok minden mellett elmész, ami mellett nem kellene. Kicsit át kell értékelned a dolgaidat és módosítanod terveiden. Korántsem biztos, hogy amire régebben vágytál, az ma is boldoggá tenne.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán egy kicsit fásultnak, tompának érzed magad, talán az ágyból sem akarsz felkelni. Jó lenne nem csinálni semmit, de sajnos ez nem az a nap. Bár napjaid kissé egyhangúak, már valami nagyon izgalmas van a levegőben, amire biztosan megéri várni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán jó napod lesz, mert minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy előre léphess, csak el is kell fogadnod. Nem szabad a csodára várnod, mert az nem visz előre. Az eddig befektetett energiáid végre megtérülni látszanak, így ideje előre tervezned, hogy ne akkor kelljen gondolkodnod, amikor már lépned kellene.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán tele vagy energiával, ennek köszönhetően pedig több területen is fejlődésre számíthatsz. Talán most még nem tudod, mit kell tenned, de azt pontosan érzed, hogy bármibe is kezdj bele, az sikerrel fogod zárni. Még a legbonyolultabb feladat megoldása sem jelent problémát számodra és még csak el sem fáradsz.

Ezek is érdekelhetnek