2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 10. - Ragadd meg az alkalmat!

Napi horoszkóp 2021. december 10. – Ragadd meg az alkalmat!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Egy számodra kényelmetlen helyzet alakul ki, amiből minél előbb szabadulni szeretnél. Ám ez nem az a szituáció, amiből megfutamodhatsz. Ha belegondolsz, rájössz, nem olyan tragikus a dolog, mint azt elsőre gondoltad, csak a hozzáállásodon kell változtatni. A pohár félig üres vagy félig teli? Ezt neked kell eldöntened.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken egy olyan szituációba keveredsz, amit mindig is szerettél volna elkerülni. Viszont, ha hiszel magadban és hallgatsz a megérzéseidre, akkor hezitálás nélkül hozhatod meg a legjobb és egyben legegyszerűbb döntést. A kudarctól nem kell félned, mert, ha te nem hiszel magadban, akkor hogy várhatod el ugyanezt másoktól?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Komoly feladat előtt állsz, ami korántsem lesz könnyű. Az út meglehetősen nehéz lesz, de tisztában vagy azzal, hogy csak kockáztatással érheted el a kívánt eredményt. Lesznek ugyan, akik akadályozni próbálnak, de a te tapasztalatoddal és tudásoddal ez sem lehet probléma.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem minden esetben jó dolog ösztönből cselekedni, mert a meggondolatlanság nem vezet jóra. Előfordul, hogy ott hagynál csapot-papot, de az eszed a helyén van és tudod, ez nem megoldás. Uralkodj magadon, így elkerülheted a kellemetlen szituációkat, amik később csak magyarázkodáshoz vezetnének.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Dolgaid nem olyan tempóban haladnak, amilyenben te szeretnéd és kizökkent. Mindig van egy-egy zavaró tényező, ami frusztrációt okoz, de ezeket kizárva minden egyenesbe kerül. Koncentrálj, akkor nem fulladsz bele a dolgokba és másoknak is segítségére lehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az élet néha megtréfál, hoz néhány bizonytalan helyzetet, de ugyanakkor segítő kezet is nyújt, ami kihúz a bajból. Most olyan lehetőséget kínál, amit vétek lenne kihagynod. Kiváltságos helyzetbe kerülsz, szóval ragadd meg a pillanatot, mert soha többé nem lesz ilyen!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nemrégiben kiváló eredménnyel fejeztél be egy fontos feladatot, a dicsérő szavak pedig egymást követik. Túlságosan szerény vagy, nem is szereted, ha folyamatosan tapsolnak neked. Ám az nem nagyképűség, ha elismered, hogy igenis sokat dolgoztál ezért és minden kockázat megérte. Egyedül érted el ezeket az eredményeket, légy rá büszke!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken mindenki rád akarja hárítani a felelősséget, pedig te csakis a saját feladataidért és tetteidért felelsz. Mihamarabb pontot kell tenni az ügy végére, különben elfajulhatnak a dolgok. Ne legyenek rossz érzéseid, most nincs más megoldás, a sarkadra kell állnod!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken a sors összehoz egy rég nem látott ismerőssel, akivel nem túl jó viszonyban váltatok el. Most viszont itt a vissza nem térő lehetőség, hogy helyrehozzátok kapcsolatotokat. Tisztázd a félreértéseket, a sérelmeket és tegyetek pontot a történtek végére. Ha az illető nem mutat érdeklődést, akkor pedig lépj tovább, nem éri a küzdelmet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken semmilyen motivációt nem érzel, úgy érzed, végleg megrekedtél, már nincs kiút. A helyzet azonban nem ennyire tragikus, csak te reagálod túl azt. Mindenki életében vannak ilyen időszakok, de ezen túl kell lépni. Tűzz ki új célokat, határozd meg az oda vezető utat és mindent kihozhatsz magadból.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Úgy érzed, kezdesz kimerülni, pedig a cél eléréséig még csak a féltávot tetted meg. Most azonban nem arra van szükség, hogy nagyobb sebességre kapcsolj, hanem éppen az ellenkezőjére. Lassíts egy kicsit, hagyj időt a pihenésre, mert ezt követően megújulva lendülhetsz bele a munkába.

Halak (02.20. – 03.20.)

Soha nem játszol piszkosan, mindig arra törekedsz, hogy tisztességes úton érd el céljaidat. Ragaszkodsz az egyenes és legrövidebb úthoz, ám ez nem mindig válik be. Sosem gázolnál át másokon, de ne feledd, sokan megtennék ezt veled. Az élet megtanít kezelni ezeket a helyzeteket, te pedig kiválóan alkalmazod is a sors által felkínált megoldásokat.

Ezek is érdekelhetnek