2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 12. - Költekezési lázban égsz

Napi horoszkóp 2021. december 12. – Költekezési lázban égsz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Jól indul a vasárnap, anyagi ügyeid rendeződni látszanak, ami nem hátrány az ünnepek előtt. Talán útra is kelsz körülnézni egy kicsit, de ne légy felelőtlen. Vegyél magadnak egy-két trendi cuccot, de ajándékfronton is kutakodhatsz. Rálelhetsz egy-két ritka kincsre is, amit kár lenne kihagyni. Arra azonban vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára!

Bika (04.21. – 05.21)

Magabiztosan kezeled a környezetedben élőket, ám időnként nem vagy tekintettel senkire. Ez persze nem hátrány, hiszen magaddal is törődnöd kell. Éppen ezért ma beleveted magad a társasági életbe és kedved szerint szervezed meg a napot. Az is lehet, hogy hagyod magad sodródni az árral és ennél jobban nem is tehetnél.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap kifejezetten vonzó vagy, minden szem rád szegeződik. Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, ma többen is igényt tartanak a társaságodra. Imádsz a figyelem középpontjában lenni, használd ki az alkalmat, mert ebben a rohanó világban ritka az ilyen nap.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kellemes nap lehetne a mai, ha a párod vagy egy barátod nem kerülne kényelmetlen helyzetbe. Valaki ellene áskálódik, te pedig nem bírod ezt elviselni. Az illető tudtára kell adnod, hogy vegyen vissza, különben veled gyűlik meg a baja. Persze szó sincs erőfitoktatásról, te a szavak embere vagy.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Olykor szúrós megjegyzéseket teszel, ami másoknak egyáltalán nem tetszik. Ebből pedig egy nagy felfordulás lehet, amit valahogy meg kell fékezned. Tegyél rendet mihamarabb és a nap második felét töltsd a kedveseddel vagy barátaiddal. Most az ő társaságukra van szükséged, semmi másra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap józanul ítéled meg a helyzetet, még magad is meglepődsz ezen. Valaki nagyon vonzó számodra, ez azonban veszélyes lehet, ha párkapcsolatban élsz. Ha szingli vagy, nagyon vágysz már valakire, de emiatt nem kellene elhamarkodnod semmit. Lassan járj, tovább érsz…

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A munkahelyeden minden a legnagyobb rendben, talán épp új állást találtál magadnak, amivel teljesen elégedett vagy. Az új munka jobban is fizet, ezért ma többet költhetsz, mint amennyit szeretnél. Ha ebben benne vannak a karácsonyi ajándékok, akkor nem is rossz dolog, viszont, ha nincs, bajba kerülhetsz. Fontold meg, mennyit költesz, mert hosszú még a hónap.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Meghitt kapcsolatban élsz szerelmeddel és ezúttal követelőző sem vagy. Minden a lehető legnagyobb rendben, szingliként viszont most nem lesz nehéz dolgod. Könnyen találhatsz partnert magadnak, akiben nem kell csalódnod. Közös az érdeklődési körötök, ugyanazokat a dolgokat, ételeket kedvelitek. Ki tudja, ebből még lehet valami komolyabb is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Decemberben mindenkinek megnőnek a kiadásai, hiszen az ünnepek sok pénzt felemésztenek. Neked azonban most lakásod miatt kell több pénzt kiadnod. A befektetés nyilvánvalóan jó és kifizetődő, a nyereségre azonban még egy kicsit várnod kell. Óvatosan bánj a pénzzel, messze még a januári fizetés.

Bak (12.22. – 01.20.)

Két barátod kerülhet ma szóváltásba, akik között rendkívül nehéz igazságot tenni. Talán mindkettőjüknek ugyanaz az ember tetszik, de az is lehet, hogy valami apróságon kaptak össze. Szíved szerint elmenekülnél, de ezúttal neked kell megoldanod a kényelmetlen helyzetet. Menni fog, csak légy türelmes és nem utolsó sorban racionális.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap van, de te ennek ellenére is a munkádra koncentrálsz. Sok a változás, amiket ki kell használnod az előrejutás érdekében. DE! Nem hétvégén!!! Sokakat elhanyagoltál mostanában, ma törleszthetsz nekik egy kicsit. Ne hagyd ki a lehetőséget, mert lehet, hogy idén ez az utolsó alkalom, hogy velük lehess.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sosem bírtad elviselni, ha valaki belekotnyeleskedik a dolgaidba és irányítani akarja az életed. Ezúttal viszont csak a javadat akarják, nem szabad ellenségesnek lenned. Légy nyitott ötleteikre, tanácsaikra, mert nagyot lendítenek az előre jutásodon. Nem utolsó sorban pedig lazíts, mert mégiscsak vasárnap van.

Ezek is érdekelhetnek