2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 14. - Ne hátrálj meg!

Napi horoszkóp 2021. december 14. – Ne hátrálj meg!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden mondanivalód kissé felborzolja a kedélyeket. Lesznek, akik megsértődnek, lesznek, akik felháborodnak, de a lényeg, hogy felkavartad az állóvizet. Végre hallani fogod kollégáid hangját, elmondják, miről mit gondolnak. Éppen erre volt szükség ahhoz, hogy történjen valami. Legközelebb már pontosan tudni fogod, mit tegyél. Nagyon jól csinálod, csak így tovább!

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden ráébredsz, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben, ugyanis olyan emberekkel vagy kapcsolatban vagy olyan emberekkel vitatkozol, akiknek egyik fülükön be, a másikon ki. Mintha a falnak beszélnél. Ne akard mindenkire ráerőltetni a véleményed, mert nekik is megvan a sajátjuk. Inkább hallgasd meg őket, így kompromisszumra juthattok. Onnan pedig már ismét gyalogolhatsz előre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Rend a lelke mindennek, de ma ez az elv egyáltalán nem érvényesül. Ez a fajta kiszámíthatóság semmit sem ér, ami nyomasztóan hat rád. Nos, nézd a dolgok másik oldalát, hiszen az éremnek is kettő van belőle. Ha az eszedet használod, nem lehet baj. Ne kapálózz, akkor rájössz arra, hogyan és melyik irányba kell úszni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Van, hogy úgy érzed, jobb lenne eltűnni a világ szeme elől és elmenekülni a problémák elől. Azonban nem vagy láthatatlan, nem közlekedhetsz szellemként, hiszen maguktól nem oldódnak meg a dolgok. Itt az ideje, hogy szembe nézz a démonjaiddal és megküzdj velük. A nap végére te is belátod, hogy megéri megpróbálni, mert másként sosem juthatsz előre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden egy barátod fordul hozzád tanácsért, egy számára rendkívül fontos ügyben. Világosan látod a felvázolt helyzetet, de nem mered kimondani, amit a szíved diktál. Mivel nem rólad van szó és nem vagytok egyformák, csak óvatosan adj tanácsot, hiszen nem a saját bőrödet viszed vásárra. Ne mondj olyat, amit később megbánhatsz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pontosan tisztában vagy azzal, mire vagy képes, hiszen kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezel. Ugyanakkor valaki úgy kezel, mint egy óvodást, te pedig ezt nehezen viseled. Add az illető tudtára, hogy már felnőtt vagy, nincs szükséged arra, hogy mentoráljon. Egyedül is boldogulsz és tökéletesen végzed a munkádat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Régóta kiutat kerestél egy helyzetből, mára azonban eljutottál egy olyan szintre, amiben te magad találsz megoldást a problémára. Végre lezárhatod azt, ami régóta kínoz és ajtót nyithatsz az újnak. Most már eszedbe se jusson meghátrálni, jó úton jársz, már közel a cél.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagy örömmel tölt el a karácsony közeledte, mert imádod az ünnepeket és mindent velejáróját. Most még egy régi ügyben is előrelépés történik, pedig azt hitted, végleg megrekedtél. Kamatoztathatod ötleteidet és kiélheted kreativitásod, innen már sínen vagy.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy kollégáddal nem fogsz valamiben egyetérteni, de jó viszonyotoknak köszönhetően nem lesz belőle nagy konfliktus. Bár egy a cél, az út bizony lehet más és ezt el kell fogadni. Enélkül elveszítitek egymást és terveitek megvalósításának is búcsút mondhattok.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden olyan kalandba bonyolódhatsz, ami egyszerűen visszautasíthatatlan. Vakmerő típus vagy, sokszor képtelen vagy nemet mondani és szívesen kipróbálod magad új dolgokban. Ma sok új élményekkel gazdagodsz, ami komoly tapasztalatszerzéssel is párosul.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden kissé összecsapnak a fejed felett a hullámok, hirtelen fogalmad sem lesz, mihez kezdj. Fontos számodra, hogy minél előbb a feladatok végére érj, de ezt kapkodással nem éred el. Rendezd el a fejedben a gondokat, akkor sokkal egyszerűbb lesz minden. Nem kell belefulladnod a tennivalókba!

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden valaki egy kedves gesztust tesz feléd, ami nagyon meglep, mert éppen tőle nem is számítottál volna erre. Fogadd el, hogy jobb ember, mint gondoltad és viszonoznod a kedvességet. Egy mosoly is jó visszajelzés lehet, sőt, ebből még egy tartós barátság is kialakulhat.

Ezek is érdekelhetnek