2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 17. - Ha mersz, csak nyerhetsz

Napi horoszkóp 2021. december 17. – Ha mersz, csak nyerhetsz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem mindig úgy haladnak a dolgok, ahogy azt szeretnéd, ez pedig aggodalommal tölt el. Mindent aprólékosan megterveztél és ennek reményében nem számítottál akadályokra. Ám nem mindig lehet nehézségek nélkül célba érni, de ahelyett, hogy idegeskednél, hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Ettől még nem fordul minden a visszájára, csak más úton érsz el oda, ahova szeretnél.

Bika (04.21. – 05.21)

Ne tedd túl magasra a lécet, akkor minden probléma nélkül át is tudod ugrani azt. Fontos a fokozatosság, menj a biztosra, mert most ezzel nyerhetsz a legtöbbet. Képességeidhez mérten emeld a magasságot, oszd be az erőd és eljutsz oda, ahova mindig is szerettél volna.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Rengeteg dolog, esetleg misztikum érdekel, ami másoknak különös vagy egyenesen bizarr lehet. Ám emiatt nem kell meghátrálnod, nyugodtan próbáld ki magad benne. Egyébként is vonzanak a kalandok, az izgalmak, miért vonnád meg ezt magadtól? Merj álmodni és cselekedni, ez lesz a nyerő!

Rák (06.22. – 07.22.)

Egyáltalán nem vagy oda a váratlan helyzetektől, nem szereted a meglepetéseket. Élvezed a komfortzónád, nem szívesen mozdulsz ki belőle. Éppen ezért nem vágtál bele álmaid megvalósításába, most viszont rákényszerülsz erre, ami pozitív irányba mozdítja életed. Nagy kaland vár rád, engedd, hogy sodorjon az ár!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Most kaptad meg az élettől a kihagyhatatlan lehetőséget. Már csak kapura kell rúgnod és gólt szerezni. Ha ezt most kihagyod, nagyon meg fogod bánni. Hagyd, hogy a sors irányítsa a történéseket, hogy hamarosan mindenki téged éljenezzen, ünnepeljen!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Minden körülmények között próbálod kihozni magadból a legtöbbet. Egy igazi maximalista ember vagy és sosem hagyod, hogy csak úgy megtörténjenek veled a dolgok. Ám most mégis ez lenne a legjobb döntés. Nem mindenre van befolyásod, de nem is kell mindig beleszólni az eseményekbe. Ha ezt elfogadnod, sok kalandban lesz még részed.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kellemetlen helyzet adódik ma és korántsem biztos, hogy happy end lesz belőle. Tedd félre az érzelmeidet és gondolkodj racionálisan! Ha kezedbe veszed az irányítást, még lehetőséged nyílik visszafordítanod a dolgokat, mert később erre már nem lesz lehetőséged. Állj a sarkadra és cselekedj!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Eddig teljesen biztos voltál egy bizonyos dologban, ám most mégis elbizonytalanodsz. Valaki le akar beszélni terveidről, ez okozza a kételyt benned. Mégiscsak két lábbal állsz a földön, nem ingathatnak meg egyetlen mondattal. Tudod, hogy képes vagy megcsinálni, hát ne habozz! Kockázat nélkül nyereség sincs, nem igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Környezetedben sokan kételkedned afelől, hogy megvalósíthatod elképzeléseidet. Mivel a saját bőrödet viszed vásárra, nem ártasz vele senkinek, ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon! Ha megbotlasz, majd felállsz, hiszen pontosan tudod, mit akarsz és mit kell tenned annak érdekében, hogy elérd a célod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Felelősségteljes feladatot kapsz ma, amire nem tudsz és nem is akarsz nemet mondani. Bár tudod, nagy falat lesz ez számodra, mégis bízol magadban annyira, hogy ne vállalj el olyat, amit nem tudsz teljesíteni. Szóval, most bebizonyíthatod, mire vagy képes valójában és kivívhatod az elismerést, amire oly régóta vársz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Még csukott szemmel is tudod, mit kell tenned, terveid mértani pontosságúak. Tudod, mit és hogyan csinálj a siker elérése érdekében. Okosan taktikázol, ha kell és senki nem állíthat meg. Céltudatosan menetelsz előre, nincs szükséged mások véleményére, segítségére, ez csakis a te napod lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jó úton haladsz, hogy elérd a célod és minden a legnagyobb rendben van. Egészen addig, amíg bele nem botlasz valakibe, akinek egyetlen célja, hogy hátráltasson téged. Te csak menj tovább az úton, ne nyomasszon az illető, egy ilyen ember nem jelent számodra legyőzhetetlen akadályt.

Ezek is érdekelhetnek