2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 19. - Cselekedj, nehogy késő legyen!

Napi horoszkóp 2021. december 19. – Cselekedj, nehogy késő legyen!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Van néhány olyan dolog az életedben, aminek nem tettél pontot a végére, ezért folyamatosan visszaköszönnek neked. Számba kellene venned, mit rontottál el és ha elhatározod magad, töviről-hegyire újra gondolhatsz mindent. Minél előbb túlesel rajta, annál előbb szabadulsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Végre elérkezett az idő, amikor mindenkinek tudtára adhatod, mire vagy képes. Olyan helyzet adódik, amiben a megoldás rajtad keresztül vezet, te tudod, hogyan húzd ki a többieket a csávából. Újra magabiztos és talpraesett vagy, ami inspirálja a többieket is. Csak így tovább, már csak a célszalag átszakítása van hátra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap van, lazíthatnál, mégis úgy érzed, minden és mindenki ellened van. Nem sikerül semmi, minden a visszájára sül el és a helyzet csak bonyolódik. Ez bizony egy jel, hogy még jobban le kell lassítanod, mert még csak most jön a nagy hajtás és lassan kimerülsz. Ne tarts túl sok vasat a tűzben, egyszerre egy dologra koncentrálj, akkor nem lehet baj!

Rák (06.22. – 07.22.)

Mindig a legjobbra törekszel, kétségkívül maximalista ember vagy. Viszont, ha terveid nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, szinte összeomlasz. Ilyenkor mindent ott hagynál és feladnád eddig munkádat. Itt az idő, hogy leülj és szusszanj egyet, gondold végig, mit szeretnél pontosan és hogy akarod csinálni. Ha valami nem sikerül, el kell fogadni, lesz ez még jobb is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap elérkezettnek látod az időt arra, hogy lezárd a múltat, búcsút ints egy fájó emléknek. Ez a dolog felemészt, ezért minden a visszájára sül el. A mosolyos mögött félelem, csalódottság van. Csak úgy nyugodhatsz meg és lehetsz újra önmagad, ha a jelenben élsz és a jövőre koncentrálsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Folyamatosan célod eléréséért küzdesz és emiatt semmi másra nem képes koncentrálni. A csőlátás azonban akadályoz, igyekezz nyitott maradni! Csak így veheted észre a lehetőségeket, amiket meg kell ragadni ahhoz, hogy célba érj. Minden szempontot vegyél figyelembe, amit most csinálsz nem egy működő dolog.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Alapvetően szereted kézben tartani a dolgokat, mindenen rajta tartod a szemed. Ám ez egy idő után rendkívül fárasztó tud lenni. Nem lehetsz ott mindenhol, nem tudhatsz minden információt és van olyan esemény, amire nincs ráhatásod. Fogadd el, hogy nem befolyásolhatsz! Koncentrálj csak a téged érintő ügyekre!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Sok minden jár most a fejedben, rengeteg a munka, az otthoni teendő és vészesen fogy az idő az ünnepek előtt is. Kicsit vonulj vissza, mielőtt összecsapnak a fejed felett a hullámok, csak arra összpontosíts, ami halaszthatatlan. Ne kapj bele mindenbe, mert az nem szül semmi jót!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Te is tudod, hogy nem szeretsz egyedül lenni, de emiatt nem szabad ragaszkodni egy olyan emberhez, akivel már nem az igazi a kapcsolat. Lehet ez a párod vagy egy barátod, de ez a kötődés már nem elég erős. Ne rabold a saját és az illető idejét sem, mert ezzel csak veszíthetsz. Ma átgondolhatsz mindent ahhoz, hogy holnap megfelelő döntést hozz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap végre meghozhatsz egy olyan döntést, amit régóta halogatsz. Nem tudtad, merre indulj, de ma egyértelmű jeleket kapsz, ami után kimondhatod, amit már régen ki kellett volna. nem lesz több álmatlan éjszaka, végre megkönnyebbülsz és tovább léphetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kétségtelenül tehetséges vagy, ám annál lustább. Sok időt vesztegetsz el, pedig egy kis szorgalommal nagyon sokra vihetnéd. Ahhoz, hogy zsebedben tudd a sikert tenni is kell, henyéléssel el is búcsúzhatsz tőle, nem hullik az öledbe. Természetes, hogy év vége felé már fáradt az ember, de nem szabad átesni a ló túloldalára.

Halak (02.20. – 03.20.)

Mindennapjaid monotonak, unalmasak, csak a munkáról szólnak. Szükséged lenne valami izgalomra, kalandra, hogy ne laposodj el teljesen. Keress új kihívásokat, változtass az életeden! Sok minden vár még rád, de ha belefásulsz a szürkeségbe, esélyed sem lesz megélni ezeket a felejthetetlen pillanatokat.

Ezek is érdekelhetnek