2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 2. - Nagy lesz a kavalkád

Napi horoszkóp 2021. december 2. – Nagy lesz a kavalkád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön egy kissé szétszórt leszel, ebből pedig nagy gondok adódhatnak, főleg a munkahelyeden. Könnyen hibát ejthetsz, amit egyébként nem engedhetsz meg magadnak. Ha te hibázol, a kollégáidnak is gondot okozol és akkor biztosan túlóráznotok kell. Nagyon figyelj oda, inkább haladj lassabban, akkor elkerülheted a káoszt.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha van párod, akkor nem lesz egyszerű számodra a mai nap. Szerelmed tele van romantikus ötletekkel, de te nem vagy olyan hangulatban, hogy vevő lennél ezekre. Ha elutasító leszel vele, akkor akár még szakítás is lehet a vége. Hagyd, hogy sodorjon az ár, nem fogod megbánni!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Tele vagy új érzelmekkel, amiket azonnal helyre is kell tenned. Összezavarhat az emberek jelenléte, de otthon már nyugodtan elgondolkodhatsz azon, mit érzel mások iránt. Átértékelheted eddigi kapcsolataidat és ha még nincs párod, utat engedhetsz a szerelemnek is.

Rák (06.22. – 07.22.)

A párkapcsolatodban jelenleg minden tökéletes, de ezt még megkoronázhatod egy romantikus hétvégével. Van két napod arra, hogy ez a hétvége a szokásosnál is teljesebb legyen és a párod sem fog ellenállni, ha előrukkolsz valami zseniális ötlettel. Bár a vírus ismét gátakat szab, de ez neked nem lehet akadály, ugye?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kétségtelenül egy rendkívüli személyiség vagy, így nem meglepő, hogy mindenért képes vagy lelkesedni. Mindegy, hogy a barátaidról, a szeretteidről vagy éppen a munkádról van szó. Éppen ez az, ami miatt elképesztően sikeres vagy az élet minden területén. Ma pedig ez még inkább hangsúlyossá válik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagy valószínűséggel a párod mostanában sokat szenved a hiányodtól. Természetesen ennek nincs más oka, mint a munkád, így jól tennéd, ha egy fordítanál egy kis időt szerelmedre is. Ha ma ez nem is valósul meg, akkor a hétvégén felejtsd el a munkát és szervezz közös programot. Még van rá két napod, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rengeteg munkád van abban, hogy sikeres legyél, a sok befektetett energia és munka most végre meghozza gyümölcsét. Ha te vagy a magad főnöke, akkor több minőségi feladatot is elvállalhatsz, amiknek köszönhetően életed pozitív fordulatot vesz és az anyagiak miatt sem kell aggódnod többé.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Sajnos ez a nap nem a tiéd lesz. A legnagyobb probléma az, hogy te magad sem tudod, mit akarsz, ez pedig hatalmas gond. Szükséged van egy kis időre ahhoz, hogy tisztába tedd a gondolataidat és kiderítsd, mit akarsz az élettől. Egy őszinte beszélgetés segíthet megmutatni a helyes irányt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma a szerelem körül forog minden gondolatod, úgy érzed magad, mint egy szerelmes kamasz. Sok energiával töltenek el gondolataid, de visszájára sülhetnek el a dolgaid, ha egész nap csak álmodozol. Fontos, hogy koncentrálj a feladataidra, különben nagy bajba kerülhetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma bizony nem fogsz unatkozni, de nagyon fontos, hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozz. Ellenkező esetben összecsapnak a hullámok a fejed fölött és nem tudsz kikeveredni a káoszból. Mindent a maga idejében, mert kapkodással nem érsz el semmit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön nagy csalódás érhet, ugyanis azt hitted, számíthatsz valakire, de sajnos tévedtél. Azzal azonban nem jutsz előre, ha megsértődsz és nem teszel semmit. A problémát meg kell oldani és te képes vagy erre egyedül is. Ha ez megtörtént, végre megnyugodhatsz és folytathatod ott, ahol abbahagytad.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ez a csütörtök olyan lesz, mint egy érzelmi hullámvasút. Ma olyan szintekre juthatsz el, amire eddig soha nem sikerült. Itt az ideje, hogy hagyd magad sodródni az árral, hiszen miért kéne mindig két lábbal a földön állni? Kockázat nélkül mit sem ér az élet, hát játssz!

Ezek is érdekelhetnek