2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 21. - A változás elkerülhetetlen

Napi horoszkóp 2021. december 21. – A változás elkerülhetetlen

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Jól kezdődik számodra a kedd, talán mindez a karácsonynak köszönhető. Ma átgondolhatod a céljaidat, amiket jövőre meg szeretnél valósítani. Írj listát, aztán koncentrálj a karácsonyi készülődésre, mert fogy az idő. Nekiláthatsz a sütisütésnek, a fa feldíszítésének vagy az ajándékok becsomagolásának is.

Bika (04.21. – 05.21)

A karácsonyi készülődés közben sok olyan tárgyat találhatsz, amire nincs szükséged. Ne őrizgesd tovább, szabadulj meg tőlük! Ha nem akarod kidobni, akkor ajándékozd el, de a lényeg, hogy ne csak a lakásodba, hanem az életedbe is rendet varázsolj.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét második napján minden vágyad teljesülhet. Ha szingli vagy, egy kapcsolat is kilátásban van, de ne akarj kapkodni, hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján! Fogadd el, hogy nem siettetheted az eseményeket!

Rák (06.22. – 07.22.)

Új fejezet kezdődik a munkádban, ami örömmel tölt el. Persze ne igyál előre a medve bőrére, mert még érhetnek meglepetések. Fontos, hogy figyelj az egészségedre is, mert nem lenne jó karácsonykor az ágyat nyomni, igaz? Sok egészségtelen ételt fogyasztunk ilyenkor, ezért ma vegyél gyümölcsöt is, a szervezetnek szüksége van a C-vitaminra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden minden okod meglesz a boldogságra. A közeledő karácsony feldobja a napod, hiszen már egészen jól állsz, csak néhány apróság maradt el, amit még ma be is szerezhetsz. A kreativitásodnak semmi nem szabhat határt, élj a lehetőséggel!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden kifejezett jó napod lesz, főleg, ha szabadságon vagy. Ideje karácsonyi köntösbe öltöztetned otthonod, ha ezt eddig még nem tetted meg. Beszerezhetsz néhány új ünnepi kiegészítőt, sőt, a karácsonyfát is feldíszítheted, hiszen már csak három nap van Szentestéig. Ha sütni is szoktál, akkor nem érdemes halogatni, vágj bele!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A hét második napján új kapcsolatokat köthetsz, amiből lehet barátság, ha pedig szingli vagy, akkor kialakulhat egy bimbózó szerelem is. A karácsony közeledtével ez az érzés még boldogabbá tesz. Azért ez a kapcsolat ne vegye el teljesen az eszed! Lassan járj, tovább érsz!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A változások ellen nem tehetsz semmit, csak alkalmazkodhatsz hozzájuk. Az élet olyan lehetőségeket kínál neked, amiket nem szabad visszautasítanod. A pénzügyeid is jól alakulnak, lehet, hogy megkapod az év végi bónuszt, ami nagyon jól jön, ha még nem vásároltál meg mindent az ünnepekre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden új fejezet kezdődik az életedben, ugyanis ez lesz számodra az év legfontosabb napja. Tudod, mit akarsz és hogyan, ezért készíts egy listát, hogy semmi ne maradjon ki! Nincsenek határok, engedd szárnyalni a képzeleted!

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden van helye az álmodozásnak, de ne feledd, ma még munkanap van. Titkos vágyaid megvalósításához fontos eseményt rejt majd a karácsony. Addig azonban meg kell nyugodnod és készülni, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az elmúlt időszakban jól alakultak a dolgaid és nem is kell elbúcsúznod ettől, mert a pozitív széria folytatódik. Ha nem vársz az új lehetőségekre, hanem eléjük mész. Új barátságot is köthetsz ma, de bízz túl hamar, mert könnyen elcsúszhatsz egy banánhéjon.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden új tervek szövődhetnek a fejedben és már most kitűzheted jövő évi céljaidat is. A munkahelyeden is történhet ez-az, de aggódnod nem kell, mert minden esemény előre lendít majd. Az újév előtt azonban még van egy karácsony, amire van még mit készülnöd.

Ezek is érdekelhetnek