2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 22. - Szerencsés szerda

Napi horoszkóp 2021. december 22. – Szerencsés szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon jól indul számodra a nap. Már csak két nap és szenteste. Az előkészületekkel jól haladsz, de ha van időd, a süteményekkel is foglalkozhatsz, sőt, már a fát is feldíszítheted, hogy ne maradjon minden az utolsó pillanatra. Ha néhány dolgot előre megcsinálsz, akkor te is többet élvezheted a karácsonyt és szeretteid társaságát.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán szerencsés találkozásokban lesz részed. Az ünnep közeledtével kicsit el is érzékenyülsz, mert valaki felbukkanhat a múltadból. Hidd el, megvan az oka, hogy miért éppen most. Ne légy elutasító az illetővel, mert csak így nyugszik meg a lelked és csak így léphetsz tovább.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A karácsonynak köszönhetően szerdán minden feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Az ünnep itt a nyakadon és a hangulatod is sokkal jobb ettől. Lehet, hogy néhány dolog még hátravan, de nem aggódsz emiatt, mert marad időd mindenre.

Rák (06.22. – 07.22.)

A türelmed ugyan néhányan próbára tehetik ma, de így sem lesz okod a panaszra. Nagyon rugalmas vagy és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted. Te csak végezd a munkád a megszokott módon, így még idejében hazaérhetsz és készülhetsz az ünnepekre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai nap még biztosan munkával telik, ha nem a munkahelyen, akkor otthon. Két nap múlva szenteste, így most nincs idő a lazsálásra. Ha szeretnél még segíteni valakinek, akkor itt az ideje, hogy megtedd. Jó kapni, de még jobb adni és látni mások örömét.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán még dolgoznod kell, de már nincs sok hátra, tarts ki! Két nap és átadhatod magad a karácsonyi hangulatnak, a szeretteidnek és a nyugalomnak. Ilyenkor mindenki egy kicsit ideges és kapkodós, de ez így a normális.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha van rá lehetőséged és eddig nem tetted, akkor a héten már ne állj munkába! Ha még sincs menekvés, akkor munka után hagyj egy kis időt a pihenésre és csak utána láss neki a teendőidnek. Már csak két nap van szentestéig, de még így sem kell kapkodnod, mindennel megleszel időben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel, de ennek ellenére is jól érzed magad, hiszen már a küszöbön vannak az ünnepek. Ha azon szerencsések közé tartozol, akik idén már nem dolgoznak, akkor vegyél egy nagy levegőt és láss neki a készülődésnek. Még ma mindent elintézhetsz és beszerezhetsz, amit eddig nem sikerült.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Ha az ajándékokat már megvetted, otthon kell egy kis rendet varázsolni és karácsonyi díszbe öltöztetni otthonod. Lehet, hogy nincs kedved hozzá, de hidd el, ez majd meghozza. Talán még a sütéshez is kedvet kapsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha mától már nem kell dolgoznod, akkor koncentrálhatsz az ünnepi készülődésre. Nagyjából mindent megvalósíthatsz, amit szeretnél, de ha valami nem sikerül, akkor sem kell aggódnod, hiszen van még két napod az elmaradt dolgok pótlására.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha ma már nem kell dolgoznod, akkor tiéd a nap. Beszerezhetsz mindent, amit eddig nem sikerült. Ha még munka van, akkor utána is bőven marad idő ezekre. Nagy lesz a tömeg, de ez ilyenkor elkerülhetetlen. Nem szereted a zsúfolt helyeket, de ma mégis jó érzéssel tölt el az emberek közelsége. Ezek szerint már ünnepi hangulatban vagy, ugye?

Halak (02.20. – 03.20.)

Minden teendőddel és a munkáddal időben végezhetsz ma és ha valami elmarad, akkor van még két napod. A lényeg, hogy higgadt maradj, mert kapkodással több kárt csinálsz, mint hasznot. Ha kell, kérj segítséget, szeretteid nem fognak nemet mondani.

Ezek is érdekelhetnek