2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 24. - Hát eljött...

Napi horoszkóp 2021. december 24. – Hát eljött…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A legnagyobb boldogság az, ha a család együtt van, főleg most, hogy a koronavírus-járvány idén is tombol. Ha nem is lehetsz együtt mindenkivel Szenteste, telefonon vagy az interneten keresztül kívánhattok egymásnak boldog karácsonyt. A fő, hogy mindenki egészséges legyen, hiszen most ez a legnagyobb ajándék.

Bika (04.21. – 05.21)

Szereted, ha minden tökéletes, de lássuk be, nem lehet az mindig minden. Karácsonykor a szeretet a legfontosabb és az, hogy együtt lehess azokkal, akikkel szeretsz. Családod sem azt fogja nézni, hogy csillog-e a lakásod vagy milyen díszek lógnak a fán. A karácsony a szeretetről szól, nem a tökéletességről. A tökéletesség abban rejlik, hogy együtt vagytok.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az elmúlt napokban túlvállaltad magad, ezért nem is csoda, ha ma feszült és fáradt vagy. Minden jól alakul majd, inkább aludj tovább reggel vagy dőlj le egy kicsit délután! A legnagyobb ajándék, ha együtt lehetsz szeretteiddel, a többi mellékes, főleg most, hogy a koronavírus ismét megnehezíti a találkozást.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szenteste van, de még ma, az utolsó pillanatban is segíthetsz valakinek. Bármennyire is szereted őt, most engedd el a kezét és összpontosíts a családodra. Azonban, ha ma egyedül töltöd a szentestét, akkor legyen ez a nyugalom napja, ne keríts nagy feneket semminek. Ha karácsony valamelyik napján összegyűlik a család, az lesz az igazi ünnep.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne szenteste. A szeretteid azonban nem a tiszta lakásra és ajándékokra vágynak, hanem a társaságodra és szeretetedre. Ne kapkodj, csak nyugodtan! Minden jól alakul és időben elkészülsz majd. Az sem probléma, ha kicsit késik a vacsora, senki nem fogja éhesen csapkodni az asztalt emiatt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szenteste napján sok a teendő, de te mégsem morogsz emiatt. Élvezed az előkészületeket és már alig várod, hogy szeretteid társaságában lehess. A vírus idén is akadályozhat egy kicsit, de korántsem olyan rossz a helyzet, mint tavaly. Ettől függetlenül vigyázzatok egymásra!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szenteste napján álmodozással töltöd a napot, ez pedig nem akadályoz téged semmiben. Közben azért jár a kezed, fát díszítesz, sütsz, főzöl, ajándékot csomagolsz. Álmaid könnyebben válnak valóra, mint eddig bármikor, ezért igazán megéri álmodoznod. Ez a mai nap egy valóra vált álom, élvezd!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szenteste is megtalálod a módját annak, hogyan végezhetsz mindennel időben, mielőtt még bárki megérkezne. Ha vannak gyermekeid, akkor a nagyszülők szívesen segítenek neked, míg feldíszíted a fát és befejezed az ünnepi menüt. A többi miatt nem kell aggódnod, mert minden megy majd a maga útján.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szenteste te vagy az, aki koordinálja a karácsonyi készülődést és annak utolsó simításait. Rengeteg ötleted van, hogy mit hogyan kellene csinálni, még akkor is, ha nem igazán vagy karácsonyi hangulatban. Estére azonban ez megváltozik és minden a helyére kerül.

Bak (12.22. – 01.20.)

Elérkezett Szenteste napja és bár lehet, hogy sok a teendőd, mégis hagynod kel időt a pihenésre. Ha máshogy nem megy, akkor reggel maradj egy kicsit tovább az ágyban. Ma este nem is szeretnél mást, mint együtt lenni szeretteiddel, ami a koronavírus-járvány miatt az idén sem egyszerű. Ha máshogy nem megy, hívd fel őket, a hangodnak is örülni fognak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mint minden évben, most is máshogy alakul a karácsony. Sajnos az idén is nagy szerepe van ebben a koronavírus-járványnak is, hisz nem biztos, hogy mindenki szemtől szemben láthatja szeretteit. De te szerencsés vagy és a hangulatod is ünnepi. Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa ezt!

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem biztos, hogy ma megkapod azt az ajándékot, amire vágytál, de ami késik nem múlik. Ne légy türelmetlen! Tudod, a karácsony a szeretetről szól, nem pedig az ajándékokról és azok méretéről. Arról már nem is beszélve, hogy az a legnagyobb boldogság, ha most, a járvány sem akadályoz benneteket abban, hogy együtt töltsétek a Szentestét.

Ezek is érdekelhetnek