2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 26. - Ünnepi másnap

Napi horoszkóp 2021. december 26. – Ünnepi másnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A karácsony másnapja meghozza számodra a békét, amire vágytál. Családod és/vagy barátaid társaságában ugyan zajlik az élet, de ennél örömtelibb és szórakoztatóbb dolog nem is kell mára. Így boldog igazán az ünnep, amikor az ember azokkal van, akiket mindennél jobban szeret.

Bika (04.21. – 05.21)

Az ünnepi kavalkád közben megfeledkezhetsz valakiről, akivel nagyon szerettél volna találkozni, hisz fontos számodra. Lehetőséged van megszervezni a találkozót, akár még ma összefuthattok, de a két ünnep között bőven lesz időtök egymásra. Kívánj minden jót, ezzel megédesíted az illető napját.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Jó dolog találkozni a szeretteinkkel, de kevésbé jó hallgatni a panaszukat. Próbáld elterelni a témát, ne engedd, hogy a többiek politizáljanak és vitatkozzanak. Ez a nap nem erről szól. Ha számukra mégis, akkor nem nálad van a helyük. Ismernek, jól tudják, hogy nem ezért hívtad őket, hamar változtatnak, ha látják nemtetszésed.

Rák (06.22. – 07.22.)

Karácsony másnapján képtelen vagy ellenállni a süteményeknek. Miért is kellene elutasítanod a finomságokat? Hiszen az év többi napján figyelsz arra, mit eszel, ezért nyugodtan engedd el magad. Kóstolgass csak, a sütemények még jobban megédesítik a napod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A karácsony néhány nap szabadságot jelent, talán még akkor is, ha ilyenkor is dolgoznod kell. Kicsit elengedheti magát az ember, nem kell annyit stresszelni, kicsit minden könnyebbnek tűnik. Hagyd, hogy ma sodorjon az ár, nem fogod megbánni, ha engedsz a többiek csábításának.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Most eldöntheted, hogy a csendet és a nyugalmat választod vagy a családi összejövetelt, ami ilyenkor nem maradhat ki. Bárhogy is határozol, nincs rossz döntés, a mai nap boldogsággal tölt el. Ez este sem fog változni, amikor végre magadra zárhatod az ajtót és átadhatod magad a csendnek, a nyugalomnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem meglepő, ha már fáradt vagy, mivel napok óta a maximumon pörögsz. Most már neked is megjár a pihenés, akár aktív, akár passzív formában. Sok kihívás vár még rád az idén, kell az energia. Ha ma sem pihensz, holnap biztosan megbánod főleg, ha dolgozni kell menni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Karácsony másnapján egy váratlan találkozás borzolhatja a kedélyedet. Az is lehet, hogy nem mindenkiről tudtad előre, hogy találkozni fogsz vele és lehet, hogy fel sem voltál készülve minderre. Ma fontos, hogy rugalmas és nyugodt maradj, hiszen mégis csak karácsony van.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Karácsony másnapja nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kibékülj valakivel. Ma elengedheted a haragodat és megszabadulhatsz a félelmeidtől, amelyek miatt eddig képtelen voltál megbocsátani. A karácsonyi békekötések megváltoztathatják a következő hónapokat vagy akár éveket is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Karácsony másnapján mindenki maga dönti el, hogyan szeretne szórakozni. Ilyenkor a többiek már unatkozhatnak és te is kifogyhatsz az ötletekből. Sok program vár rátok a hideg ellenére is. Dugjátok össze a fejeteket, nem kell órákig gondolkodni azon, mi lesz a legjobb választás.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Karácsony másnapján már fáradt vagy, nem viseled jól az elvárásokat és bármilyen kicsi igényt is hatalmas követelésnek élsz meg. Ma mindenkit arra kell biztatnod, hogy ő maga valósítsa meg kéréseit, hisz nem te vagy az, akinek mindig mindent meg kell csinálnia.

Halak (02.20. – 03.20.)

Karácsony másnapja már egy kicsit lazább, mint az előző kettő. Egy közös program még közelebb hozhat téged a családodhoz. Ehhez azonban meg kell egyeznetek egy olyan programban, ami mindenkinek megfelel. Karácsony van, így az egyetértés is nagyobb lesz.

Ezek is érdekelhetnek