2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 27. - Ha elmúlik karácsony...

Napi horoszkóp 2021. december 27. – Ha elmúlik karácsony…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vége az ünnepnek és már jön is a következő kihívás. Újra munkanap van, ami önmagában is nehéz ügy, de lesznek néhányan, akik nem akarnak érteni a szép szóból. Ne fordulj ki önmagadból, ezt most engedd el! Nincs értelme felhúznod magad ilyen dolgokon, a nyugalmad sokkal többet ér.

Bika (04.21. – 05.21)

Vége az ünnepnek, pihend ki a fáradalmaidat és engedd ki a gőzt! Persze, ha dolgoznod kell, ne a többieken vezesd le a feszültséget, munka után lesz rá lehetőséged. A szilveszter előtti napok sem egyszerűek, de túl lehet élni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn arra is marad időd, amire a karácsonyi rohanásban nem. Sokkal nyugodtabb napra számíthatsz, mint az elmúlt héten bármikor és bár ma munkanap van, még ez sem ronthatja el a kedved. Ha szabadságon vagy, akkor szabad a pálya, ha nem, munka után is lesz még időd bármire.

Rák (06.22. – 07.22.)

Alig ért véget a karácsony, te máris nagy rohanásban vagy. A két ünnep között azonban érdemes lenne lazábbra venned a dolgokat, hátra dőlni és pihenni. Semmi okod a kapkodásra, mindent a maga idejében, nem igaz?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Véget ért a karácsony, te pedig nem tudod megoldani mások problémáját és talán nem is akarod. Az ünnep alatt sem vitted túlzásba a pihenést, végre magaddal is kellene foglalkoznod. Bár munkanap van, de ez nem akadályozhat meg, hiszen nem kell egész napot ott töltened.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az ünnep villámgyorsan elrepült, úgy érzed, több időt töltöttél a készülődéssel és a konyhában, mint a szeretteiddel. Ma még bepótolhatsz ebből valamit, különösen akkor, ha nem kell munkába állnod. Ha mégsem úszod meg ezt, akkor kitartást, mert ez a nap is hamar elillan.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn igyekszel úgy intézni a napod, hogy találkozhass egy rég nem látott barátoddal. Mindkettőtök számára öröm lesz ez a találka és bár ma munkanap van, semmi nem tántoríthat el attól, hogy újra együtt legyetek. Ez teszi majd teljessé az ünnepet még akkor is, ha már elmúlt karácsony.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vége a karácsonynak, most már tényleg nincs sok hátra az évből és te valakinek valamit nagyon be akarsz bizonyítani. Ne fecséreld erre az idődet és az energiádat, mert nem fog menni. Halaszd el a dolgot, majd jövőre megharcolhatsz az igazadért, most viszont semmi értelme az árral szemben úsznod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagy valószínűséggel maradt elég étel és édesség az ünnepről, így ma ne töltsd az időt a konyhában. Ne hagyd, hogy kárba vesszen a sok finomság! Ha dolgoznod kell, nem kell agyalnod az ebéden, csomagolj magadnak a maradékból, így az ünnepi hangulat is megmarad valamennyire.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn ne erőltess semmit, egyszerűen csak sodródj az árral. Ha nem dolgozol, szeretteid kiváló programötlettel állhatnak elő, amit nem tudsz és nem is akarsz visszautasítani. Viszont, ha nincs menekvés a munka elől, hagyd zajlani az eseményeket, ma csak egy faág leszel a folyón, de ennél jobban nem is dönthetnél.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Megérdemelnéd a pihenést ma is, hiszen az ünnepek alatt sem vitted túlzásba a lazítást. Ám, ha dolgoznod kell, erre esélyed sincs. Biztos, hogy mindenhol sokan lesznek, ezért, ha teheted, ne menj emberek közé. Ha a munkád ezt nem engedi, akkor nagyon vigyázz magadra, mert könnyen betegségbe eshetsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Nyugodtan belevághatsz, amibe csak szeretnél, minden sikerrel zárul majd. Karácsony után, a két ünnep között is húzós a munka, úgyhogy ma szánj időt a pihenésre is. Különösen igaz ez akkor, ha az ünnep aktívan telt.

Ezek is érdekelhetnek