2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 30. - Hamarosan itt az újév, az új...

Napi horoszkóp 2021. december 30. – Hamarosan itt az újév, az új kezdet

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön lehetőséged nyílik arra, hogy végre elhatározd, mi legyen. Mi legyen veled, az életeddel, a jövőddel? Vedd számba az erősségeidet és a rejtett képességeidet! Nem kell túl hosszú távon gondolkodnod, de jó, ha tudod, mit szeretnél elérni 2022-ben.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön rendkívül érzékenyen reagálhatsz minden olyan témára, amely a jövődet érinti. Tartsd is nyitva a szemed és a füled, mert olyan hírek, információk juthatnak el hozzád, amelyeket későbbi döntéseidhez fel tudsz majd használni. 2022 egy új kezdetet jelent, vágj bele!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Terveidet és vágyaidat ma megoszthatod a körülötted lévő emberekkel. Lehet, hogy néhányuk számára meglepő lesz, különösen azoknak, akik eddig azt hitték, hogy csak körülöttük forog a világ. Eljött a te időd és jobb, ha ezt mindenki tudomásul veszi.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy kritikus helyzetet kell megoldanod, amely nem tűr halasztást. Te viszont képes vagy nehéz döntéseket is meghozni, ha a helyzet úgy kívánja, ez pedig új lehetőséget vagy egy teljesen új kezdetet jelent számodra. Egy nap és itt az év vége, 2022-től végre a kezedbe veheted az irányítást.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mit szeretnél megvalósítani a jövő évben? Mi az, ami kimaradt az idén? Sok kérdés, de még több válasz. A mérce ugyan magasan van, de ezen változtathatsz. Kis lépésekben haladj előre, akkor semmi nem marad ki és az eredmények láttán büszke lehetsz magadra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A jövő rengeteg új lehetőséget tartogat számodra, neked csak választanod kell. Ma eldöntheted, mibe fogsz bele jövőre, de vigyázz, ne ugorj bele az ismeretlenbe! Minden döntést jól meg kell fontolnod, a mai nap pedig kiválóan alkalmas erre.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A csütörtök a tervezgetés napja lehet. Pároddal megbeszélhetitek rövid távú terveiteket, de barátaiddal is összefuthatsz egy kis időre, hogy kieszeljétek, mi legyen szilveszterkor. Kicsit könnyebb dolgotok van, mint tavaly, de azért ne szaladjon el veled ló!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Tőled függ, hogy alakul a mai napod, ugyanis jogod van megkérdőjelezni mások szavait. Nem tudod, igazat mondanak-e vagy csak vetítenek, de a végére kell járnod a dolgoknak. Van valós alapjuk? Vagy csak téged akarnak csőbe húzni? Rejteget még meglepetéseket ez az év, ne érjen váratlanul semmi!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Most van itt az ideje annak, hogy ne félj meglépni vagy eldönteni bizonyos dolgokat. Előfordulhat, hogy amire készülsz, az rövidtávon fájdalmas és kimerítő lesz, de az eredményt látva biztosan azt fogod mondani, hogy megérte. Az újév új kihívásokat hoz, de te nem hátrálsz meg.

Bak (12.22. – 01.20.)

Váratlan dolgok történnek a közvetlen környezetedben és ezek nagy hatással lesznek rád is. Vajon miként fogsz reagálni minderre? Készíts terveket, vitasd meg a családoddal, hisz a dolog nem tűr halasztást. Még ebben az évben döntened kell és ugye nem kell emlékeztetni rá, hogy már holnap búcsút intünk az idei esztendőnek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön jó, ha mindenről jegyzetet készítesz és az elkövetkező napokban nekilátsz ezek feldolgozásának. Holnap már itt az év vége és ezzel egy új időszak is kezdetét veszi. Hogy mindez ne érjen felkészületlenül, jegyezd le ötletes gondolataidat és terveidet!

Halak (02.20. – 03.20.)

Általában nagyon jól reagálsz a változásokra, erre a képességedre pedig ma nagy szükséged is lesz. Mindig tudod, mit kell tenni és hogyan. Komoly döntés előtt állsz, de ezt nem szabad elkapkodni. A végső szót csak jövőre kell kimondanod, de ne feszülj rá nagyon, mert úgy biztosan rosszul határozol.

Ezek is érdekelhetnek