2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 31. - Jó szórakozást!

Napi horoszkóp 2021. december 31. – Jó szórakozást!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Remélhetőleg az újév hoz valami újat, de ma még nem erre kell koncentrálnod. Szenzációs buli kerekedhet akár otthon is, a barátaid társaságában. Jókedv, nevetés, szórakozás és sok-sok pezsgő. Jó szórakozást és Boldog Új Évet kívánunk!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Már rád fér a szórakozás, méghozzá barátaid társaságában. Lehet egy jó házibuli vagy nyakatokba is vehetitek a várost, ez már csak rajtatok múlik. Egy kis pezsgő beindíthatja az estét, de óvatosan az alkohollal, mert könnyen kieshet az este, ha átlépitek a határt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ha nem kell ma dolgoznod, pihenj egész nap, hogy biztosan kibírd a hosszú éjszakát. Barátaid is áthívhatod magadhoz már késő délután, hogy együtt hangolódjatok az estére. Szenzációs újév köszöntő parti részesei lesztek, amit meg is érdemeltek.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szilveszter a szórakozás, a bulik, az ünneplés napja. Már nagyon készülsz az estére, talán a barátaid is nálad készülődnek. Bemelegíthettek egy kis pezsgővel, de a többit hagyjátok az estére, mert van rá esély, ha túlzásba estek, el sem tudtok indulni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A szilveszter a buli napja, de ahhoz, hogy bírd a tempót, pihenned kell délután. Különösen igaz ez akkor, ha ma is munkával kezdted a napot. Kemény éven vagy túl, méltón kell elbúcsúztatni is. Baráti házibuli vagy szórakozóhely, esetleg egy kocsma. Teljesen mindegy, melyiket választod, a lényeg, hogy érezd jól magad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Legszívesebben kettesben töltenéd a szilvesztert pároddal. Meg is van rá az esély, hiszen azt tehettek, amit csak akartok. Ha gyermekeitek vannak, kérjétek meg a nagyszülőket a megőrzésre, ti pedig romantikázzatok. Ha mégis buliba vágysz, csípd ki magad és irány az éjszaka!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szilveszter napján irány a buli! Ne utasíts vissza egyetlen meghívást sem, mert különben sértődés lesz belőle. Amúgyis szeretsz több helyen lenni, kell a változatosság. Ha mégsem lenne kedved kirúgni a hámból, vegyél erőt magadon, mert nem fogod megbánni! Ez lesz életed egyik legjobb bulija.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Lehet, hogy ma még dolgoznod kell, de az esti buli előtt így is lesz időd egy kis pihenésre. Fantasztikus este elé nézel, de az alkohollal csak csínján bánj! Főleg, ha kevés is elég ahhoz, hogy átlépd a határaidat. Anélkül is jól érezheted magad a családod és/vagy a barátaid társaságában.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Bár szilveszter van, de nem feltétlenül akarsz bulizni, úgy érzed, összebújni a pároddal sokkal jobb lenne. Azonban, ha kapsz egy meghívást, ne utasítsd el, mert nagyon jól fogod magad érezni. Ki kell eresztened a fáradt gőzt és mi lehetne ennél alkalmasabb, mint egy évbúcsúztató parti?!!!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A szilveszter az óév búcsúztatásának és a hatalmas bulik napja. Azonban légy körültekintő, mert tudod jól, hogy régen nem ittál már, így tarts mértéket! Amúgy sem kell sokat innod, hogy jól érezd magad, megy ez neked alkohol nélkül is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szilveszter napja fantasztikusan alakul számodra, hisz újra együtt bulizhatsz barátaiddal. Ha dolgoznod kell, ne hajtsd túl magad, különben nem marad elég energiád az estére! Jobban teszed, ha eszel is valami kiadósat, mielőtt elindulsz a buliba, nehogy baj legyen.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Eljött az év utolsó napja, de te nem igazán vagy bulizós kedvedben, ez azonban nem baj, mert ilyenkor szokott a legjobban sikerülni az este. A napot töltsd pihenéssel, hogy legyen elegendő energiád, hiszen hosszú éjszaka elé nézel.

Ezek is érdekelhetnek