2022 október 2 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 4. - Felejthetetlen szombat

Napi horoszkóp 2021. december 4. – Felejthetetlen szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombat van, de akad még egy kevés munka, amit el kell végezned. Gyorsan elkészülhetsz vele, ezután pedig már csak a családod vagy a barátaid lesznek a középpontban. Hideg van ugyan, de ennek ellenére tervezhettek egy közös, kinti programot is. A csípős idő erősíti az immunrendszert, de arra vigyázz, hogy ne fázz meg.

Bika (04.21. – 05.21)

Végre szombat van és ezért jól tennéd, ha csakis a lazításra, szórakozásra koncentrálnál. Barátaid vagy párod sem ellenkeznek majd, mindenki nehéz napokon van túl. Csak sodródj az árral, nem kell félned semmitől, ez a hétvége egyszerűen csodálatos lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton talán nem kell dolgoznod, így a barátaiddal vagy szeretteiddel töltheted az egész napot. Ha mégis munkába kell állnod, az estéd akkor is szabad lesz. Minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, sőt még egy különleges program is vár rád.

Rák (06.22. – 07.22.)

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Mindent elvégeztél a héten, amit szerettél volna, így szombaton szabad a pálya, azt teheted, amihez kedved van. A vírus ugyan beárnyékol néhány dolgot, de emiatt nem kell elszalasztanod egyetlen alkalmat sem arra, amikor szórakozhatsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombat ellenére egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel. Ám mégsem kell csalódnod, olyan napod lesz, amit sosem felejtesz el. Bár az idő nem túl kedvező, nem szabad egész nap a szobában ülnöd, hagyd, hogy a többiek felejthetetlen élménnyel gazdagítsanak.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha a szombat számodra általában munkanap, most az egyszer azonban kivételt tehetnél, nem fogod megbánni. Szíved választottja vagy barátaid biztosítanak számodra egy olyan programot, amiben nem csalódsz és amiből energiát meríthetsz az év végi hajtáshoz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Annak ellenére, hogy szombat van talán dolgoznod kell egy kicsit, de gyorsan túleshetsz rajta. Komoly terveid a mai napra, amiket meg is valósíthatsz. Párod és családod boldog lesz, hogy velük leszel, hisz a munka sok idődet emészti fel. Élvezd az életet, ez a két nap csak tiéd lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombat van és te igazán élvezed a napot, amikor semmi dolgod. Pároddal vagy barátaiddal azt tehetitek, amihez csak kedvetek van. Ritka az ilyen nap, használd ki minden pillanatát. Menjetek, sétáljatok vagy kiránduljatok a szabadban, jót fog tenni a friss levegő és nem utolsó sorban eloszlatja kétségeidet, kitisztítja fejedet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon jól indul számodra a nap. A hétvégi program megkezdődik, minden a tervek szerint alakul. Barátaid vagy családtagjaid alig várták, hogy találkozzanak veled és együtt töltsetek legalább egy egész napot. A közelgő ünnepek közelebb hoznak titeket egymáshoz, mint eddig bármikor.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szombat kétségtelenül a szerencsés találkozások napja lesz. Minden ember okkal lép be az életedbe, nincsenek véletlenek. Kezeld okosan a helyzetet, ugyanis a későbbiekben hasznot húzhatsz majd belőle. Már csak a megfelelő alkalmat kell kivárnod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton a heti feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Mindketten belátjátok, hogy nincs értelme a vitáknak, hiszen szeretitek egymást és hasznosabban is eltölthetitek a hétvégét. Együtt már az ünnepről is álmodozhattok, amik persze nem maradnak csak álmod. Valóra válnak elképzeléseitek.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha szombaton dolgoznod kell, türelmed ugyan próbára tehetik ma a kollégáid, de még így sem lesz okod panaszra. Nagyon rugalmas vagy és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted. Te csak végezd a munkád a megszokott módon, így még idejében hazaérhetsz és megtervezheted a vasárnapot.

Ezek is érdekelhetnek