2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 7. - Ki sem látszol a munkából

Napi horoszkóp 2021. december 7. – Ki sem látszol a munkából

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Párkapcsolatod felhőtlenül boldog és úgy érzed, ezentúl minden a legnagyobb rendben lesz. Ha esküvőn töröd a fejed, akkor egyeztess partnereddel, mert nem biztos, hogy ő is készen áll erre. Ha egy hullámhosszon vagytok, akkor nincs kérdés, kössétek össze életeteket, de ha még nem egészen, akkor légy türelmes. Hamarosan így is eljön a te időd.

Bika (04.21. – 05.21)

A helyzet megkívánta volna, de te mégsem vetted komolyan a dolgokat, mert azt hitted, könnyedén megoldod a problémát. Ám éppen hanyagságod vezet a hibákhoz, amiket egyelőre kijavítani sem tudsz. Ha összeszeded magad, rájössz, hol tévedtél és egy nagy lépést tehetsz előre. Az élet néha megleckéztet és te tanulsz is ezekből.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden egy számodra fontos projekten kell dolgoznod, így céltudatosan és magabiztosan haladsz előre. Délutánra viszont lesz valami, ami teljesen elbizonytalanít. A megfutamodásról azonban szóba sem jöhet. Kell még néhány áldozatot hoznod a siker érdekében, de a végén büszke lehetsz magadra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Izgalmas kihívás előtt állsz és előzetes mérlegelés nélkül fejest is ugranál a dologba. Ne rohanj fejjel a falnak! Ugyanis, ha nem úgy sülnek el a dolgok, csakis magadat hibáztathatod érte. Tiszta fejjel kell látnod a valóságot és így a sikerről sem kell lemondanod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden nagy kihívásokkal kell szembenézned, minden porcikáddal küzdened kell. Ki kell hoznod magadból a legtöbbet, mert ez a dolog nemcsak fontos, nyomasztó is számodra. Ezzel véget érnek a szenvedések, az álmatlan éjszakák. Az apró jelekre figyelj, azok segítenek át ezen az időszakon.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden csakúgy kapkodod a fejed, ki sem látsz a munkából. Az egyik feladat a másikat éri, úgy érzed, ha nyolc kezed lenne, az is kevés lenne. Imádod a kihívásokat, de ez még neked is sok lehet, ha nem kérsz segítséget. Profi vagy, de lásd be, te sem tudsz egyszerre több helyen lenni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden többen is belekontárkodnak a munkádba és azt is megmondják, mit és hogyan kellene csinálnod. Mindez rányomja bélyegét a napodra, fogalmad sincs, miért történik ez veled. Mások azonban nem parancsolnak neked, a magad ura vagy és itt az idő, hogy ezt tudasd is velük. Önts tiszta vizet a pohárba minél előbb, mert utána jól elboldogulsz majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Közelebbi kapcsolatba kerülhetsz néhány emberrel, ami csakis pozitív gondolkodásodnak köszönhető. Ne várd meg, míg ők nyitnak feléd, ezúttal te tedd meg az első lépést. Ugyanakkor óvatosnak kell lenned, ne dőlj be mindenkinek első látásra!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden egy felelősségteljes feladattal látnak el, ami elsőre megrémít, de rengeteg múlik azon, hogy oldod meg a problémát. Sokat dob a karriereden, ha a feladatot siker koronázza. Azonban, ha eluralkodik rajtad a félelem, nagyot fogsz botlani. Tisztítsd ki a fejed és felejtsd el a kudarcot, akkor a végén ünnepelhetsz majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden nagy előnyre tehetsz szert folyamatban lévő ügyeidet tekintve. Végre elléphetsz a többiektől, de ne feledd, ez nem egy verseny! Figyelj a részletekre és dolgozz hiba nélkül, mert később csak így adhatod át magad a pihenésnek és lógathatod a lábad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már nagyon szorít az idő, ugyanis túl régóta rágódsz egy komoly döntésen. Sorakoztasd fel érveidet és ellenérveidet, majd vond le a következtetést. Ezután meghozhatod a végleges döntést, ami nagy hatással lesz az életedre. Vállad be és állj ki magadért, ne hagyd, hogy az első nehézség elijesszen!

Halak (02.20. – 03.20.)

Valaki teljes mellszélességgel melletted áll egy számodra fontos ügyben. Ezért nagyon hálás vagy az illetőnek, aki hozzá segített ahhoz, hogy végig mehess az utadon. Sok tapasztalattal és tudással gazdagodsz, a végén pedig learathatod a babérokat. Merj előre lépni, nem fogod megbánni!

Ezek is érdekelhetnek