2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 8. - Fejedbe szállhat a dicsőség

Napi horoszkóp 2021. december 8. – Fejedbe szállhat a dicsőség

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Van valaki az életedben, akitől a legszívesseb menekülnél, mert minden tette és szava nyomasztóan hat rád. Az illető egy energia vámpír és miatta nem marad időd a számodra értékes emberekre sem. Tudasd vele, hogy egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon, de igyekezz, hogy ne bántsd meg, mert nem vagy az a fajta ember, akinek ez a fegyvere.

Bika (04.21. – 05.21)

Egyszerűen megállíthatatlan vagy, úgy mész előre, töröd az utat magad előtt, mintha soha nem csináltál volna mást. Magad előtt látod a célt és sokat dolgoztál érte, hogy elérd az álmod. Hamarosan azonban taktikát kell váltanod, mert ez a módszer már nem működik. Ne akarj letarolni mindent, mert csakis így marad reális esélyed.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bizonyos helyzetekre rágörcsölsz vagy éppen nem veszed őket elég komolyan. Csak azért hajtasz, hogy kivívd mások elismerését, de ez hosszú távon nem kifizetődő. Meg kell tanulnod elengedni bizonyos dolgokat annak érdekében, hogy terveidet biztosan siker koronázza.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem nagyon mersz ellent mondani senkinek, mert nem szeretnél veszekednél, de ez hosszú távon a hátrányodra válik. Ma viszont olyan szituációba kerülsz, amelyben határozottnak kell lenned. Tanulj meg nemet is mondani, mert ha nem így teszel, akkor az nagyon veszélyes lehet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán egy számodra ismeretlen helyzetbe kerülsz, ami váratlan következményeket hoz maga után. Nem pazarolhatod az időt, azonnal cselekedni kell. Gondolkodj racionálisan, ugyanis a megoldás közelebb van, mint azt gondolnád. Viszont, ha pánikba esel, esélyed sem lesz megtalálni azt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Belefogsz valamibe, amiben senki nem segíthet neked, amiben senki nem tud tanácsot adni. Persze nem te vagy az egyetlen, akivel ez előfordult már a történelemben, így erőt meríthetsz mások megfigyeléséből. Szedd össze magad és indulj el az úton, aminek végén a siker vár rád.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Környezeted elismeri tudásod és fejet hajt tapasztalatod előtt, hiszen nem sokan álltak volna ki annyi próbát, amennyit te. Két lábbal állsz a földön és ez sokakat inspirál, nem is csoda, ha ma is elismerő tekintetek tucatjába botlasz. A dicsőség azonban ne szálljon a fejedbe, mert nemcsak magadnak, hanem másoknak is nagy csalódást fogsz okozni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Több dologban is a sötétben tapogatóztál eddig, de mára pontosan tudod, mit akarsz az élettől és hogyan éred el céljaidat. Tétovázni azonban nincs idő, minden körülmény ideális a cselekvésre. Ragadd meg a pillanatot, mert hamar elillan.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán rendkívül lassan haladsz a munkáddal, úgy érzed, soha nem leszel kész vele és ez a nap nem ér véget. Ha tovább vesztegeted az időt, akkor valóban így is lesz. Ám a feladás szóba sem jöhet, nem hagyhatsz ott csapot-papot. Bár fáradt vagy, az nem lehet akadály, képes vagy rá és ezt te is pontosan tudod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Sok volt a munka a héten, ami sajnos még korántsem ért véget. Ám ennek ellenére rád férne a lazítás, amikor nem gondolsz a kötelességeidre, csak jól érzed magad. Hívd fel hát a barátaidat, menjetek el valahova, ahol élvezheted a nyüzsgést és feltöltődhetsz. Közel az év vége, vele együtt a hajtás, előtte kell egy kis ereszd el a hajam, nem igaz?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Túlságosan is elfoglalt vagy az utóbbi időben, megállás nélkül hajtod a mókuskereket. Úgy érzed, nincs kiszállás és minden összeomlik körülötted. Az igazság azonban az, hogy túl dramatizálod a helyzetet, nagyon borúsan látsz mindent. Szükség van a pozitív hozzáállásodra, mert most ez húz ki a pácból. Emellett kell egy-két nap pihenés és minden a helyére kerül.

Halak (02.20. – 03.20.)

Váratlan akadályt gördít eléd a sors, pedig olyan keményen dolgozol, mint senki más. Számodra ez rendkívül elkeserítő, legszívesebben elbújnál a világ szeme elől. Ez azonban semmire nem megoldás, csak időt kell adnod magadnak és persze a helyzetnek is. Kiforrja majd magát, ez az akadály sem megugorhatatlan.

Ezek is érdekelhetnek