2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. december 9. - Hozd a legjobb formádat!

Napi horoszkóp 2021. december 9. – Hozd a legjobb formádat!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ügyeid nem úgy haladnak, ahogy szeretnéd, ezért csalódottságot érzel. Kissé megrekedtél a sárban, de pánikolással nem jutsz előre. Mozdulj meg és cselekedj, mert ácsorgással semmit nem érsz el. Valaki megtolhatja a szekered, de ehhez kérned is kell a segítséget. Ne habozz, tedd, amit tenned kell!

Bika (04.21. – 05.21)

Már csak egy kevés hiányzik a sikerhez, ahhoz, hogy nagy diadalt arass. Éppen ezért nem szabad megtorpannod, hanem kapcsolj magasabb sebességre! Ha semmi nem zökkent ki, átszakíthatod a célszalagot, aztán ráérsz minden mással foglalkozni. Most mindenki téged figyel, mutasd meg, mire vagy képes!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön valakivel szorosabbra fűzheted kapcsolatod még akkor is, ha most úgy érzed, az illető távolabb áll tőled, mint eddig bármikor. Ugyanakkor abba is bele kell gondolnod, hogy hat ez rád hosszú távon. Ha elég komolyan veszed őt és az illető szándékai is komolyak, akkor egyenesben vagytok.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon szeretnéd elérni kitűzött célodat, ám környezetednek fenntartásai vannak ezzel kapcsolatban. Nemtetszésüknek hangot is adnak és igyekeznek lebeszélni róla. A döntés azonban a te kezedben van, pontosan tudod, mi a jó neked, nem kell, hogy mások megmondják ezt. Ne törődj azzal, mit gondolnak mások, járd a saját utadat!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Érzelmes csütörtöknek nézel elébe, ugyanis valaki belép az életedbe, ráadásul az illető éppen jókor lesz jó helyen. Már első látásra kialakul a vonzalom, de nem kell azonnal fejest ugrani az ismeretlenbe. Adj időt magatoknak és engedd, hogy alaposan megismerjétek egymást!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Végre kihozhatod magadból a maximumot és erre a mai nap a legalkalmasabb. Ma egyszerűen ragyogsz, most mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes. Ragadd meg az alkalmat, csillogtasd meg képességeidet, mert abban biztos lehetsz, hogy elismerő bókokat zsebelhetsz be. Kétségtelen, hogy ez a te napod lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Még te magad sem hiszed el, hogy lassan helyükre kerülnek a puzzle hiányzó darabjai és minden kerek lesz. Ugyanakkor kissé csalódott vagy amiatt, hogyha korábban megteszed ezeket a lépéseket, már régen túl lennél rajta. A kockázat megérte és mostantól egyenes az út a kijelölt célvonalig.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Eljött az idő, hogy kiállj magadért és ne hagyd, hogy bárki elnyomjon! Eddig mindenki rád pakolta a saját terheit is, de ha nem akarsz összeroskadni a súly alatt, akkor ledobod magadról ezeket. Most már te leszel az, aki a saját útját járja, aki eléri a célt és learatja a babérokat!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Úgy tűnik, csillapodik a vihar és lehetőséged nyílik helyreállítani a károkat. Most visszatekinthetsz a múltba és nyugtázhatod, mit nem csináltál jól, min kellene javítanod. Változni és változtatni sosem késő és neked erre van szükséged. Szépíthetsz és a többiek elismerését is begyűjtheted.

Bak (12.22. – 01.20.)

Jó úton haladsz, nem siettet senki, a saját tempódban haladhatsz. Ám most mégis türelmetlen vagy és sürgetni szeretnéd az eredményt. Ennek azonban semmi értelme, mert csak magad alatt vágod a fát. Mások tanácsát sem akarod elfogadni, pedig ők csak figyelmeztetni akarnak téged. Ne megsértődj, hanem fogadd meg a javaslatokat!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön szükséged van egy fontossági sorrendre, egy képzeletbeli táblázatra, aminek segítségével rendszerezed a feladatokat. Ha ezt nem teszed, elveszel a rengetegben és biztosan túlórára számíthatsz. Sok a rád bízott teendő és az év végének közeledtével egyre több lesz. Egy jó időbeosztással viszont probléma egy szál se.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagy terveid vannak a közeljövőt illetően, ám a befektetésre most van szükség. Egy ideig biztosan állni fog benne a pénzed, mert ez egy hosszútávú terv része. Bármibe kezdj, biztosan jövedelmező lesz, de nem szabad sürgetned a dolgot. A türelem most valóban rózsát terem.

Ezek is érdekelhetnek