2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 12. (2021.02.12.) - Szánj időt a barátokra

Napi horoszkóp 2021. február 12. (2021.02.12.) – Szánj időt a barátokra

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken ne vállalj semmi olyat, amivel nem bírsz el. Te sem akarsz a hét utolsó munkanapján túlórázni, ugye? Inkább sétálj vagy fuss egyet munka után és tervezd meg a hétvégét. Persze vannak korlátozások, de ez nem jelenti azt, hogy a négy fal között tölteni mindkét napot.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Pénteken mér úgy érzed, hogy túlhajszolnak téged. Ezzel csak az a baj, hogy magadnak köszönheted, ugyanis annyira maximalista vagy, hogy mindent elvállalsz annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen. A hétvégén feledkezz meg erről és élj a mának! Ma meg is tervezheted a következő két napot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Nagyon szerencsés ember vagy, ugyanis biztos lehetsz benne, hogy a barátaid melletted állnak. Mikor is beszéltél vagy találkoztál velük utoljára? Nos, épp itt az idő, hogy bepótoljátok az elmaradt időt. A hétvége kiválóan alkalmas erre még akkor is, ha az idő nem lesz túl kedvező.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Pénteken összeszeded minden bátorságod és végre beszélsz a főnököddel. A koronavírus-járvány miatt ugyan nem túl jó a helyzet, de vannak dolgok, amiket akkor is tisztázni kell. Ne halogasd tovább a beszélgetést, mert különben egész hétvégén ez jár majd az eszedben. Légy udvarias, de határozott!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Egész héten jó hangulatban vagy, ami kihat a teljesítményedre is. Könnyedén oldod meg még a legbonyolultabb feladatokat is, sőt, segítségre sincs szükséged. Ez ma sem lesz másként, de ezzel vége is a munkának. A hétvégét szánd a barátaidra, akikkel talán már régen nem találkoztál. Jót fog tenni a társaságuk.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Az optimizmusod pénteken is töretlen, ami nem is baj, ugyanis komoly beszélgetésekben lehet részed ma. Vár rád némi megoldandó probléma, de csak úgy lehetsz sikeres, ha ismered a részleteket. Fontos döntést kell meghoznod, ehhez pedig a család véleményéről is tudnod kell.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ne dühöngj mindig, inkább gondolkozz el azon, mi miért történik veled. Bizony a sors néha beleavatkozik bizonyos dolgokba, de mindennek oka van. Talán nem véletlen, hogy nem sikerül valami, mert ezzel letérnél a kijelölt utadról. Nézz vissza, mi után mi következett, azonnal tisztán fogsz látni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Bizony addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Ez jellemzi a nap első felét, de a délután már nem biztos, hogy a terveid szerint alakul. Adódhat némi probléma, de ha higgadt tudsz maradni, akkor ezeket is könnyedén megoldod. Szükséged lenne egy baráti beszélgetésre is, ezért hívd fel a legjobb barátod. Meglátod, megéri.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A péntek nem alakul a legjobban, ugyanis a szerelmi életedben adódhat némi bonyodalom. Valaki felkelheti érdeklődésed, de sajnos túlságosan félsz a visszautasítástól. Ezúttal viszont összekaphatnád magad, mert az illető sem közömbös irántad és arra vár, hogy kezdeményezz. Eljött a te időd, ne szalaszd el a lehetőséget!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Bár péntek van, te csúcsformában vagy. Szárnyalsz, tele vagy ötletekkel és könnyedén alakítasz ki kapcsolatokat. Remek a hangulatod, ezt pedig ráragasztod a többiekre is. Jobban alakul ez a péntek, mint ébredéskor gondoltad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Egy pompás péntek vár rád. Bár ilyenkor általában már fáradt vagy, de ennek ma nyoma sincs. Valaki ma teljesítheti régóta dédelgetett vágyaidat. Ha eddig még nem találtad meg az igazit, akkor egy váratlan helyzet az utadba sodorhatja őt. Ne hagyd elmenni!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nem lesz könnyű számodra a péntek, főleg, hogy a nagyobb gondok megoldása a nap végén vár rád. Akár pénzügyi, akár párkapcsolati problémáról van szó, higgadt fejjel kell gondolkodnod és cselekedned. Minden apró részlet hatalmas fontossággal bír, így ezeket számba véve kell meghoznod a lehető legjobb döntést.

Ezek is érdekelhetnek