2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 13. (2021.02.13.) - Végre szombat!

Napi horoszkóp 2021. február 13. (2021.02.13.) – Végre szombat!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton olyan programot válassz, ami kielégíti információéhségedet. A mozi, színház, kiállítás sajnos most kiesett, de egy jó könyv sem utolsó választás. Hívd fel szeretteidet és barátaidat, mert egy beszélgetés is üdítően hathat rád. Remélhetőleg nemsokára bulizhattok is együtt, de egyelőre be kell érned ennyivel.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton nagyon is jó kedved lesz, ez pedig már nagyon hiányzott neked. Az elmúlt hetek feszültségben teltek, de végre elengedheted magad. Töltsd a szeretteiddel a napot, de legyetek óvatosak. Egy tökéletes napot zárhatsz, mert jól fog esni, hogy azokkal lehetsz, akiket tényleg szeretsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton már érezni fogod a változás szelét. Izgatott és türelmetlen vagy, de nem tudod sürgetni az időd, úgyhogy be kell érned azzal, hogy hamarosan mindent megtudsz majd. Addig is lazíts, engedd el magad és ne agyald túl a dolgokat.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Nyugodt napnak ígérkezik a szombat, ez pedig nagyon jó hír számodra, mivel nem volt túl könnyű ez a hét. Nem is kellene a négy fal között ülnöd, jó lenne, ha a szabadban töltenéd a napot. Egy séta is feltölthet, még akkor is, ha az időjárás nem túl kegyes hozzád.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A szombat valóban a te napod lesz. Végre vidámnak, boldognak és önfeledtnek érzed magad, ami nem is csoda egy ilyen húzós hét után. Képes vagy elengedni a heti feszültséget, ez pedig a legokosabb döntés, amit hozhatsz. Koncentrálj magadra, a szeretteidre vagy a barátaidra, ez az, ami feltölt téged energiával.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton egyfajta megkönnyebbülést érzel, hiszen végre túl vagy ezen a kemény héten. A következő két nap nyugodtan és vidáman telik majd. Rád fér a pihenés, a lazítás, úgyhogy felejtsd el a házimunkát vagy és élvezd a hétvége minden egyes pillanatát. Most csak te vagy a fontos.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton végre csak azt csinálhatsz, amit akarsz. Nem kell alkalmazkodnod senkihez. Aki veled akar tartani menjen, de nem akarsz győzködni senkit. Szabadnak és frissnek érzed magad, ezért nem ülsz otthon és ennél jobban nem is dönthetnél. Élvezd a nap minden pillanatát, de tartsd be a szabályokat!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton akkor tennél a legjobban, ha elengednéd magad. A hét elég frusztráló és feszült volt, te pedig megőrizted a nyugalmad, így rád fér, hogy kiereszd a fáradt gőzt. Mindegy, hogy passzív vagy aktív pihenést választasz-e, a lényeg, hogy jól érezd magad. Ne feledkezz meg a maszkról és a távolságtartásról.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton nem tudod kiverni a héten történeteket a fejedből. A családod nem fogja jó néven venni, ha lélekben még mindig a munkahelyeden leszel, úgyhogy félre kell tenned a hét feszültségét vagy inkább engedd ki magadból. Beszélhetsz érzéseidről a pároddal, de ne ezzel teljen el a nap és a hétvége.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Igazán szuper szombatra számíthatsz, úgyhogy időjárástól függetlenül mindenképpen menj el otthonról. Szükséged van a friss levegőre, így nyugodtan szervezhetsz szabadtéri programot, de a szabályok betartására nagyon figyelj oda és ne felejtsd otthon a maszkot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton jó lenne, ha átnéznéd a ruhatárad. Szortírozás közben ráeszmélhetsz, hogy venned kellene néhány holmit, de ne szórd a pénzt két kézzel. Inkább írj egy listát arról, mit szeretnél venni, mert mire vásárlásra kerül a sor még meg is gondolhatod magad néhány tételben.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton felbukkanhat az életedben valaki, aki megdobogtatja a szíved. Ezzel nincs is semmi probléma, ha éppen egyedülálló vagy. Használd ki az élet kínálta lehetőséget, de légy óvatos, ne hamarkodj el semmit. Ha van párod, akkor pedig el kell gondolkoznod, mert benne vagy a slamasztikában.

Ezek is érdekelhetnek