2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 14. (2021.02.14.) - Egy boldog Valentin-nap

Napi horoszkóp 2021. február 14. (2021.02.14.) – Egy boldog Valentin-nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Már reggel romantikus hangulatban ébredsz. Ez nem véletlen, hiszen Valentin-nap van, te pedig imádod ezt. Lehet, hogy a párod nem rajong túlságosan ezért az ünnepért, de miattad félreteszi ezt. Egy apró ajándék vagy egy közös kirándulás, romantikus hangulat. Kell ennél több?

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Holnap hétfő és neked már most a munka jár az eszedben. Nem is csoda, ha nem dob fel a Valentin-nap ténye. A romantika azonban a te életedből sem hiányozhat. Ha nincs párod, akkor menj el valahova, ez lehet a nagy találkozás napja. Ha pedig van, akkor használjátok ki, hogy együtt lehettek.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A Valentin-nap a romantika jegyében telik, de ehhez te és a párod is kelletek. Kapcsoljatok ki végre, menjetek el valahova, ki kell szakadnotok a hétköznapokból. Bár az étteremről és a moziról le kell mondanotok, de rendelhettek valamit és otthon is lehet filmet nézni. Fergeteges éjszaka vár rád, ha hagyod, hogy sodorjon az ár.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Bár vasárnap van, nagyon elfoglalt vagy, ezért talán el is feledkezel arról, milyen nap van ma. Szerencsére van, aki figyelmeztessen, így nem okozol csalódást a párodnak. Étterembe és moziba ugyan nem viheted el őt, de akad ennél jobb elfoglaltság is, nem igaz?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Te vagy az, aki odavagy mindenért, ami romantikus. A Valentin-nap jó alkalom arra, hogy elkényeztesd párodat, aminek természetesen ő is örülni fog. Beszéljétek meg, mihez van kedvetek, a lényeg, hogy együtt legyetek. Ez a nap csak rólatok szól, használjátok ki!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Hosszúnak ígérkezik ez a vasárnap, de valahogy most ezt egy cseppet sem bánod. Valentin napja van, te pedig igyekszel meglepni a párod valamivel. Akár elmentek valahova, akár otthon töltetek el egy romantikus estét, biztos lehetsz benne, hogy minden nagyon jól alakul majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Valentin-nap van, de te nem igazán kedveled az ilyen csinált, amerikai ünnepeket, de azért megleped valamivel a párod. Legyen az egy közös vacsora vagy egy romantikus hétvége valamikor a közeljövőben, boldoggá teszed őt vele.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Nem rajongsz különösebben a Valentin-napért, a párod viszont annál inkább. Ne okozz neki csalódást! Most ugyan nem lehet étterembe menni, de vasárnap lévén egy romantikus séta vagy kirándulás bizony belefér. Egy apró ajándék pedig felteheti a pontot az i-re.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Előfordulhat, hogy sem te, sem a párod nem vagytok oda a Valentin-napért, az azonban feldobja a hangulatotokat, hogy kettesben tölthetitek az egész napot. Nem muszáj kimozdulnotok sem, csak rendeljetek valami finomat és romantikázzatok.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ki nem állod a Valentin-napot, ha nincs párod. Ne törődj semmivel, ez is csak átlagos vasárnap. Mozdulj ki, ne ülj a négy fal között, ugyanis így biztosan nem talál rád a szerelem. Valentin-napon bármi megtörténhet, miért ne bukkanhatnál rá ma a nagy Ő-re?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A Valentin-nap nem tölt el nagy örömmel, ha egyedül vagy. Vannak rokonaid, barátaid, bárki szívesen tölti veled a mai napot. A Valentin-nap nemcsak a szerelemeseké, hanem a szereteté is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor felejthetetlen élményben lesz részed.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nem töltesz el túl sok időt a kedveseddel mostanában. Valentin-nap van, legalább ma szakadj el a munkádtól és lepd meg őt valamivel. Ő sem hálátlan, sőt, boldogsággal tölti majd el, hogy gondoltál rá. A mai nap a romantikáé, ami mellesleg rátok is fér.

Ezek is érdekelhetnek