2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 15. (2021.02.15.) - Egy stresszes hétfő

Napi horoszkóp 2021. február 15. (2021.02.15.) – Egy stresszes hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a hétfő biztosan nem a te napod lesz. Valószínűleg bal lábbal keltél fel, mert nem vagy jó kedvedben. Ezt pedig nem is rejted véka alá. Sem a családodnak, sem pedig a kollégáidnak nem tetszik ez a viselkedés, ugyanis provokálod őket. Szedd össze magad, ne bánts meg senkit, mert különben a holnapi napot bocsánatkéréssel kell kezdened.

Bika (04.21. – 05.21)

Bár ma van a hét első munkanapja, te szokatlanul lelkes vagy. Valószínűleg jól sikerült a Valentin-nap, mert madarat lehet veled fogatni. Ez pedig még csak a kezdet, ugyanis a hét többi napján is pozitív élményekben lesz részed.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Új hét, új nap, új kezdet. Ma igazán csodálatos leszel, minden szem rád szegeződik. Jó lesz, ha hozzászoksz, mert ez vár rád a jövőben is. Ha még nem találkoztál az igazival, mostanában ez is bekövetkezhet, ugyanis kisugárzásoddal bárkit az ujjad köré csavarhatsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Annak ellenére, hogy hétfő van, te tele vagy energiával. Bár sok kedved a munkához, sajnos ez alól ma nem bújhatsz. Szívesen találkoznál a barátaiddal, aminek semmi akadálya, persze csak munka után. Sétáljatok, beszélgessetek vagy fussatok össze valaki lakásán, szükségetek van arra, hogy megbeszéljetek néhány dolgot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfő van, nem is csoda, ha nehezen indul a nap. Egy bögre kávé és egy kis reggeli torna üdítően hathat rád, persze csak, ha nem alszol el. Kollégáid és a főnököd is számít rád, hiszen te valóban pótolhatatlan vagy. Ki kell hoznod magadból a legtöbbet, mert csak így haladhattok előre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem fogod túlságosan kedvelni ezt a napot. Amúgy sem vagy nagy rajongója a hétfőnek, mert mindig nehezen indul a hét. Sajnos ez ma sem lesz másképp, ugyanis a főszerep a kapkodásé és a rohanásé. Lehet, hogy el is alszol reggel és ilyenkor el van rontva az egész nap. Ha szükséges, kérj segítséget a munkában, hogy ne kelljen túlórázni már a hét első napján.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Újult erővel veted bele magad a munkába, ami valószínűleg a jól sikerült Valentin-napnak köszönhető. Ha szingli vagy, akkor is feltöltődtél tegnap, amire nagy szükség is lesz, ugyanis feszült hangulatban telik a hét első munkanapja.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Bizony jó néhány dolog van, amiben képes vagy túlzásokba esni. Ha életed része a rendszeres sport, akkor figyelj oda az étrendedre is, mert most különösen fontos a megfelelő vitaminbevitel is. Nézz utána az interneten, biztosan találsz a saját igényeidnek megfelelő étrend-és edzéstervet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Bár gondolataid rendezettek, nyugodt és elégedett vagy, de ez nem mindenről mondható el. A környezet bizony egy kis takarításra szorul. Ez azért fontos, mert meglátogathat ma valaki és nagyon ciki lenne, ha kupiban kellene őt fogadnod. Ez igaz az irodádra is!

Bak (12.22. – 01.20.)

Sokaknak nehezen indul a hétfő, de szerencsére te nem tartozol közéjük. Tele vagy energiával, készen állsz bármilyen feladat megoldására. Lelkesedésed átragadhat a többiekre is, ugyanis már a puszta jelenléted feldobja a többiek hangulatát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Úgy tűnik van okod az aggodalomra, ugyanis életed szerelme rendkívül feszült, viselkedése aggasztó. Egyelőre valószínűleg nem fogja elmondani, mi bántja, így türelemmel kell lenned. Ha sikerül lecsillapodnia, akkor magától elmondja majd, mi a probléma.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn semmi kedved nincs a munkához, de sajnos nem tehetsz mást, muszáj dolgozni. Elvesztetted a motivációt, de valószínűleg csak azért, mert nem pihensz eleget. A munkád pedig nem is engedi, hogy lazíts. El kell gondolkodnod a jövőn, mert ez nem mehet így sokáig.

Ezek is érdekelhetnek