2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 17. (2021.02.17.) - A határok feszegetése

Napi horoszkóp 2021. február 17. (2021.02.17.) – A határok feszegetése

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szerdán bizony az anyagiak okoznak neked némi fejfájást. Lehet, hogy olyasmit vennél meg, amire nagyon vágysz a szíved mélyén, de ugyanakkor azt is tudod, hogy nem engedheted meg magadnak. Nagyon erős lehet a csábítás, így nem lesz könnyű ellenállnod. Mégis így kell tenned, különben meg fogod bánni a dolgot.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma csupa goromba és kellemetlen emberrel hozhat össze a sors. Ha valaki a nem a megfelelő hangnemben kér tőled valamit, annak nyugodtan mondj nemet. Nem kell mindig mindenkinek a kedvére tenni, egyszer te is megengedheted magadnak, hogy elutasítod a kéréseket, sőt, ellenállsz a parancsoknak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szerdán nagyon óvatosan kellene fogalmaznod, ugyanis akaratlanul is kikotyoghatsz olyasmit, amit egyáltalán nem kellene. Emellett pedig kínos szituációba is kerülhetsz miatta, amit kimagyarázni is nagyon nehéz lenne. Jobb megelőzni a bajt és mindenkinek csak annyit mondani, amennyit feltétlenül szükséges.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szerdán jókedvűnek és lelkesnek érzed magad. Ugyanakkor ma többen is lehetnek, akik szinte szánt szándékkal tönkre akarják tenni a napod. Az ilyen jellegű megjegyzéseket nyugodtan engedd el a füled mellett, nem éri meg időt és energiát pazarolni rájuk. Feszegessék csak a határaidat, most ugyanis téglafalba ütköznek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szerdán a szokásosnál nyitottabban reagálsz mindenféle ötletre, változásra a munkahelyeden, mint eddig bármikor. Ezzel a nyitottsággal másoknál is nyitott fülekre találhatsz. Szeretsz csapatban dolgozni, ami ma kifejezetten jól fog jönni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerdán jól érzed magad, visszatér a jó hangulatod és sokkal lazább vagy a szokásosnál. Kollégáid is megleped ezzel, de tetszeni fog nekik az új éned. Munka után tölts minél több időt a szabad levegőn. Érdemes lenne kicsit egyedül vagy a kutyáddal sétálgatni, így rendbe szedheted gondolataidat is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szerdán vissza kell fognod magad, nem szabad vásárolni menned. A legjobb lenne, ha még pénzt sem vinnél magaddal, vagy csupán annyit, amennyire feltétlenül szükséged van. Hirtelen felindulásból olyasmit is megvehetsz, aminek semmi hasznát nem veszed, így csak kidobod a pénzt az ablakon.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szerdán olyan sokan és olyan sokat beszélnek körülötted, hogy úgy érzed be kell fognod a füled, hogy el tudd végezni a munkádat. Ne bosszankodj a többiek viselkedésén, teljesen felesleges. Ez egy ilyen nap, ma rendkívül türelmesnek kellene lenned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ez a szerda bizony megterheli a szervezetedet és az elmédet is. Pedig most különösen vigyáznod kell magadra, hiszen a koronavírus-járvány miatt az egészségügyi ellátás sem elérhető egyik napról a másikra. Ha teheted, ma és holnap ne is menj dolgozni, bújj be az ágyba, igyál sok folyadékot és egyél gyümölcsöt, ezzel elkerülheted a komolyabb bajt.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szerdán kifejezetten kedvet érzel a szellemileg inspiráló beszélgetésekre, amelyhez találsz is megfelelő partnert. Felcsigázhatnak téged a másik fél ötletei, így azonnal bele is fognál azok megvalósításába. A gondolat ugyan nem rossz, de előtte érdemes picit még átrágnod a terveket és csiszolgatnod rajtuk egy kicsit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szerdán egy nagyon vonzó emberrel hozhat össze a sors. Ha párkapcsolatban élsz, legyél józan, higgadt és megfontolt, nem szabad bedőlnöd a külsőségeknek. Te is pontosan tudod, a fess és megnyerő külső nem mindig takar valódi érzelmeket. Ha még keresed az igazit, adhatsz egy esélyt magadnak, hiszen akár még jól alakulhatnak a dolgok kettőtök között.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szerdán mindenki a határaid feszegeti, így szükséged lesz a türelmedre. Értelmetlen és csúnya vitába keveredhetsz, ha nem vagy kellően óvatos és nyugodt. Ma semmi és senki sem érhet annyit, hogy kibillentsen a nyugalmadból, ráadásul egyáltalán nem valószínű, hogy te jössz ki jól ebből a nézeteltérésből.

Ezek is érdekelhetnek