2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 17. (2021.02.17.) - A határok feszegetése

Napi horoszkóp 2021. február 17. (2021.02.17.) – A határok feszegetése

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán bizony az anyagiak okoznak neked némi fejfájást. Lehet, hogy olyasmit vennél meg, amire nagyon vágysz a szíved mélyén, de ugyanakkor azt is tudod, hogy nem engedheted meg magadnak. Nagyon erős lehet a csábítás, így nem lesz könnyű ellenállnod. Mégis így kell tenned, különben meg fogod bánni a dolgot.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma csupa goromba és kellemetlen emberrel hozhat össze a sors. Ha valaki a nem a megfelelő hangnemben kér tőled valamit, annak nyugodtan mondj nemet. Nem kell mindig mindenkinek a kedvére tenni, egyszer te is megengedheted magadnak, hogy elutasítod a kéréseket, sőt, ellenállsz a parancsoknak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán nagyon óvatosan kellene fogalmaznod, ugyanis akaratlanul is kikotyoghatsz olyasmit, amit egyáltalán nem kellene. Emellett pedig kínos szituációba is kerülhetsz miatta, amit kimagyarázni is nagyon nehéz lenne. Jobb megelőzni a bajt és mindenkinek csak annyit mondani, amennyit feltétlenül szükséges.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán jókedvűnek és lelkesnek érzed magad. Ugyanakkor ma többen is lehetnek, akik szinte szánt szándékkal tönkre akarják tenni a napod. Az ilyen jellegű megjegyzéseket nyugodtan engedd el a füled mellett, nem éri meg időt és energiát pazarolni rájuk. Feszegessék csak a határaidat, most ugyanis téglafalba ütköznek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán a szokásosnál nyitottabban reagálsz mindenféle ötletre, változásra a munkahelyeden, mint eddig bármikor. Ezzel a nyitottsággal másoknál is nyitott fülekre találhatsz. Szeretsz csapatban dolgozni, ami ma kifejezetten jól fog jönni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán jól érzed magad, visszatér a jó hangulatod és sokkal lazább vagy a szokásosnál. Kollégáid is megleped ezzel, de tetszeni fog nekik az új éned. Munka után tölts minél több időt a szabad levegőn. Érdemes lenne kicsit egyedül vagy a kutyáddal sétálgatni, így rendbe szedheted gondolataidat is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán vissza kell fognod magad, nem szabad vásárolni menned. A legjobb lenne, ha még pénzt sem vinnél magaddal, vagy csupán annyit, amennyire feltétlenül szükséged van. Hirtelen felindulásból olyasmit is megvehetsz, aminek semmi hasznát nem veszed, így csak kidobod a pénzt az ablakon.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán olyan sokan és olyan sokat beszélnek körülötted, hogy úgy érzed be kell fognod a füled, hogy el tudd végezni a munkádat. Ne bosszankodj a többiek viselkedésén, teljesen felesleges. Ez egy ilyen nap, ma rendkívül türelmesnek kellene lenned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ez a szerda bizony megterheli a szervezetedet és az elmédet is. Pedig most különösen vigyáznod kell magadra, hiszen a koronavírus-járvány miatt az egészségügyi ellátás sem elérhető egyik napról a másikra. Ha teheted, ma és holnap ne is menj dolgozni, bújj be az ágyba, igyál sok folyadékot és egyél gyümölcsöt, ezzel elkerülheted a komolyabb bajt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán kifejezetten kedvet érzel a szellemileg inspiráló beszélgetésekre, amelyhez találsz is megfelelő partnert. Felcsigázhatnak téged a másik fél ötletei, így azonnal bele is fognál azok megvalósításába. A gondolat ugyan nem rossz, de előtte érdemes picit még átrágnod a terveket és csiszolgatnod rajtuk egy kicsit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán egy nagyon vonzó emberrel hozhat össze a sors. Ha párkapcsolatban élsz, legyél józan, higgadt és megfontolt, nem szabad bedőlnöd a külsőségeknek. Te is pontosan tudod, a fess és megnyerő külső nem mindig takar valódi érzelmeket. Ha még keresed az igazit, adhatsz egy esélyt magadnak, hiszen akár még jól alakulhatnak a dolgok kettőtök között.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán mindenki a határaid feszegeti, így szükséged lesz a türelmedre. Értelmetlen és csúnya vitába keveredhetsz, ha nem vagy kellően óvatos és nyugodt. Ma semmi és senki sem érhet annyit, hogy kibillentsen a nyugalmadból, ráadásul egyáltalán nem valószínű, hogy te jössz ki jól ebből a nézeteltérésből.

Ezek is érdekelhetnek