2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 18. (2021.02.18.) - Nehéz nap a mai

Napi horoszkóp 2021. február 18. (2021.02.18.) – Nehéz nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Sokkal többet tudsz a többieknél, hiszen tájékozottabb vagy, mint ők. Csütörtökön egyenesen tilos meggondolatlanul fogalmaznod. Ne te legyél az, aki tájékoztatja a többieket a dolgokról, ez ugyanis nem a te feladatod.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Csütörtökön könnyedén kimaradhatsz minden konfliktusból. Szóval, csukd be a füled és ne foglalkozz semmivel, csak a munkáddal. Kényszert érezhetsz arra, hogy elmond a véleményed, de jobb, ha csak kívülről szemléled az eseményeket.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Csütörtökön kifejezetten bosszant, hogy néhányan nem képesek önálló döntéseket hozni a környezetedben. Azonban nem te vagy az, akinek dönteni kell helyettük. Azt viszont nyugodtan elmondhatod, hogy te mit tennél az ő helyükben, abból ugyanis nem lehet baj.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Csütörtökön nagyon izgalmas és inspiráló beszélgetések és megbeszélések várnak rád. Nyitott vagy és befogadó, ma pedig olyan partnerekkel találkozhatsz, akik szintén hozzád hasonlóan gondolkodnak. Önmagában már a találkozás is nagyon sokat dob a hangulatodon, sőt, még a véleményed is rendkívül fontos számukra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ha csütörtökön tanácsra van szükséged, olyan emberek segítségét kérd, akikben valóban megbízol. Akik rád akarják erőltetni az akaratukat, azokat messziről kerüld el. Inkább csak inspirációt és ötleteket szerezz a továbblépéshez, másra egyelőre nincs is szükséged.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Igyekezz higgadt maradni. Ha elveszíted a türelmedet, annak ugyanis garantáltan vita és veszekedés lesz a vége. Ez pedig sem neked, sem másnak nem lesz jó. Téged is csak a lelkiismereted furdalna, mert olyasmit mondtál, amit valójában nem akartál.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nem kifejezetten vagy a legjobb passzban csütörtökön. Sőt, könnyen lehet, hogy bujkál benned a megfázás. Jelents beteget, inkább maradj otthon és pihend ki magad, ha ez nem opció, akkor legalább kerüld a feszültséget. Sétálj egy kicsit a friss levegőn, jót fog tenni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Csütörtökön igazán nem lehet okod a panaszra. Nagyszerű napod lesz ma, könnyednek és rendkívül felszabadultnak érezheted magad. Arra azért oda kell figyelned, hogy csakis annyit beszélj, amennyit feltétlenül szükséges. Ma hajlamos lehetsz órákon át csacsogni a többiekkel és kikotyogni olyasmit, amit nem lenne szabad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Jó lenne, ha ma kiszellőztetnéd a fejed. Hajlamos lehetsz nagyon sokat agyalni, amellyel bizony teljesen lefárasztod az elmédet és a lelkedet. Következetesnek kell lenned, mert csak úgy érhet véget ez a mai nap viták és ordibálás nélkül.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Csütörtökön a kíváncsiságod nagyon erős lehet, ezért mindenről tudni szeretnél, ami a környezetedben zajlik. Van azonban, ami egyáltalán nem tartozik rád. Maradj ki a vitás helyzetekből, ezzel mind magadnak, mind pedig a környezetednek szívességet tehetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Mindig vannak és lesznek is a környezetedben, akik másként gondolkodnak, másként fogalmaznak, mint te. Ezen nem érdemes bosszankodnod, hiszen épp ettől színes a világ. Barátkozz meg a gondolattal, hogy ma senki nem az ellenséged csak azért, mert más a véleménye, mint a tiéd.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Csütörtökön lehetnek néhányan, akik téged okolnak bizonyos dolgokért. Nem szabad megsértődnöd ezeken a megjegyzéseken, fogadd őket inkább építő kritikaként. Néhány nap múlva pontosan érteni fogod, hogy mit és miért mondtak neked.

Ezek is érdekelhetnek