2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 18. (2021.02.18.) - Nehéz nap a mai

Napi horoszkóp 2021. február 18. (2021.02.18.) – Nehéz nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Sokkal többet tudsz a többieknél, hiszen tájékozottabb vagy, mint ők. Csütörtökön egyenesen tilos meggondolatlanul fogalmaznod. Ne te legyél az, aki tájékoztatja a többieket a dolgokról, ez ugyanis nem a te feladatod.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön könnyedén kimaradhatsz minden konfliktusból. Szóval, csukd be a füled és ne foglalkozz semmivel, csak a munkáddal. Kényszert érezhetsz arra, hogy elmond a véleményed, de jobb, ha csak kívülről szemléled az eseményeket.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön kifejezetten bosszant, hogy néhányan nem képesek önálló döntéseket hozni a környezetedben. Azonban nem te vagy az, akinek dönteni kell helyettük. Azt viszont nyugodtan elmondhatod, hogy te mit tennél az ő helyükben, abból ugyanis nem lehet baj.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön nagyon izgalmas és inspiráló beszélgetések és megbeszélések várnak rád. Nyitott vagy és befogadó, ma pedig olyan partnerekkel találkozhatsz, akik szintén hozzád hasonlóan gondolkodnak. Önmagában már a találkozás is nagyon sokat dob a hangulatodon, sőt, még a véleményed is rendkívül fontos számukra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha csütörtökön tanácsra van szükséged, olyan emberek segítségét kérd, akikben valóban megbízol. Akik rád akarják erőltetni az akaratukat, azokat messziről kerüld el. Inkább csak inspirációt és ötleteket szerezz a továbblépéshez, másra egyelőre nincs is szükséged.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Igyekezz higgadt maradni. Ha elveszíted a türelmedet, annak ugyanis garantáltan vita és veszekedés lesz a vége. Ez pedig sem neked, sem másnak nem lesz jó. Téged is csak a lelkiismereted furdalna, mert olyasmit mondtál, amit valójában nem akartál.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem kifejezetten vagy a legjobb passzban csütörtökön. Sőt, könnyen lehet, hogy bujkál benned a megfázás. Jelents beteget, inkább maradj otthon és pihend ki magad, ha ez nem opció, akkor legalább kerüld a feszültséget. Sétálj egy kicsit a friss levegőn, jót fog tenni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön igazán nem lehet okod a panaszra. Nagyszerű napod lesz ma, könnyednek és rendkívül felszabadultnak érezheted magad. Arra azért oda kell figyelned, hogy csakis annyit beszélj, amennyit feltétlenül szükséges. Ma hajlamos lehetsz órákon át csacsogni a többiekkel és kikotyogni olyasmit, amit nem lenne szabad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Jó lenne, ha ma kiszellőztetnéd a fejed. Hajlamos lehetsz nagyon sokat agyalni, amellyel bizony teljesen lefárasztod az elmédet és a lelkedet. Következetesnek kell lenned, mert csak úgy érhet véget ez a mai nap viták és ordibálás nélkül.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön a kíváncsiságod nagyon erős lehet, ezért mindenről tudni szeretnél, ami a környezetedben zajlik. Van azonban, ami egyáltalán nem tartozik rád. Maradj ki a vitás helyzetekből, ezzel mind magadnak, mind pedig a környezetednek szívességet tehetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mindig vannak és lesznek is a környezetedben, akik másként gondolkodnak, másként fogalmaznak, mint te. Ezen nem érdemes bosszankodnod, hiszen épp ettől színes a világ. Barátkozz meg a gondolattal, hogy ma senki nem az ellenséged csak azért, mert más a véleménye, mint a tiéd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön lehetnek néhányan, akik téged okolnak bizonyos dolgokért. Nem szabad megsértődnöd ezeken a megjegyzéseken, fogadd őket inkább építő kritikaként. Néhány nap múlva pontosan érteni fogod, hogy mit és miért mondtak neked.

Ezek is érdekelhetnek