2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 19. (2021.02.19.) - Még ez is!!!

Napi horoszkóp 2021. február 19. (2021.02.19.) – Még ez is!!!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken úgy érezheted, hogy meg kellene lepned a párod valami aprósággal, de nem kell túlzásba esned. Ő nem várja el, hogy elhalmozd ajándékokkal, neki csak rád van szüksége. Töltsétek együtt az estét, az mindennél többet ér.

Bika (04.21. – 05.21)

A hét utolsó munkanapján váratlan és igencsak kellemetlen “támadás” érhet. Résen kell lenned és a lehetőségekhez mérten ne reagálj az illető közeledésére. A legjobb, ha mosolyogva megköszönöd az építő kritikát, ezzel pedig elejét veheted a konfliktusoknak. Ha visszavágsz, az csak olaj lesz a tűzre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik csak kritizálnak, akiknek valójában soha nem is tudnál megfelelni. Ne adj a véleményükre, de ne is kommentáld azokat. Pusztán köszönd meg az “értékes információkat”, hiszen ezzel csírájában fojthatod el a vitás helyzeteket.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken te magad lehetsz a békebíró, ehhez azonban nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan a konfliktusokban vagy szemléld minél távolabbról az eseményeket. Inkább fordítsd valami vagy valaki teljesen másra az energiáidat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma hajlamos lehetsz a jövőn merengeni. Természetesen okos gondolat a jövőbeli céljaid kitűzése, de nem a mai napon. Inkább a párodra kellene koncentrálnod, főleg, ha egész héten nem láttátok egymást. Nem vagy kifejezetten romantikus típus, de ma meglephetnéd őt egy aprósággal.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma a közlekedésben kell figyelmesnek lenned. Ha nem teszed, durva vitába keveredhetsz, mert például figyelmetlenül lépsz az úttestre vagy vezetés közben kavarognak el a gondolataid, így kis híján balesetet is okozhatsz. Nagyon vigyázz, mert te is súlyosan megsérülhetsz!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken könnyen előfordulhat, hogy a párod olyasmivel lep meg téged, amivel könnyeket csal a szemedbe. Az örömkönnyeket azonban nem kell szégyellned, nyugodtan engedd ki őket. Ha még keresed a társadat, akkor olyasmi történhet veled, amiket még álmaidban sem reméltél.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Párodnak ma nagy szüksége lehet rád, így ne okozz neki csalódást. Akár meg is lepheted valami aprósággal, hogy javíts a hangulatán. Ha nem teszel valami hasonlót, akkor zokon fogja venni és könnyen hatalmas veszekedés lehet a vége.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken munka után kedved támadhat sétálni a pároddal. Nagyon jó ötlet, de nagyon figyelj oda magadra. Könnyen megfázhatsz és, ha lebetegszel, akkor csak hosszú kúrát követően tudsz kilábalni belőle. Ebben a helyzetben pedig orvoshoz sem könnyű eljutni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken nem igazán találod a helyedet. Valójában bármilyen apróságon képes vagy megsértődni, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Mielőtt konfliktus robbanna ki a párod és közted, gondold át az érzéseidet. Be fogod látni, hogy túl reagálod a dolgokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken nagyon megfontoltnak kellene lenned a családoddal. Akaratod ellenére ugyanis, könnyen megbánthatod őket. Erre ők is érzékenyen reagálhatnak, ebből pedig semmi jó nem sülhet ki.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken résen kell lenned, ellenkező esetben ugyanis egy konfliktus közepén találhatod magad. Ma még a környezeted is borzalja a kedélyeket, de ne engedd, hogy provokáljanak. Csak magaddal foglalkozz, minden megjegyzést engedj el a füled mellett.

Ezek is érdekelhetnek