2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 2. (2021.02.02.) - Bonyodalmakkal teli kedd

Napi horoszkóp 2021. február 2. (2021.02.02.) – Bonyodalmakkal teli kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden rendkívüli napod lesz, ugyanis mindenki téged irigyel majd. Ez alól pedig senki sem kivétel, legyen szó kollégákról, barátokról vagy a szeretteidről. Így ne kotyogj ki azonnal a sikeredet, egyelőre csak a számodra legfontosabb embernek mond el, a többiek később ráérnek megtudni, mi történt veled.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden előtérbe kerül a pénz, ám nem a legjobb értelemben. Előfordulhat, hogy vásárolni szeretnél, de ma meg kell húznod a határokat. Mielőtt elindulnál, írj egy listát arról, mit kell beszerezned és tartsd is magad hozzá. Ellenkező esetben rengeteg pénzt dobhatsz ki az ablakon, amit persze már hazaérve meg is fogsz bánni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden rendkívül nyugtalan, türelmetlen és fásult lehetsz. Még a jól megszokott rutin is a nehezdre esik. Mindenkinek vannak ilyen napjai, még külön ok sem kell hozzá. Emiatt azonban nem szabadna megsértened senkit, mert környezeted nem tehet róla, hogy nem vagy jó passzban.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha ma szabadságon vagy, könnyen előfordulhat, hogy ennek ellenére is behívnak dolgozni vagy folyamatosan kérdésekkel ostoroznak telefonon. Úgy érzed, hogy nélküled megáll az élet és kollégáid nem boldogulnak. Rendkívül segítőkész vagy, de azt tudnod kell, hogy bár a főnököd hálás lesz a közreműködésért, de pénzbeli jutalomra vagy fizetésemelésre ne számíts.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A szerelem a legváratlanabb pillanatban érkezik, éppen úgy, mint egy villámcsapás. Ma egy olyan ember léphet be az életedbe, akivel úgy vonzzátok egymást, mint a mágnes. Ha szingli vagy, nem is kell ellenállnod a csábításnak, ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor rájössz, mit veszíthetsz. Egy kaland nem éri meg, ugye?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Minden párkapcsolat bonyolult, de te most még inkább úgy érezheted, hogy nem megy ez neked. Úgy érzed, egy érzelmi hullámvasúton ülsz, ami nem tesz jót a lelkednek. Jó lenne, ha leülnél a pároddal és megbeszélnétek a dolgaitokat, mert csak így lábalhatsz ki ebből a szorult helyzetből.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden egy kifejezetten sikeres napot zárhatsz, ugyanis végre nagy hasznát veheted széles körű ismeretségednek. Előnyös helyzetbe kerülsz, amihez még szerencse is társul, így nincs is jobb alkalom arra, hogy kihasználd ezt a vissza nem térő lehetőséget. Mire vársz még?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden hajlamos leszel az anyagiakon törni a fejed. Persze ebben a járványhelyzetben nem csoda, ha aggódsz egy kicsit. Előfordul, hogy rosszabbra fordulnak a dolgok, de mindig van kiút, amit te meg is találsz. Ma nagyon vigyázz a pénztárcádra és ha lehet, akkor a boltokat is messziről kerüld el.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Könnyen lehet, hogy kedden helyettesítened kell valakit. Mivel rendkívül talpraesett és határozott vagy, az sem törhet meg, hogy szinte feladat rád hárul. Arra figyelned kell, hogy ne hajtsd túl magad, de kellő összeszedettséggel és figyelemmel minden feladatot befejezel, még túlóra nélkül is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden valakinek nagy szüksége lesz a segítségedre, amit nem utasíthatsz vissza. Lehet ez egy kollégád vagy akár a gyermeked is, akinek most nincs könnyű dolga az iskolában vagy az online órák miatt. A dicséret nagyot lendíthet előre, hiszen az elismerés mindenkinek jól esik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden nem is tudsz másra koncentrálni, mint a pénzre. Szükséged van arra, hogy legyen megtakarításod, mert csak így érzed magad biztonságban. Ha nincs félretett pénzed, akkor még most is elkezdhetsz spórolni, de nagyon fontos, hogy ebben az időszakban senkinek ne adj kölcsön egy vasat se.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem kell mindent túlzottan komolyan venni ahhoz, hogy működjön. Lehet, hogy főnököd ma éppen házon kívül van, de ettől függetlenül a munka kiváló tempóban és persze hibátlanul halad. Néha belefér a lazaság, de ennek is van határa. Addig semmi baj nem lehet, amíg minden olajozottan megy.

Ezek is érdekelhetnek