2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 20. (2021.02.20.) - Önfeledt szombat

Napi horoszkóp 2021. február 20. (2021.02.20.) – Önfeledt szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Érzelmes és érzékeny hangulatba kerülsz szombaton, ami azzal is járhat, hogy könnyebben megsértődsz. A duzzogás helyett inkább mondd ki, ami a szívedet nyomja.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton érzelmes nap elé nézel. Nem kell mindjárt rossz dologra gondolnod, kifejezetten szenvedélyes és szerelmes nap áll előtted. Ha valamilyen oknál fogva elmaradt a Valentin-napi romantika, most bepótolhatjátok.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ez nem egy szokványos szombat, kifejezetten türelmetlennek érzed magad. Nem is nagyon találod a helyedet. Nagyon jól tennéd, ha kirándulnál vagy mozognál egy kicsit és levezetnéd a felgyülemlett energiát. Bár az idő nem biztos, hogy kegyes hozzád, de ez ne legyen akadály.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szombati napot mindenképpen nagyobb baráti társasággal kellene töltened. Szükséged van a vidám hangulatra és a kikapcsolódásra. Kirándulás, őszinte beszélgetések, jó társaság. Kell ennél több?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton úgy érzed nem teheted azt, amit igazán szeretnél. Lehet, hogy egy kicsit valóban megkötik a kezedet, de nézd a jó oldalát. Barátaid vagy szeretteid csak veled akarnak lenni, ebben pedig nincs semmi rossz. Még holnap is foglalkozz a saját dolgaiddal.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Különleges meglepetést tartogat számodra a szombat. Párod vagy egy ismeretlen hódoló végre eléd áll és talán először mondja ki, hogy szeret. Régóta vágysz már erre és bár Valentin-nap már elmúlt, számodra ma van a szerelmesek napja.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton tele leszel szélsőséges érzelmekkel. De ezek az erőteljes érzelmek türelmetlenségbe és nyugtalanságba is átcsaphatnak. Ne lepődj meg, ha most kicsit szélsőséges a viselkedésed. A környezetednek azonban tudnia kell, hogy nem velük van problémád, ez egy ilyen nap.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A szombat különleges nap lehet a számodra. Ha még keresed a párodat, mindenképpen legyél nyitott, mert könnyen előfordulhat, hogy épp most találkozol életed szerelmével. Nagyon figyelj, mert egy kósza pillantás is sokat elárulhat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton a párod türelmetlenebb, ingerlékenyebb lehet, mint eddig bármikor. Ne haragudj rá, inkább öleld át és igyekezz megnyugtatni őt. Most mindennél jobban szüksége van a megértésedre és támogatásodra, ne okozz neki csalódást.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton még a szokottnál is érzékenyebben reagálsz mindenre. Próbáld felismerni, hogy most te vagy az, aki a bolhából is elefántot csinál. Menj el sétálni, vegyél egy nyugtató fürdőt, jót fog tenni. Ha szükséges, aludj egy nagyot, sokkal jobban érzed majd magad utána.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton a párodtól kaphatsz kritikát, ami egyáltalán nem esik jól neked. Sértődés helyett azonban inkább kérdezz vissza, miért gondolja és mondja rólad mindezt. Hallgasd meg őt, hiszen nem megbántani akar, csak rávilágít olyan dolgokra, amik mellett te elsétálsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton egy kicsit türelmetlenebb lehetsz a környezeteddel. Túlzottan is körülményesnek érezheted őket. Jobban fogod érezni magad, ha egész nap a békére és a nyugalomra törekszel. Minden mást engedj el!

Ezek is érdekelhetnek