2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 21. (2021.02.21.) - Egy szuper vasárnap

Napi horoszkóp 2021. február 21. (2021.02.21.) – Egy szuper vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap figyelj oda, hogy mit eszel, mert könnyen elronthatod a gyomrod. Keveset ettél a héten, nem szabad ma bepótolnod mindent. Élvezd az ételt, érezd az ízeket, de ne habzsolj. Pihenj sokat, így könnyen indul majd a következő hét.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap hajlamos lehetsz elgondolkodni a jövőn, terveket szövögetni, új célokat találni. Ezekkel azonban csak akkor haladhatsz előre, ha minden mást már lezártnak tekinthetsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ha nálatok szokás, akkor semmiképp se hagyd ki a vasárnapi ebédet, különben megbántod a szüleidet vagy a családod többi tagját. Párod is szívesen veled tart, így jobban alakul majd a nap, mint azt valaha is remélted.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A vasárnap ideális lehet egy családi vagy egy baráti találkozóra. Találjatok ki valamilyen közös programot, de persze csak ésszerű keretek között. Tudjátok, a vírus még fertőz és ti sem akartok betegek lenni. Érezhetitek magatokat szuperül biztonságban is, nem igaz?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Az időjárástól függetlenül úgy érzed, közeledik a tavasz. Éppen ezért nem szabad egész nap a négy fal között ülnöd. Öltözz fel melegen és töltsd a napot a szabadban. Étterembe ugyan nem lehet menni, de a kedvenc cukrászdádból vihetsz haza egy kis nasit estére.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A vasárnap a te napod, így a rossz időjárás sem szegheti kedved. Ha esik az eső vagy a hó, öltözz fel jó melegen, vigyél magaddal esernyőt és járd a természetet. A mozgás jót fog tenni. Egy jó süti is beleférhet a nap végén, hiszen elvitelre nyitva vannak a cukrászdák is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap megjár neked a pihenés és az, hogy a szeretteiddel töltsd a napot. Holnap vidám és energikus lehetsz, de csak akkor, ha ma sikerül feltöltődnöd. A fizikai munka eszedbe se jusson, inkább tévézz, olvass vagy tégy bármit, amihez csak kedved van.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vasárnap légy nyitott mindenre, hisz lehet, hogy a családod vagy a párod meglepetéssel készül. Az elutasításnak helye nincs, sodródj az árral. Hidd el, megéri! Mi lehetne jobb lezárása a hétnek, mint azokkal lenni, akiket szeretsz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap csak akkor dolgozz, ha semmiképp nem halaszthatod el a munkád. Ellenkező esetben lazíts, pihenj, kirándulj, ha az idő engedi. Ha párod is veled tart, akkor akár ki sem mozdulnotok. Rendeljétek házhoz az ebédet vagy a vacsorát és csak egymásra koncentráljatok.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Bármilyen programot is terveztél mára, nagyon jól fogod érezni magad. Csak az időjárás függvénye, hogy kimozdulsz vagy otthon maradsz. Bárhogy is döntesz, az lesz a jó döntés. Még egy kis kényeztetés is beleférhet a mai napba egy pihentető masszás formájában.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap érdemes időt szakítanod magadra. Merülj el a gondolataidban , mert ráébredhetsz olyan dolgokra is, amikre eddig nem. Délután szellőztesd ki egy kicsit a fejed. A konyhát kerüld el, ha csak nem kávét főzöl. Rendeld házhoz az ételt, párod is boldog lesz, ha több időt töltesz vele.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A vasárnap csak a tiéd és a szeretteidé. Ha pároddal vannak gyerekeitek, vigyétek el őket a nagyszülőkhöz és koncentráljatok csak egymásra. Lehet, hogy elmaradt a Valentin-napi romantika, de ma bepótolhatjátok ezt. Ha nincs párod, akkor mozdulj ki, mert szembe jöhet az igazi.

Ezek is érdekelhetnek