2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 22. (2021.02.22.) - Fárasztó hétfő

Napi horoszkóp 2021. február 22. (2021.02.22.) – Fárasztó hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon is szereted, ha te vagy a középpontban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mások nem értenek a munkájukhoz. Az nem segít, ha kritizálsz másokat, sőt, ezzel csak ellenségeket szerzel magadnak. Ma azonban megmutathatod, mire vagy képes, legyen szó bármiről.

Bika (04.21. – 05.21)

Nem csoda, ha változatosságra vágysz. Sok minden van, amit még nem próbáltál. Éppen ezért a munkáddal kapcsolatban is türelmetlen lehetsz és pusztán a kollégáid jelenléte is idegesíthet. Ez egy ilyen nap, túl fogod élni, de ne sérts meg senkit.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Könnyen előfordulhat, hogy ma új főnök vagy egy új kolléga érkezik. Jól tennéd, ha visszafogott lennél, mert a túlzott lelkesedéssel senki nem vesz majd komolyan. Ráérsz még később is megmutatni a fogad fehérjét.

Rák (06.22. – 07.22.)

Fontos nap a mai, ugyanis rendezheted tartozásaidat vagy neked adják meg, amivel lógnak. Józan gondolkodásra és érvekre lesz szükséged ahhoz, hogy ne veszítsd el a türelmedet, hiszen az ilyen ügyek soha nem egyszerűek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha otthonról dolgozol, akkor figyelned kell arra, hogy mit eszel. Persze ez csak akkor igaz, ha nem mozogsz eleget. Könnyen felszaladhatnak a felesleges kilók, amiktől aztán nehéz lesz megszabadulni. Napi egy óra séta is segíthet megtartani alakod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn túlságosan is érzékeny leszel, tele vagy indulattal és ki nem mondott sérelmekkel. Most azonban véget vethetsz ennek, ha őszinte beszélgetést folytatsz az illetékesekkel. Akár egy régi szerelem is felbukkanhat, ami nem véletlen, ugyanis ideje elvarrni a szálakat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Valaki, akit a barátodnak nevezel, képes a végtelenségig kihasználni téged. Persze csak, ha hagyod magad. Nem szabad engedned, hogy mindez a te károdra menjen, hiszen neked is van saját életed. Nem állhatsz mindig a rendelkezésére, főleg, hogy csak különböző érdekek fűzik őt hozzád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfő van és te megint képes vagy a megszakadásig hajtani magad. Abban persze nincs semmi kivetni való, ha hajt a bizonyítási vágy, de a te erőd is véges. Legalább este lazíts egy kicsit, mert ebben a tempóban a hét feléig sem jutsz el.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Tudnod kell, hogy egy eredményes hétfő áll előtted. Tele vagy energiával, lelkesedéssel, de ez lesz a legfárasztóbb nap a héten, sőt, a hónapban is. Rengeteg a munka, te pedig képtelen vagy leállni addig, amíg be nem fejezel mindent. Ennek a családod látja kárát és ha nem akarsz veszekedést, akkor meg kell húznod a határokat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Végre optimistán tekintesz a világra. Nehéz időszakon vagy túl, de most végre kihasználhatod a sors kínálta lehetőségeket. Nagy szükség lesz a kitartásodra és a szorgalmadra is, mert csak így lehetsz eredményes.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn türelmetlenséged lehet a legnagyobb ellenséged. Túlságosan indulatos lehetsz másokkal, de te is tudod, hogy vitával nem érsz el semmit. Sok ellenséget szerezhetsz magadnak, ha ha nem csillapodsz le. Nap végére elcsitulnak az indulatok, de addig ki kell tartanod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Annak ellenére, hogy ma van a hét első munkanapja, szinte szenvedélyesen látsz neki a munkádnak. Jól érzed magad a bőrödben és kedvedre valóak a feladatok is. Csak így tovább, ugyanis ennek meglesz az anyagi vonzata is.

Ezek is érdekelhetnek