2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 23. (2021.02.23.) - Gondokkal teli nap

Napi horoszkóp 2021. február 23. (2021.02.23.) – Gondokkal teli nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon rosszul tennél, ha ma elővennéd az elviselhetetlen és idegesítő rámenősségedet. Még akkor sem, ha egy vállalkozást vezetsz, mert ezzel csak hátráltatod a dolgokat. Csak akkor lehetsz sikeres, ha összedolgozol kollégáiddal, ellenkező esetben minden összeomlik.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden vidáman és tele energiával ébredsz. Ideje kitűzni céljaidat és nekifogni álmaid megvalósításának. Lendületes és határozott vagy, így nem lesz nehéz dolgod. Csak így tovább!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden valaki vérig sérthet, ráadásul egy olyan illetőről van szó, akit nagyon kedvelsz és megbízol benne. Nem kezdődik jól a nap, de a folytatásban kiküszöbölheted a hibákat. Ha erre törekszel, nem lesz nagy baj.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon fontos, hogy ma csakis a munkádra koncentrálj, mert rengeteg a feladat és a főnököd is figyeli minden lépésedet. Ha pedig saját vállalkozást vezetsz, olyan hírt kaphatsz, ami feldobja az egész heted. Végre nagyban gondolkodhatsz, ráadásul előtérbe kerül a távoli jövő is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden több barátod is segítségre szorul, ugyanis a tanácsaid mindig a legjobbak. Ma azonban előfordulhat, hogy tettekre is szükség lesz, ezért türelmesnek és közvetlennek kell lenned. Nagylelkűségedet viszonzásra talál majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egész életedben kőkeményen dolgoztál, nincs ez másként most sem. Éppen ezért rendkívül fárasztó lesz számodra ez a hét, így gondolnod kell a pihenésre is. Fizikailag és lelkileg is megterhelő számodra ez az időszak, de hamarosan beérik a munkád gyümölcse.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden úgy érzed, tele vagy erővel és energiával, ami nagyot lendít a teljesítőképességeden. Azonban nem tűröd, ha ellent mondanak neked, sőt, előfordul, hogy túlságosan is szigorú vagy. Lazíts kicsit a gyeplőn, most nem lehet baj belőle.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rendkívül fontos számodra az érzelmi biztonság, főleg ezekben a nehéz időkben. Nincs okod aggódni, a párod csak téged szeret és nem akar máshoz tartozni. Adj neki mozgásteret és persze magadnak is, mert nem ezzel jót teszel a kapcsolatotoknak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden rendkívül jó a hangulatod, így jól tennéd, ha felvennéd a kapcsolatot a barátaiddal. Rengeteg dolog van, amiről nem beszélgettetek, itt az ideje, hogy találkozzatok. Ma ez lehet számodra a legjobb kikapcsolódási mód.

Bak (12.22. – 01.20.)

Valamilyen korábbi konfliktus miatt már régóta őrlődsz magadban. Ideje lenne túllépned ezen, ha máshogy nem megy, tiszta vizet kell öntened a pohárba. Ki kell mondanod, amit gondolsz, mert a másik fél sem gondolatolvasó.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Olykor túlságosan komolyan veszed a dolgokat. Felül kell emelkedned a történteket és tovább lépni. Fontos, hogy a céljaid elérésére koncentrálj, mert, ha nem vagy határozott és kitartó, akkor integethetsz nekik.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sajnos vagy nem sajnos, de nem minden kapcsolat tart örökké. Ha valaki nem ír vagy nem hív, akkor engedd el az illetőt. Ne emészd magad rajta, ennek így kellett lennie. Csak lépj tovább, hiszen minden okkal történik.

Ezek is érdekelhetnek